• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar gebelikteki mide bulantısının farkı nedir acill yardım .

muhhanim

mucizelerim
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
404
223
103
merhaba hanımlar
5+4 günlük hamileyim .
dün başlayan mide bulantım hala geçmedi.
keselerimi henüz görmediğim için çok korkuyorum. acaba bu mide bulantısı bebekten mi yoksa başka bişeyden mi diye.
ne olur. yardım edin. ilaçlarımı bile içemedim sabahtan beri.
bebeklerim gelişmememişse boş olan kese mide bulantısı yapar mı .
bilen var mı arkadaşlar.

merhaba hanımlar
5+4 günlük hamileyim .
keselerimi henüz görmediğim için çok korkuyorum. acaba bu mide bulantısı bebekten mi yoksa başka bişeyden mi diye.
bilen var mı arkadaşlar.

yanlış bilgi vermiyim ama doktorum bulantın varsa sevin demek bebeğin iyi azalırsa ya da kesilirse bulantı kork demişti.
hayırlı olsun buarada sağlıkla kavuşursun bebeğine inşlh

merhaba hanımlar
5+4 günlük hamileyim .
bilen var mı arkadaşlar.

merheba hayırlı olsun bebeğin tebrikler...çok yanlış düşünüyosun bulantın tabi ki hamile olduğun için...boş olan kese bulantı yapar diye bişi yok...hamilelik birlikte yükselen bhcg ve progesteron hormonu yüzünden mide bulantısı olur ilk 3 ay içinde kimilerinde olmaz ama çoğu hamilede olmaz...korkulacak hiç bişi yok,hatta sevinmelisin bu hormanların yükseldiğini de gösterir...

merheba hayırlı olsun bebeğin tebrikler...çok yanlış düşünüyosun bulantın tabi ki hamile olduğun için...boş olan kese bulantı yapar diye bişi yok...hamilelik birlikte yükselen bhcg ve progesteron hormonu yüzünden mide bulantısı olur ilk 3 ay içinde kimilerinde olmaz ama çoğu hamilede olmaz...korkulacak hiç bişi yok,hatta sevinmelisin bu hormanların yükseldiğini de gösterir...

canım nasıl içimi rahattlattın anlatamam.
teş ederim.
hala bulanıyor içten içten. kusmam yok henüz.
allahım inş. bu bulantılar bebktense hep sürebilir.
bebeğim için miden bulanabilir,

Back
X