Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar çok Kıskanmak da iyi dEğil .gerçekten çoook bunaliyor insan ..kendine yaparsın işte .bende eşimi çok kıskanirdim ama sonra düşündüm ki yapan kendine yapar eğer beni kaybetmek istiyorsa buyursun☺☺Ya gerçekten çok kiskaniyorum. Bazen belli etmesemde kiskancliktan deliye donebiliyorum. Ama bu dereceyi ona hissettirmiyorum. Ama bu kadar çok kiskanmamayi çok istiyorum çünkü beynim yoruluyor.
Ya gerçekten çok kiskaniyorum. Bazen belli etmesemde kiskancliktan deliye donebiliyorum. Ama bu dereceyi ona hissettirmiyorum. Ama bu kadar çok kiskanmamayi çok istiyorum çünkü beynim yoruluyor.
Senin icin cok guzel bir sey bu. Dengelisin . ama benim icin cok zor hatta mümkansız *imkansız-mümkün degil* terazi burcuyum ve haliyle biraz denge sorunum var...Arkadaşım merhaba . Ben eşimle taniştigimdan beri kıskançlığımi hiç belli etmem bunu anlamasi zor oluyor bazen ise kızıyor neden kıskanmıyorsun diye. Kıskanmak ile ilgili 2 seçenek vardır bazı kadınlar kıskanırsa kendisinin öz guveni ile alakalı sorunlar... Bazıları ise özgüveni iyi ama kıskançlığı kontrol ederek hem ilişkiyi hem karşındaki insanın kendine güveninin azalmaması saglayabilmek... bunu bir yazardan duymuştum bence bu dengeyi korumak çok önemli ben yaptım oldu :)
Malesef. Dedigin tamda cok dogru. İcimde konustugum sey dilime dokuluyor. Saklama yada susma huyum yok. Ha şu var konuyu uzatmam.Anladım arkadaşım bende akrep burcuyum yükselenimde akrep... Fakat bu burçlara pek inanmıyorum diyelim sadece göz gezdiriyorum. Sen aslında için nasilsa dışında birsin o yüzden öyle oluyor ama kendini dizginle kendini bir göz at yani nasil desem teraziye koy eminim benim gibi yapabilirsin..
2yil olmak uzere evliligimiz. Bebişimiz yokGüzel birşey , fakat bunları çok fazla tekrarlama bazen erkekler aynı konulardan bir kavgada hep bunu yapıyorsun yeter diyebiliyor.. Bu tabi bizim hazizligimiz oluyor. Bende de aynı şeyler var genellikle eşim yapar bana tatlı bir diyalog oluyor bende şuan dediğim gibi ama bazen yeter diyebiliyorum :))
Sen nasil yapiyosun peki. Kiskancligini nasil dizginleyebiliyosun? Mesela ben kiskancligimi sustugum zaman yüzüm düşüyor. Oyle yada boyle bi yerden patliyor. Sen nasil yapiyorsun bana da soyle ne olursun. Suan tripliyim, ama kendimi kotu hissediyorumMaşallah benimde 1 yıl oldu.. Haklisin tek çocuğumuz onlar bizim , onlarında tek bebekleri biz .. :) Evliliğin güzel yani tatlı atışmalar..
Sirriniz nedir?Benim esim cok kiskanc ben pek degilim
Ben esime ve kendime güveniyorum. Yapi herhalde. Ama esim eskiden daha beter kiskanirdi. Cok konustum onunkla yapma dedim kendine ilkönce yaparsin dedim. Cok kavga ediyorduk buyüzden. Ama artik kiskaniyor fakat eski si gibi ileri gitmiyor. Asiri kiskanclik bir hastalik bence. Bende esimi sevyiorum. Asiri kiskanclik evliligi tehlikeye sokuyor arkadaslar. Esim kendinde cok calisti hergün konustum. Ise yaradiSirriniz nedir?
Bak benim gönlümde güven olayı tamam. Benim sorunumBen esime ve kendime güveniyorum. Yapi herhalde. Ama esim eskiden daha beter kiskanirdi. Cok konustum onunkla yapma dedim kendine ilkönce yaparsin dedim. Cok kavga ediyorduk buyüzden. Ama artik kiskaniyor fakat eski si gibi ileri gitmiyor. Asiri kiskanclik bir hastalik bence. Bende esimi sevyiorum. Asiri kiskanclik evliligi tehlikeye sokuyor arkadaslar. Esim kendinde cok calisti hergün konustum. Ise yaradi
Ben esim dpzelmez dedigin zamanlar olmustu. Resmen buyuzden ayri düsecektik. Ama cok cabaladi. Baska kadinlar hicbirsey yapamaz. Hersey kocanda biter üstelik baska kadinlar degil kocan herzamaan senin muhattabin.Bak benim gönlümde güven olayı tamam. Benim sorunum
*BAŞKA KADINLARIN KOCAMIN GÖZBEBEKLERİNE BAKMA İHTİMALİ*
tamam kiskanmak guzel iyi hos amabende biliyorum evliligi sarsabilecegini.
Ama yinede olmuyor.
Belkide zamanla durgunlasir deli kanim.
Ben olgunlastikca kiskancligimda olgunlasir,
Olgunlaşırmı kiskanclik?