Hanımlar,kardeşim ateşleniyor ?

Cloud61

Jidotta
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
6
1
286
Cuma günü doktora gittik bir antibiyotik verdi adı Sef,bunu kullandık minoset ile beraber,dün okadar terlediki elleri buruştu acile gittik orda ilk defa antibiyotik kullandığı için bagırsaklarına dokunmuş ishal olacak dediler serum verdiler.Sonra bu sabah biraz iyiydi bilgisayar oynamak icin diğer odaya gitti orda üşümüş yanımızda geldi.Şimdide uyudu ama elleri ve ayakları biraz soğuk hafid ateşi var sirkeli bez koyduk alnına.Daha ne yapabilirim bilmiyorum ve dünkü gibi olacak diye korkuyorum.Ne yapmalıyım tecrübelerinizi paylaşırmısınız? :(

Cuma günü doktora gittik bir antibiyotik verdi adı Sef,bunu kullandık minoset ile beraber,dün okadar terlediki elleri buruştu acile gittik orda ilk defa antibiyotik kullandığı için bagırsaklarına dokunmuş ishal olacak dediler serum verdiler.Sonra bu sabah biraz iyiydi bilgisayar oynamak icin diğer odaya gitti orda üşümüş yanımızda geldi.Şimdide uyudu ama elleri ve ayakları biraz soğuk hafid ateşi var sirkeli bez koyduk alnına.Daha ne yapabilirim bilmiyorum ve dünkü gibi olacak diye korkuyorum.Ne yapmalıyım tecrübelerinizi paylaşırmısınız? :KK43:
merhaba canım, şimdi nasıl oldu kardeşin? umarım iyidir. hala aynıysa yine doktora götürün.

Back