- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi mervesivik
Bugün erkek kardeşim geldi kızlar ev hayirlamaya oturduk vs çok tedirgindi neyin var dememi bekledi sordum neyin var diye ağlamaya başladı ve anlattıkları kanımı dondurdu ne yapacağını bilemedim şimdi konuyu özet geçiyorum kardeşim bekar 25 yaşında çalışıyor pttcell çalışanı hat almaya gelen iki arkadaş var biri almış diğeri yanında kardeşim bir problem olursa diye kartını vermiş derken yanındaki bayan akşamına arıyor bir şekilde tanışıyorlar sevgili oluyorlar 15 gün olmuş bugün kadın itiraf etmiş ben evliyim ve 82 liyim seni sevdim diye yalan söyledim bekarım dedim bir de oğlum var ama seni seviyorum evliliğim sallantıda sorunları geçiyorum yazamam buraya vs vs ondan boşanacağım evlenelim evlenmesen nasıl olsa ailem beni biriyle evlendirir o zamana kadar ayrılamayız demiş bizimkisi de kafayı yedim bunu duyunca midem kalktı ölüyorum sandım ayrılmak istiyorum bırakmıyor bir yandan da nefsim engel diyor... Bana yardım et kurtar beni abla dedi kadına telefon hat vs vermiş tam bir kepazelik ne yapmalıyız eşim babam kimse bilmiyor bir akıl verin kurtarayım çocuğu