Hanımlar kocanizi kiskandiginizi belli eder misiniz?

DisIoyal

Sen olmadan asla..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
519
273
33
Ya gerçekten çok kiskaniyorum. Bazen belli etmesemde kiskancliktan deliye donebiliyorum. Ama bu dereceyi ona hissettirmiyorum. Ama bu kadar çok kiskanmamayi çok istiyorum çünkü beynim yoruluyor.

Ya gerçekten çok kiskaniyorum. Bazen belli etmesemde kiskancliktan deliye donebiliyorum. Ama bu dereceyi ona hissettirmiyorum. Ama bu kadar çok kiskanmamayi çok istiyorum çünkü beynim yoruluyor.
Bu kadar çok Kıskanmak da iyi dEğil .gerçekten çoook bunaliyor insan ..kendine yaparsın işte .bende eşimi çok kıskanirdim ama sonra düşündüm ki yapan kendine yapar eğer beni kaybetmek istiyorsa buyursun☺☺

• KOCASINA DELİLER GİBİ AŞIK BİR KADIN OLARAK , seni cok iyi anliyorum canim. Aşiri kiskanclik problemi bendede var. Ustesinden gelemiyorum, beni gercekten yoruyor mu yoruyor ama bu hareketlilikten gurur duyuyorum, kiskanclik krizi gelirken o aşırı ısınan göğüs kafesim, gozlerimin alev alev yanmasi ve o an ne olursa olsun gozumun gormemeyişi... Bunlar hep cok sevmekten. Halimden memnunum..​
  • Albert Camus'un cok sevdigim bi sozu vardir;​
  • Kulağımı yüreğimin atışına veriyordum.Bunca zamandır bana arkadaşlık eden bu gürültünün durabileceğini bir türlü aklım almıyordu..​
  • Boyle sessiz olmaktansa , kiskancliktan deli gibi çarpsin kalbim :KK66:

Arkadaşım merhaba . Ben eşimle taniştigimdan beri kıskançlığımi hiç belli etmem bunu anlamasi zor oluyor bazen ise kızıyor neden kıskanmıyorsun diye. Kıskanmak ile ilgili 2 seçenek vardır bazı kadınlar kıskanırsa kendisinin öz guveni ile alakalı sorunlar... Bazıları ise özgüveni iyi ama kıskançlığı kontrol ederek hem ilişkiyi hem karşındaki insanın kendine güveninin azalmaması saglayabilmek... bunu bir yazardan duymuştum bence bu dengeyi korumak çok önemli ben yaptım oldu :)

Arkadaşım merhaba . Ben eşimle taniştigimdan beri kıskançlığımi hiç belli etmem bunu anlamasi zor oluyor bazen ise kızıyor neden kıskanmıyorsun diye. Kıskanmak ile ilgili 2 seçenek vardır bazı kadınlar kıskanırsa kendisinin öz guveni ile alakalı sorunlar... Bazıları ise özgüveni iyi ama kıskançlığı kontrol ederek hem ilişkiyi hem karşındaki insanın kendine güveninin azalmaması saglayabilmek... bunu bir yazardan duymuştum bence bu dengeyi korumak çok önemli ben yaptım oldu :)
Senin icin cok guzel bir sey bu. Dengelisin . ama benim icin cok zor hatta mümkansız *imkansız-mümkün degil* terazi burcuyum ve haliyle biraz denge sorunum var...
Bazen kiskanclik yapmadan 1dk once diyorum ki Patateshatun dur, simdi sen lafı açıcan, o cevap vericek, tarsisma olacak sen uzuleceksin, 1.gün trip 2.gün trip 3.gün yine tıpış tıpış kocanin kucagina sokulacaksin
2dk sonra;
Aman yaa, icimde patlayacagina söyleyim kurtulayim..
İste bu ve buna benzer dengesizlikler oluyor bazen. Bazen hic olmadik seyleri buyutup, cok buyuk seylerde alttan alabiliyorum.
Patates farki :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım arkadaşım bende akrep burcuyum yükselenimde akrep... Fakat bu burçlara pek inanmıyorum diyelim sadece göz gezdiriyorum. Sen aslında için nasilsa dışında birsin o yüzden öyle oluyor ama kendini dizginle kendini bir göz at yani nasil desem teraziye koy eminim benim gibi yapabilirsin..

