Hanımlar ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne yapıcam bilmiyorum bakar mısınız

Merhaba aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimde 17 haziranda adet olmam gerekirdi 2 tane erken gebelik bir tane normal gebelik testi yaptım silik çizgi geldi kanda 0.6 çıktı adetime 2. Gününde kan testi vermiştim. Pazartesi bekliyorum kan testi vermek için çözemedim bende ne olduğunu adetim hiç geçikmezdi. Strese ve hgs çektirmiştim bu ay ona yordum ben açıkçası pazarteside kan testinde çıkmazsa kadın doğuma görünücem kasık batma göğüste hassasiyet beyazımsı akıntım var.
Evet hgs yapılan ay benimde 10 günden fazla gecikmem olmuştu ama sonraki 4. Ay gebe kalmıştım hsg çok yararlı gebelik için tabi eşlerde sorun yoksa

Merhaba öncelikle olmam gereken adet tarihim 16 haziran ben adet tarihinden 3 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm bunun üzerine kan verdim ama kan 0.1 çıktı ama bulantım oluyor sürekli sırtımda kırılacak gibi ağrıyor idrarım kokuyor bunun üzerine şüphelenmiştim adet geçince verin dediler dün tekrar 3 tane test aldım farklı markalarda kaset ve erken olmak üzere testler hemen çift çizgi oldu ve gayet belirgindi çokda heveslenmiştim kan verdim ama 0.5 çıktı kanım ama doktor olmasa 4 testte pozitif çıkmazdı dedi bu durumu yaşayan var mı çok karmaşığım 3 yıldır evliyiz yardım edin lütfen testlerin 2 tanesinin fotografı vardı koyayım
Merhaba bende şu an aynı durumu yaşıyorum. Sonucunuz ne oldu acaba?

Adet sökücü verdi doktorum gebelik yok dedi

Adet sökücü verdi doktorum gebelik yok dedi
Merhaba bu ay benimde çok garip şeyler oldu adetime 6 gün varken 4 test yaptım silik çizgi ertesi gün yaptım daha da arttı . Yürürken birden bir sancı girdi akşam iş çıkışı eve gidip yine test yaptım 2 tane negatif ama silik falan yok resmen negatif. Tüh dedim düştü tutunamadı her şey Allah'tan. Yarın artık adet gunum dün bas dobnmesi terleme ağızda garip tat uyku hali şüphelendim evde son test vardı yaptım al bı test markası kaset test hemde silik çıktı şok oldum. Nasıl olur dedim. Biraz önce doktor dan geldim alttan kontrol etti kalınlaşma var adet olacaksin dedi ama beta ya da bakalım dedi bakalım sonuç ne çıkacak ümidim kalmadi yok deyince ama nasip bu işler. Kimyasal yaşıyorsunuz o yüzden erken gebelik adet öncesi testleri yapmayın dedi doktor adet gecsin 3 gün sonra dedi bu ay olmazsa artık bakmam testlere evet insan dayanamıyor ama bu nedir yaw bir var bir yok paikolojimiz alt üst oluyor gerçekten

Back
X