Bende ayni durumdayim ve suan galibaki 4 haftama giricem ayin 25 kilinige gittim hic bise yapmadi gebeligi bile anlamadi ve beni eve yolladi ben test yapdim hamile oldugumu orendim ondan sonrasinda doltoruma ulasmaya calisdim bana geri donus etcegini solediler hala gzri donus etmedi bekliyorum igne baslancak demisdi ama hala baslanmadi ben sadece 6 ay oncesinden cor aspirin icmeye basladim asit folikle bugunde az sonra devlet hastanesine gitmeyi dusunuyorum belki orasi bise yapar diye .Ben de pıhtılaşma şüphesiyle oksapar 0.4 iğne kullanıyorum.Öncesinde 9+4 günlük kalp atışı olmayan kürtajım var.Devlet hastaneleri ne yazık ki 3 düşükten önce pıhtılaşmaya bakmıyor baksa bile iğne vermiyor.Devlet hastanesi doktoru bana kendisi dedi hamile kalınca özele git iğne başlanılsın buralarda vakit kaybetme diye bir an önce özel hastanede ilgili bir doktor bulun keseyi görünce başladım ben kaç haftalıksınız bilmiyorum ama kalp atışı oluşunca başlayan da var geç kalmış sayılmazsınız
Size hamileligi orenir orenmezmi basladilar igneleri bana hep sunu diyolar bekle 3 aya kadar ilk filminden sonra igne baslancakBen de pıhtılaşma şüphesiyle oksapar 0.4 iğne kullanıyorum.Öncesinde 9+4 günlük kalp atışı olmayan kürtajım var.Devlet hastaneleri ne yazık ki 3 düşükten önce pıhtılaşmaya bakmıyor baksa bile iğne vermiyor.Devlet hastanesi doktoru bana kendisi dedi hamile kalınca özele git iğne başlanılsın buralarda vakit kaybetme diye bir an önce özel hastanede ilgili bir doktor bulun keseyi görünce başladım ben kaç haftalıksınız bilmiyorum ama kalp atışı oluşunca başlayan da var geç kalmış sayılmazsınız
Canım bunun için doktor sana ilaç vermedi mi burada okuduğum kadarıyla öyle olması gerekiyor kan pıhtılaşması olanlar ilaç yada igne kullanıyor bide ne kadar dogru bilemem ama limon kanı sulandırır derler sende tüket belki faydası olur ama en kısa zamanda doktora git sana ilaç başlamadıysa başlasın çünkü kan pıhtılaşması çok tehlikeliÖnceikle merhabalar ben bugun yeniorendim testle hamile oldugumu ve benim some bi sorunum var kan pıhtılaşmaşı var bende oncedende 2 hamileligim oldu ve kalp atislari olmadigindan kurtaj oldum sizede sorum su simdi ben hamile kaldim ve bu surecde ne yapmam gerekiyo kan pıhtılaşmaşı icin benim gibi durumdaolupda dogum yapan varsa eyer banada yardimci olursa sevinirim
Bakalim hastanedeyim suan ne dicekler bacim benim tahminlerime 4 haftalik bebek ama bunlara gore 5+6gunlukmus nasil oluyosa o son adet tarihim 1 mayisCanım bunun için doktor sana ilaç vermedi mi burada okuduğum kadarıyla öyle olması gerekiyor kan pıhtılaşması olanlar ilaç yada igne kullanıyor bide ne kadar dogru bilemem ama limon kanı sulandırır derler sende tüket belki faydası olur ama en kısa zamanda doktora git sana ilaç başlamadıysa başlasın çünkü kan pıhtılaşması çok tehlikeli
Erken yumurtlama olmuştur bende de geç oldugundan regle göre 2 hafta geride oluyor normal yani sorun yokBakalim hastanedeyim suan ne dicekler bacim benim tahminlerime 4 haftalik bebek ama bunlara gore 5+6gunlukmus nasil oluyosa o son adet tarihim 1 mayis
Keseyi gördüğüm gün başlanıldı film derken gebelik öncesi rahim filmi mi ?Size hamileligi orenir orenmezmi basladilar igneleri bana hep sunu diyolar bekle 3 aya kadar ilk filminden sonra igne baslancak
Keseyi ne zaman gordunuz ben suan doktordan cikdim bise var dediler ama kesin emin deiliz dediler ne oldugunaKeseyi gördüğüm gün başlanıldı film derken gebelik öncesi rahim filmi mi ?
Keseyi adetim 9 gün gecikince gördüm alttan baktılar mı ?Keseyi ne zaman gordunuz ben suan doktordan cikdim bise var dediler ama kesin emin deiliz dediler ne olduguna
Evet bakdilar ama benim daha adetim gecikmedi daha adetimin tarihine 4 gun var haziranin 1 dolcakKeseyi adetim 9 gün gecikince gördüm alttan baktılar mı ?
Geçmiş olsun canım kaç haftalıkken düşük oldu ?Canım bende de çok düşük bi derece de var 120 sınır benim 124. Ben iğne kullanmıştım. Ama yine de düşmüştü benim nasip olmamıştı. Mutlaka iyi bir doktora gitmelisin coraspin ve sana kan sulandırıcı iğne başlayacaktır en kısa zaman da gitmelisin tahlil sonucunla beraber
Ben direk genetik bölüme gittim canım.Arkadaşlar genetık test veya kan pıhtılaşması ıcın ılkonce kadın doğumamı gıtmek gerekıyor.yoksa kendımız genetık bölümüne gıdıp su kadar düsük yaşadım test yaptırmak istiyorum deyıp yaptırabılıyormuyuz bılgısı olan var mı acaba teşekkürler
Teşekkür ederim .Ben direk genetik bölüme gittim canım.
Aç tok fark etmedi canım kan pıhtılaşma sadece kadın a yapılır ama genetik test de yaptıracaksanız eşinden de alınacak kan canım benimTeşekkür ederim .eştende kan alıyorlar mı ve aç tok karna farketmez herhalde demi kusura bakmayın yarın gıdıcem hıc bılmedıgım ıcın soruyorum
Biz genetik pıhtılaşma ikisini de yaptırmak istiyoruz ama her hastanede yapılıyor mu acaba biliyor musunuz?Aç tok fark etmedi canım kan pıhtılaşma sadece kadın a yapılır ama genetik test de yaptıracaksanız eşinden de alınacak kan canım benim
Hayır canım her hastanede malesef yapılmıyor. Gideceğiniz hastaneyi arayıp bilgi alın bence ya da internetten sitesine bakın genetik bölümü var mı diyeBiz genetik pıhtılaşma ikisini de yaptırmak istiyoruz ama her hastanede yapılıyor mu acaba biliyor musunuz?
Teşekkür ederim aramak en mantıklısı galibaHayır canım her hastanede malesef yapılmıyor. Gideceğiniz hastaneyi arayıp bilgi alın bence ya da internetten sitesine bakın genetik bölümü var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?