Hanımlar hayal görmüyorum değil mi?

Merhaba post sahibi benim ikinci çizgi silik çıktı ama aslında baya belirgin belki fotoğrafa o kadar yansımamış olabilir. Gidip kan verdim sonucum 98.71 çıktı yani pozitif :)
Gözünüz aydın kusura bakmayın ben ikinciyi görmediğim için sordum. Çünkü benimde böyle çıkmıştıda

Çizgi net

Yarin da kan verin kesin sonucu alırsınız..

Hayirlisi olsun
Gerçekten mi inanamıyorum korkuyorum ama yarın da evlilik yıldönümümüz silik gibi görünce emin olamadım şuan o kadar mutlu oldum ki çok teşekkür ederim yanlız yarım saat sonra falan siliklesti sorun olur mu ki

30 dk çok geç süre
Kuruma çizgisi olabilir o zaman.

Hic eşinize söylemeyin kan verin yarın inşallah pozitifdir harika bir yıldonumu hediyesi olur

30 dk çok geç süre
Kuruma çizgisi olabilir o zaman.

Hic eşinize söylemeyin kan verin yarın inşallah pozitifdir harika bir yıldonumu hediyesi olur
Ay hadi İnşallah yok bu ilk 5 dakika içinde böyle oldu heyecanlandım yarım saat geçince tekrar baktım bundan daha silikti test onu sordum acaba sonradan siliklesince negatif olabilir mi diye merak ettim

Ay hadi İnşallah yok bu ilk 5 dakika içinde böyle oldu heyecanlandım yarım saat geçince tekrar baktım bundan daha silikti test onu sordum acaba sonradan siliklesince negatif olabilir mi diye merak ettim
Yaa hadi inşallah haberdar edin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…