Hanımlar gene yardımınız gerek

mervesivik

Aşkımsın Aşkım,tarzımsın tarzım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
1.042
2.397
48
Bugün erkek kardeşim geldi kızlar ev hayirlamaya oturduk vs çok tedirgindi neyin var dememi bekledi sordum neyin var diye ağlamaya başladı ve anlattıkları kanımı dondurdu ne yapacağını bilemedim şimdi konuyu özet geçiyorum kardeşim bekar 25 yaşında çalışıyor pttcell çalışanı hat almaya gelen iki arkadaş var biri almış diğeri yanında kardeşim bir problem olursa diye kartını vermiş derken yanındaki bayan akşamına arıyor bir şekilde tanışıyorlar sevgili oluyorlar 15 gün olmuş bugün kadın itiraf etmiş ben evliyim ve 82 liyim seni sevdim diye yalan söyledim bekarım dedim bir de oğlum var ama seni seviyorum evliliğim sallantıda sorunları geçiyorum yazamam buraya vs vs ondan boşanacağım evlenelim evlenmesen nasıl olsa ailem beni biriyle evlendirir o zamana kadar ayrılamayız demiş bizimkisi de kafayı yedim bunu duyunca midem kalktı ölüyorum sandım ayrılmak istiyorum bırakmıyor bir yandan da nefsim engel diyor... Bana yardım et kurtar beni abla dedi kadına telefon hat vs vermiş tam bir kepazelik ne yapmalıyız eşim babam kimse bilmiyor bir akıl verin kurtarayım çocuğu

15 gün olmuş...Nefsi ayrılmasına engel oluyormuş...Hımm.. Bence kardesiniz kurtulmak istemiyor. Kadin birakmiyor ne demek ya ? Adam akıllı konussun bu ne midesizlik. Anlamiyorsa da tehdit edin. Ne biçim kadınlar var. Bekar olanlar bi taneyi bulamaz bunlar 3er 5er maşallah.

bırakmıyor ne demek yani.. kardeşiniz istemiyorsa bırakır... eşi falan duyarsa iş daha da kotu olur.. bi an evvel kesin tavrını koysun uzaklastırsın kendinden...

Senin kardeşin istemem yan cebime koy yapmasin. Ne demek nefsim engel. İstemediğim kişiyle feristahi gelse gorusturemez.

Olaya siz girip, kadını uyaracaksınız, ha bu arada nasılsa boşanacağım bişey farketmez, diyebilir.. Birde eşine söyleyeceğinizi söyleseniz ve söyleseniz iyice kadının sarma ihtimali var.. Anladığım kadarıyla kadın cinselliği ile elinde tutuyor. Kardeşinize mantıklı olmasını söyleyin.. Bu konuda evliyseniz eşiniz konuşsun yada aile büyüğü bir erkek.. Allah kolaylık versin.

15 gün olmuş...Nefsi ayrılmasına engel oluyormuş...Hımm.. Bence kardesiniz kurtulmak istemiyor. Kadin birakmiyor ne demek ya ? Adam akıllı konussun bu ne midesizlik. Anlamiyorsa da tehdit edin. Ne biçim kadınlar var. Bekar olanlar bi taneyi bulamaz bunlar 3er 5er maşallah.

Ağzına sağlık allah razı olsun senden... Benim kardeşim de de var bir sorun belli ki içinden pek gelmiyor ayrılmak ama ben bu şekilde göz yumamam numarasını bilsem arayacağım kadını

Olaya siz girip, kadını uyaracaksınız, ha bu arada nasılsa boşanacağım bişey farketmez, diyebilir.. Birde eşine söyleyeceğinizi söyleseniz ve söyleseniz iyice kadının sarma ihtimali var.. Anladığım kadarıyla kadın cinselliği ile elinde tutuyor. Kardeşinize mantıklı olmasını söyleyin.. Bu konuda evliyseniz eşiniz konuşsun yada aile büyüğü bir erkek.. Allah kolaylık versin.

Ben evliyim eşime desem mi diye düşündüm ama işler daha kötü bir boyut alabilir diye korkuyorum ben nefret ederin böyle entrikalı işlerden dediğin gibi o şekilde birbirlerini kullanıyor olabilirler

Kadını ara ve de ki eğer bir daha kardeşimi ararsan eşinle konuşurum. Ama eşine bir şey demeyin. Allah korusun kardeşinize kadar ulaşırsa mevzu. Bence kardeşiniz kurtulmak istese kurtulur. Kadın yakasına yapışacak işyerini basacak deil ya.

Back
X