Hanımlar hamile miyim?

Melike353535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
77
25
3
31
kızlar eşim asker suriyede temmuzun ortasi birlikteligimiz oldu. Ondan sonra ben akıntıdan suphelendim ilsikiden 12 gün sonra klinikte kan tahlili yaptirdim negatifti. Arada idrar testleri de yaptım negatifti. Karnimda birşeyler hissediyor gibiydim birdaha gittim ekimde vajinal ultrasondan baktı doktor yok hiçbirşey kandan hcg de yapildi yine yok dedi. Ama kanamalarım hiç normal gelmiyor gibi. Bi cok az geliyor bi normal geliyor bi ağrı oluyor bi olmuyor. Dün sabah albi gebelik testi yaptim ilk 30 dk ikinci cizgi hiç yoktu aksam bi baktım 8 saat sonra falan 2. cizgi cok cooook belirsizdi. bugünde yaptım sabah 2 saat sonra baktım yine cok cok silik görünüyor. Olabilir mi sizce gebelik???

Sizi üzmek istemiyorum ama temmuzdan beri hamile olsaydınız artık bebeği bile hissederdiniz. Testlerde gördüğünüz kuruma çizgisidir.

Evet olabilir ama öyle olupta hamile olanlar okudum ya şüphe işte:KK43: Hatta hamileliğini 6. Ayinda ogrenenler varmis. Internette oku oku nereye kadar:KK43:((
Boşuna kafanıza takmayın hamıle değilsiniz doktora da gitmişsiniz gözükürdü olsaydı
Vajınal ultrason birde bu zamana kadar görünmeme imkanı yok

• Beğen
Reactions: Z P
kızlar eşim asker suriyede temmuzun ortasi birlikteligimiz oldu. Ondan sonra ben akıntıdan suphelendim ilsikiden 12 gün sonra klinikte kan tahlili yaptirdim negatifti. Arada idrar testleri de yaptım negatifti. Karnimda birşeyler hissediyor gibiydim birdaha gittim ekimde vajinal ultrasondan baktı doktor yok hiçbirşey kandan hcg de yapildi yine yok dedi. Ama kanamalarım hiç normal gelmiyor gibi. Bi cok az geliyor bi normal geliyor bi ağrı oluyor bi olmuyor. Dün sabah albi gebelik testi yaptim ilk 30 dk ikinci cizgi hiç yoktu aksam bi baktım 8 saat sonra falan 2. cizgi cok cooook belirsizdi. bugünde yaptım sabah 2 saat sonra baktım yine cok cok silik görünüyor. Olabilir mi sizce gebelik???
temmuz mu:KK70: ılaaahı melıke hanım . 5 aylık cocugu saklamak da cok zor olurdu ınankı . malum gobus sısıyor da :)) testte sılık cıkması ıcın 4 5 hafta olman lazım . sen 20 lılere gecmıssın. sonradan cıkan cızgıler kuruma cızgısı hem..

temmuz mu:KK70: ılaaahı melıke hanım . 5 aylık cocugu saklamak da cok zor olurdu ınankı . malum gobus sısıyor da :)) testte sılık cıkması ıcın 4 5 hafta olman lazım sonradan cıkan cızgıler kuruma cızgısı hem..
Evet tahmınen şişerdi kimisi şişmiyor onlara hastayım 😂 (ama tabıkı Melike hanım hamıle değil olsa vajınal ultrason kesın çıkardı )

Back
X