Hanımlar hamilemiyim sizceee acil destekli lutfeeenn !!!!

gardenya1108

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
164
26
18
28
Merhaba hanımlar ben 11.02.2023 de normal regl oldum o ay içinde 2 defa korunmasız ilişkim oldu 10.03.2023 de tekrar regl oldum ama ağrısız sancisin hafif 3 gün siddetti kanamam olur bu ay sadece 1 gün biraz fazla oldu sonra 5. Gün felan tamamen bitti 20.03.2023 gibide kasık ağrılarım vs başladı bende şüphelenip ilk idrarimla test yaptım beklemeden direk 2 çizgi oldu ama hafif ve silik ama belli oluyor o günün gecesi kan verdim 0.5 çıktı HCG. Buna rağmen gebe kalan varmı kafam çok karıştı herkes ilk idrarla yaptıysan bence vardır dediler ama HCG niye öyle

Eklentiler

• IMG_20230322_141030.webp
    IMG_20230322_141030.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba hanımlar ben 11.02.2023 de normal regl oldum o ay içinde 2 defa korunmasız ilişkim oldu 10.03.2023 de tekrar regl oldum ama ağrısız sancisin hafif 3 gün siddetti kanamam olur bu ay sadece 1 gün biraz fazla oldu sonra 5. Gün felan tamamen bitti 20.03.2023 gibide kasık ağrılarım vs başladı bende şüphelenip ilk idrarimla test yaptım beklemeden direk 2 çizgi oldu ama hafif ve silik ama belli oluyor o günün gecesi kan verdim 0.5 çıktı HCG. Buna rağmen gebe kalan varmı kafam çok karıştı herkes ilk idrarla yaptıysan bence vardır dediler ama HCG niye öyle
Artımed mi testin markası

İstiyor musunuz tam anlayamadım, istemiyor gibisiniz?

Evett yaaa ama ilk dk çift çizgi verdi yani daha yayılırken normal yaptığımda negatif sonuç alırdım hep
Bnde bariz pozitif verdi sonra bn tam günümde adet oldum yani bence o marka yalancı pozitif çıkarıyor çünkü testin ertesi gün başka markayla yaptım bildiğin negatifti

Allah vergisi istemez olurmuyum hiç korkum 6 ay öncede başıma geldi ama onlarda 5 dk sonra sonuç aldım çifti bunda direk çıktı ama kanda neden çıkmadı
Allah vergisi olduğunu ben de biliyorum da böyle ayda bir iki kez korunmasız ilişkim oldu tarzında yazanlar genelde istemeyenler oluyor, onu kastettim

Bnde bariz pozitif verdi sonra bn tam günümde adet oldum yani bence o marka yalancı pozitif çıkarıyor çünkü testin ertesi gün başka markayla yaptım bildiğin negatifti
Benim adetim bitti 15 i gibi adetim çok sorunliydu yani normalde sancım olurdu bunda olmadı 1 paket ped bitirirdim bunda 4 tane zor kullanmisimdir 3 gün net yoğun olurdu bunda hiç yoğunluk yaşamadım şuanda kasık ağrılarım bir sağda bir solda ama hafif hafif

Adetine cok var daha canim birde cikmaz o kadar erken testte cikmasi icin adetin iki gun gecmesi lazim

Biliyorum ama benim sorunum son regl ile alakalı olması gerektiği gibi değildi sıfır sancısız kanamasız nerdeyse bitti ne başladığını anladım ne bittiğini
Olabiliyor bazen oyle seyler simdi sizde korumaz iliskide oldu diye acaba mi diye kuruyorsaniz kafanizda surekli kendinizde belirti ariyorsunuz istemsiz 🙃 diyecegim o ki psikoljk suan yasadiniz seyler adet vaktinize kadar sakin bekleyin eger gecerse bi gun yapin testi 😀

Benim adetim bitti 15 i gibi adetim çok sorunliydu yani normalde sancım olurdu bunda olmadı 1 paket ped bitirirdim bunda 4 tane zor kullanmisimdir 3 gün net yoğun olurdu bunda hiç yoğunluk yaşamadım şuanda kasık ağrılarım bir sağda bir solda ama hafif hafif
Bence bi doktora kontrole git Allah korusun kistin olabilir çünkü bnde yaşadım senin dediklerinin aynısını

Back
X