• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne yapıcam bilmiyorum bakar mısınız

Dnzykks

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
121
25
18
22
Merhaba öncelikle olmam gereken adet tarihim 16 haziran ben adet tarihinden 3 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm bunun üzerine kan verdim ama kan 0.1 çıktı ama bulantım oluyor sürekli sırtımda kırılacak gibi ağrıyor idrarım kokuyor bunun üzerine şüphelenmiştim adet geçince verin dediler dün tekrar 3 tane test aldım farklı markalarda kaset ve erken olmak üzere testler hemen çift çizgi oldu ve gayet belirgindi çokda heveslenmiştim kan verdim ama 0.5 çıktı kanım ama doktor olmasa 4 testte pozitif çıkmazdı dedi bu durumu yaşayan var mı çok karmaşığım 3 yıldır evliyiz yardım edin lütfen testlerin 2 tanesinin fotografı vardı koyayım

Eklentiler

• IMG_7807.webp
    IMG_7807.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu durumu yaşayan var mı
Umutlandırmak istemem ama aynı durum arkadaşımın başına geldi , aynen böyle testler pozitif kan negatifti ondan üç gün sonra kan verdi hala negatif ama test pozitifti bir hafta sonra yeniden kan verdi 149 çıktı kan . Doktor bazen geç döllenme durumunda böyle şeyler yaşıyoruz demişti canım 1 haftaya adet olmazsan yine kan ver

Umutlandırmak istemem ama aynı durum arkadaşımın başına geldi , aynen böyle testler pozitif kan negatifti ondan üç gün sonra kan verdi hala negatif ama test pozitifti bir hafta sonra yeniden kan verdi 149 çıktı kan . Doktor bazen geç döllenme durumunda böyle şeyler yaşıyoruz demişti canım 1 haftaya adet olmazsan yine kan ver
Çok sevindim arkadaşınız adına bende pcos da var hani dedim belki geç mi yumurtladım falan ama bilemiyorum

Testler de anında çıktı çift çizgi olarak belirgin de baya yani olmasa o kadar net çıkar mıydı bilemiyorum

Çok sevindim arkadaşınız adına bende pcos da var hani dedim belki geç mi yumurtladım falan ama bilemiyorum
Onun da pcosu vardı balım . Evet normalde kana önce yansıyor ama doktor bu durumların bazen görüldüğünü söylemişti inan gözlerimle şahit olmasam sana kanda yoksa yoktur derdim ama bence sen yine de adet olmazsan yine kan ver ❤️ hiçbir şey imkansız değil

Onun da pcosu vardı balım . Evet normalde kana önce yansıyor ama doktor bu durumların bazen görüldüğünü söylemişti inan gözlerimle şahit olmasam sana kanda yoksa yoktur derdim ama bence sen yine de adet olmazsan yine kan ver ❤️ hiçbir şey imkansız değil

Yıllardır test yapıyorum ve hiç pozitifi görmemiştim bide 4 tane test bende inanmıyorum kanda görmediğim sürece uma umarım vardır Rabbimin taktiri

Back
X