Hanımlar kızım olucakmıs bana isim önerin.......

mukix

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
329
12
318
Diğer
merhaba kızlar benim kızım olucakmıs :49: inşallah hayırlısıyla ama isimde kararsız kaldım. :21::21:tek isim olarak kuranda yada hadislerde geçen isim istiyorum yada 2isim mi olsun bilemedim..... yardım edin :52::52:

benimde çok karışık isim konusu kızım olacak:nazar::nazar::nazar: :) :16::16::16: ama şöyle birşey yapabilirim sevdiğim isimleri yazayım

livanur----ikra----hümanur---beril----esra

eşime kabul ettiremediğimden koyamadım bu isimleri.... beğenseydi eşim kesinlikle liva koyardım kızıma isim olarak :34:

saolun kızlar benim aklımdan aslında nil geciyor hadislerde gecen isim en azından tek nil koysam kısa mı olur dersiniz elvin ismini cok seviyorum ama onunda gecerliliği dünyada sadece.. bilemedimmm kiiii.....

Nil gerçekten çok güzel bir isim..Ama eğer soyadınız kısaysa Nilüfer'de koyabilirsin..O da çok güzel bir isim bence..:16:

kesinlikle NİL çok güzel bir isim arkadaşım .. isim önerisinde bulunucak olursam mina ,ebrar,buse,naz,mehlika,birde iki isim olarak aynülhayat var inş.. hayırlısıyla cinsiyet öğrendiğimizde kızımız olacağını öğrenirsek bizde eşimle aynülhayat düşünüyoruz...

kesinlikle NİL çok güzel bir isim arkadaşım .. isim önerisinde bulunucak olursam mina ,ebrar,buse,naz,mehlika,birde iki isim olarak aynülhayat var inş.. hayırlısıyla cinsiyet öğrendiğimizde kızımız olacağını öğrenirsek bizde eşimle aynülhayat düşünüyoruz...

cok güzel isim tatlım taktım ben nil e nil olsun istiyorum ne dersin yanında bişeyler koyalımmı bilemiyorumkiiii yaaaa.... nil sare ateş :54: nil azra ateş :54: yada ek nil ateş :54:

nil çok güzel bence sade ve anlamlı :) soyadınız kısa değilse bişey olmaz :)

tatlım soyadımız ateş ama ben soyadına göre koymak istemiyorum evlenince o uyum gidiyor ama kısa ağır bi soyisim yinede nil ateş nasıl oluyor yada yanına ne koyabiliriz....

tatlım soyadımız ateş ama ben soyadına göre koymak istemiyorum evlenince o uyum gidiyor ama kısa ağır bi soyisim yinede nil ateş nasıl oluyor yada yanına ne koyabiliriz....

cNM öncelikle rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine:nazar:...Bende bir fikir vereyim dedim LİYA ismini çok beğeniyorum.Rabbim banada nasip ederse ben liya koyacağım.Hem kuranda geçiyor hem anlamı güzel bir düşün derim:34:

cok güzel isim tatlım taktım ben nil e nil olsun istiyorum ne dersin yanında bişeyler koyalımmı bilemiyorumkiiii yaaaa.... nil sare ateş :54: nil azra ateş :54: yada ek nil ateş :54:
bence tercihlerin bu iki isismden biri olsun nil sare veya nil azra iki şekilde de çok güzel anlamlı olmuş arkadaşım

yaren: sevgili dost arkadaş sırdaş demek ve kuranda da geçiyor.benim kızımın adı.çocuklarımız bizim yarenimiz.YAREN ATEŞ.GÜZEL OLDU BENCE

Benimde ilk kızım Asude ikincide kiz olacak sanırım doktor kıza benziyor dedi 13. Haftada eğer kiz olursa Elif Rana düşünüyorum.Sizede fikir olabilir.

Back
X