- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi mervesivik
Kaç kişi vardır kardeşin gibi.kıyafet istemek felan kadının ne kadar basit bir kadın olduğunu gösterir.kardesiniz tam salakmis
Bencede salak su katılmamışım dan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kişi vardır kardeşin gibi.kıyafet istemek felan kadının ne kadar basit bir kadın olduğunu gösterir.kardesiniz tam salakmis
Kendi ağzınla söylüyosun nefsine hakim olamıyo diye. Kardeşin midem bulandı diyo ya nefsi kadını çok çekiyo maşallah. Nasıl mideyseBugün erkek kardeşim geldi kızlar ev hayirlamaya oturduk vs çok tedirgindi neyin var dememi bekledi sordum neyin var diye ağlamaya başladı ve anlattıkları kanımı dondurdu ne yapacağını bilemedim şimdi konuyu özet geçiyorum kardeşim bekar 25 yaşında çalışıyor pttcell çalışanı hat almaya gelen iki arkadaş var biri almış diğeri yanında kardeşim bir problem olursa diye kartını vermiş derken yanındaki bayan akşamına arıyor bir şekilde tanışıyorlar sevgili oluyorlar 15 gün olmuş bugün kadın itiraf etmiş ben evliyim ve 82 liyim seni sevdim diye yalan söyledim bekarım dedim bir de oğlum var ama seni seviyorum evliliğim sallantıda sorunları geçiyorum yazamam buraya vs vs ondan boşanacağım evlenelim evlenmesen nasıl olsa ailem beni biriyle evlendirir o zamana kadar ayrılamayız demiş bizimkisi de kafayı yedim bunu duyunca midem kalktı ölüyorum sandım ayrılmak istiyorum bırakmıyor bir yandan da nefsim engel diyor... Bana yardım et kurtar beni abla dedi kadına telefon hat vs vermiş tam bir kepazelik ne yapmalıyız eşim babam kimse bilmiyor bir akıl verin kurtarayım çocuğu
Ona ayrı hat mı almış onu anlamadım. Öyleyse müşteri hixmetlerinden servis dışı bıraktırabilir kimlik bilgileriyle.
Bide kocasına ailesine söylemekle tehdit etsin hemen bırakır
Hangi kadın 15 gün görüştüğü birinden elbise ve bursa yazamayacagın isteklerde bulunabilir??? Ben evli olduğum halde kocamdan isterken bile çekinirim hala bu ne saçmalık...
Ayrıca kardeşiniz evli olduğunu öğrendiği anda bitirmeliydi 15 gün devam etmişler görüşmüşler sanırım cinsel anlamda da bişiler olmuş bu 25 yasında ki bi erkeğe tatlı geliyor demek ki bu şekilde bağlamış...
Kardeşinize olay ilerledikçe basına gelebilecekleri anlatın eşi duyarsa şöyle olur böyle olur günahını falan...kadınla siz muhatap olmayın bence kardeşiniz görüşmek istemediğini söylesin
eşine soylerim die korkut kardeşini nefsini falan bıraksın ... aynısını kendi karısı yapsa ilerde ne hisseder?_ kadını tanıyın konuşun bu iş olmaz diyin ... gerekirse savcılıpa veririm sizi diyin eşinize soylerim falan filan...
nasıl yani yıldırım aşkımı olduda bu kız deli dıvane aşık oldu ?
O ne ya evlenmek istemeler,boşanmak istemeler,aldatmalar hangi arada oldu bu !
Neyse; bir an evvel bu başağrısından kurtulsun ne yani kadın kardeşinizi asacak değil ,iş kardeşinizde
BiRAZ iradeli olsun başka kadın mı kalmadı dünyada zaten kadın kısmına geçmiyorum utanmazlık allah afetsin diz boyu,
Hattını değiştirsin,yanına gelirsede 2-3 terslesin bu ne ya hayret birşey !!
iş kardeşinde bitiyor nefsine hakim olup görüşmeyecek kadın peşini bırakmazsa da eşine söylerim desin bakim bi daha arıyo mu o kadınBugün erkek kardeşim geldi kızlar ev hayirlamaya oturduk vs çok tedirgindi neyin var dememi bekledi sordum neyin var diye ağlamaya başladı ve anlattıkları kanımı dondurdu ne yapacağını bilemedim şimdi konuyu özet geçiyorum kardeşim bekar 25 yaşında çalışıyor pttcell çalışanı hat almaya gelen iki arkadaş var biri almış diğeri yanında kardeşim bir problem olursa diye kartını vermiş derken yanındaki bayan akşamına arıyor bir şekilde tanışıyorlar sevgili oluyorlar 15 gün olmuş bugün kadın itiraf etmiş ben evliyim ve 82 liyim seni sevdim diye yalan söyledim bekarım dedim bir de oğlum var ama seni seviyorum evliliğim sallantıda sorunları geçiyorum yazamam buraya vs vs ondan boşanacağım evlenelim evlenmesen nasıl olsa ailem beni biriyle evlendirir o zamana kadar ayrılamayız demiş bizimkisi de kafayı yedim bunu duyunca midem kalktı ölüyorum sandım ayrılmak istiyorum bırakmıyor bir yandan da nefsim engel diyor... Bana yardım et kurtar beni abla dedi kadına telefon hat vs vermiş tam bir kepazelik ne yapmalıyız eşim babam kimse bilmiyor bir akıl verin kurtarayım çocuğu