Hanımlar fikri olan varmı ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Regl zamanı çok fazla takıntılı oluyorum herseyı fazlasıyla takıyorum başıma ağrılar girecek şekilde ? Adet olunca geçiyor olmadan bır hafta önce özellikle böyle sizde yaşıyormusunuz bu sıkıntıyı ?

4 tane iğne vuruluyorum sayısız ilaç içiyorum düzenli olarak her ayın 25i herkesle kavga ediyorum işten izin alıyorum

Pms sendromu deniyor buna yani adet oncesi ,o kadar vahim boyutta oluyor ki,is yerleri izin veriyor yurtdisinda :-)
Ulkemiz henuz 3 dunya ulkesi

Çok fazla gergin, alıngan, hassas ve sinirli oluyorum.
Hemen hemen her bayanda olan şeyler diye düşünüyorum.

Bende de durum aynı. Herkesle tartışıyorum. Pireyi deve yapıyorum.. her ay 10 gün böyle. Valla bıktım :D

Acayip sinir herkesle kavga takkntı psikolojik bir süri manyaklık. Normal yaniayın belli zamanında

alın benden de o kadar. zaten normalde de gergin ve sinirliyimdir. 1 hafta kala insanlar bana batıyor resmen.
uzak dur levhası asacam yakında

hayatımdan tek bir şeyi çıkarma şansım olsa tereddütsüz pms i çıkarırdım, içimdeki canavarın uyanış dönemi :olamaz:

Adet olmayı unuttum 9 ay hamilelik artı 9 aylık olacak kızım 2 seneye yakındır adet olmuyorum :KK70:hala emziriyorum ondan sanırım :KK69:
Ama adet olacağım zaman bende öyleydim çok sinirli agresif oluyordum kusmam kasık ağrım çok oluyordu acillik oluyordum iğne vurulmadan geçmiyordu
Adet olmayı özledim :confused:

Ben de "yaklaşani yakarım" modunda oluyorum.
Çogu kadın da aynı dertten mustarip.
Bunun bilincinde olup kendimizi teskin etmekten başka çaremiz yok maalesef .s

olmadan bir hafta önce piskolojik olarak en kötü anlar yasanır regl dönemide sinir stres ama bir hafta önce daha fazla

Peki hiç olmayacak şeyleri olacakmış gibi kendinize sıkıntı yapıyormusunuz hanımlar takılıp kalıyormusunuz ?

Back
X