hanımlar evime yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar beğenenlerede çok teşekkür ederim.şimdiye kadar onlara teşekkür etme fırsatı bulamamıştım çok sağolun var olun hepiniz,

arkadaşlar beğenenlerede çok teşekkür ederim.şimdiye kadar onlara teşekkür etme fırsatı bulamamıştım çok sağolun var olun hepiniz,

evin gerçekten çok güzelmiş maşallah nişanlımla birlikte bakıyoruz şuanda bayıldık :)
özellikle yemek odanı çok beğendik rengini, konsolun tasarımı çok değişik mesela Sakıncası yoksa nerden aldığını öğrenmek istiyorum
Özelden mesajda atabilirsin Şimdiden tşkler...

çok teşekkür ederim.sakıncası yok söylerim tabi,ankarada siteler diye bir yer var sırf mobilya satılıyor ordan aldık

güzel günlerde oturmanı dilerim. çok güzel sevkli seçimler güzel bir dekorasyon olmuş.çok beğendim.

çok teşekkür ederim.sakıncası yok söylerim tabi,ankarada siteler diye bir yer var sırf mobilya satılıyor ordan aldık

evet baya büyük bi yer bi çok mağaza varmış Markasını hatırlıyomusunuz peki ? Websitesi varsa modellerine bakmak isterim

evet baya büyük bi yer bi çok mağaza varmış Markasını hatırlıyomusunuz peki ? Websitesi varsa modellerine bakmak isterim

malesef markasını hatırlamıyorum.o zaman websitesi yoktu,şimdi bilemiyorum.3 yıl falan oldu alalı,bu modelden bir tane kalmıştı ellerinde.

cok hos canim evin güle güle oturun INSALLAH..ben de tam anlamiyla kendi evime gecer gecmez yerinden tavanina kadar yaptirmak istiyorum,ama kira olunca insanin ici yaniyor malesef..bakalim Insallah planlarimiz tutarsa 1 seneye kadar alcaz...o zaman tam istedigim gibi yaptircam diyorum

çok güzel canım güle güle kullanın.salon koltuklarının grisi oturma odamızda var çok rahat,sadece biraz ağır temizlikte çekmek zor oluyor ama iyiki laminatlar var kaymasında yardımcı oluyor

eviniz çok güzel güle güle , iyi günlerde , mutlulukla oturun :)) birşey danışmak istiyorum haftaya düğünüm var evimi çeyizlerimi hazırladık dün son rütuşları yaptık ama ben danteli sevmem kullanmam hatta evimde masa üstü harici örtü kullanmak dahi istemiyorum ama kv çok sever dün heryere dantel koydu vitrinm yok benim mesela tv ünitesine dahi dantelleri sıraladı pek sevmedim ama hevesi kalmasın diye sesimi çıkarmadım . sizce ben mi yanhlış düşünüyorum örtüsüz ev teşhir ürünü gibimi olur karar veremedim

çok güzel,şık bir ev ağız tadıyla oturun

ben de koyu kahverengi koltuk siparişi verdim turkuazlı,mercanlı,kiremit renkli falan bir dekorasyon yapmak aklımdaki bakalım becerebilirsem ama perde ve halı renklerinde kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…