Hanımlar hamile miyim?

Tekrar tekrar okudum yanlış mı okuyorum diye . En son ilişki temmuzda yani değil mi . Nerdeyse 5 aylık olacak çocuk . Testte ikinci çizgi hiç silik olur mu sizce nerdeyse doğacak çocuk 🙄
Fotoğraf çektim ama cok belirgin degil görünmüyor gibi diger hanimlarda zate kuruma cizgisidir dedi

Benimde ikinci cizgim yarim saat sonra silik cikmisti adetime 3 gun kala yaptığımda. Bugun erken gebelik yaptim adete 2 gun var ve ikinci cizgi hemen cikti nasip hersey Rabbım kucağımızi bos bırakmasın
Ben 1 saat boyunca evde elimde gezdirdim biliyor musun:))) nerde ışık varsa baktim ama yoktu. 2 -3 saat sonra görebildim o cok cok silik çizgiyi

Ben 1 saat boyunca evde elimde gezdirdim biliyor musun:))) nerde ışık varsa baktim ama yoktu. 2 -3 saat sonra görebildim o cok cok silik çizgiyi
Hersey nasip canim Rabbım bizede emanetini bir gun insallah verecek.bende ilk testimde yarim.saat sonra çöpe atacakken farkettim ve bugun erken gebelik yaptim.oyle pozitif hemen gördüm tabi suan daha kan testi vermedim nasip bati bekliyorum insallah hersey gönlümüzce olsun

Hersey nasip canim Rabbım bizede emanetini bir gun insallah verecek.bende ilk testimde yarim.saat sonra çöpe atacakken farkettim ve bugun erken gebelik yaptim.oyle pozitif hemen gördüm tabi suan daha kan testi vermedim nasip bati bekliyorum insallah hersey gönlümüzce olsun
İnşallah abla allah herkesin gönlüne göre versin. Benim biraz da korku aslında eşim yok yanımda onun stresi iyice korkutuyor

Kesinlikle çünkü kendimi hiç hazir hissetmiyorum simdi alıştım ama evi çekip çevirmek bile zor bebegi düşünemiyorum
Hakkımızda hayırlısı canim benim hazir oldugunda düşünün bebegi cok da bekletmeyin eşinin görev yeri değişir değişmez bence düşünün

Merhabalar adetim 1gün gecikti yaptım sonuç bu sizce hamilemiyim???

Eklentiler

• 20201218_012313.webp
    20201218_012313.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 20201218_012305.webp
    20201218_012305.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 30
Ama siz Temmuz da ilişki yaşamışsınız o yüzden kesın hamıle değilsiniz 4-5 aylık olacak olsaydı
Bende ekimde iliskiye girdim korunduk fakat sızmasından korkuyorum 2 ay oldu 6 tane test yaptim 4 farkli markadan hepsi negatif sizce gebelik var mıdır? Karnım şiş başım agriyo kabızlık var kist olabilir dediler gebelik yoktur dediler?

Bende ekimde iliskiye girdim korunduk fakat sızmasından korkuyorum 2 ay oldu 6 tane test yaptim 4 farkli markadan hepsi negatif sizce gebelik var mıdır? Karnım şiş başım agriyo kabızlık var kist olabilir dediler gebelik yoktur dediler?
Olabılır kist için dr a gözükün

Back
X