Anladım arkadaşım bende akrep burcuyum yükselenimde akrep... Fakat bu burçlara pek inanmıyorum diyelim sadece göz gezdiriyorum. Sen aslında için nasilsa dışında birsin o yüzden öyle oluyor ama kendini dizginle kendini bir göz at yani nasil desem teraziye koy eminim benim gibi yapabilirsin..
Malesef. Dedigin tamda cok dogru. İcimde konustugum sey dilime dokuluyor. Saklama yada susma huyum yok. Ha şu var konuyu uzatmam.
O an kiskanclik yaparim, lafimi sokarim,bide hakliymisim gibi trip atarim sonra buldog kopegi gibi gozlerimi buğulu buğulu yapar eşimin kocağina siginirim. Zaten sarılınca dert tasa hicbirsey kalmiyor bende. Suan bile tripliyim, ama bu defa hakliyim, ne olursa olsun, yine sarilicam ona ve geçecek. Sanirim nazım bi tekk ona geçiyo...

Güzel birşey , fakat bunları çok fazla tekrarlama bazen erkekler aynı konulardan bir kavgada hep bunu yapıyorsun yeter diyebiliyor.. Bu tabi bizim hazizligimiz oluyor. Bende de aynı şeyler var genellikle eşim yapar bana tatlı bir diyalog oluyor bende şuan dediğim gibi ama bazen yeter diyebiliyorum :))

Güzel birşey , fakat bunları çok fazla tekrarlama bazen erkekler aynı konulardan bir kavgada hep bunu yapıyorsun yeter diyebiliyor.. Bu tabi bizim hazizligimiz oluyor. Bende de aynı şeyler var genellikle eşim yapar bana tatlı bir diyalog oluyor bende şuan dediğim gibi ama bazen yeter diyebiliyorum :))
2yil olmak uzere evliligimiz. Bebişimiz yok :KK43: haliyle beni mesgul eden tek sey esim

Maşallah benimde 1 yıl oldu.. Haklisin tek çocuğumuz onlar bizim , onlarında tek bebekleri biz .. :) Evliliğin güzel yani tatlı atışmalar..

Maşallah benimde 1 yıl oldu.. Haklisin tek çocuğumuz onlar bizim , onlarında tek bebekleri biz .. :) Evliliğin güzel yani tatlı atışmalar..
Sen nasil yapiyosun peki. Kiskancligini nasil dizginleyebiliyosun? Mesela ben kiskancligimi sustugum zaman yüzüm düşüyor. Oyle yada boyle bi yerden patliyor. Sen nasil yapiyorsun bana da soyle ne olursun. Suan tripliyim, ama kendimi kotu hissediyorum :KK43: benim icin bu hayatta (Allah 'tan sonra) Âşık oldugum tek insan. Guvenebilecegim tek insan ve inan suan gozlerim dolmaya basladi :KK43:

Ben esime ve kendime güveniyorum. Yapi herhalde. Ama esim eskiden daha beter kiskanirdi. Cok konustum onunkla yapma dedim kendine ilkönce yaparsin dedim. Cok kavga ediyorduk buyüzden. Ama artik kiskaniyor fakat eski si gibi ileri gitmiyor. Asiri kiskanclik bir hastalik bence. Bende esimi sevyiorum. Asiri kiskanclik evliligi tehlikeye sokuyor arkadaslar. Esim kendinde cok calisti hergün konustum. Ise yaradi

Kıyamam sana ya . Tatlım nasıl anlatsam sana bilemedim biraz duygusalsın sanırım, bunu bir kenara atman gerekiyor evet bazen duysallık evlilikte çok iyi bir rol oynar fakat bunu birazcıkta olsa kendın ıcın yapman gerekiyor. Ben hiç kıskanmam diyemem yalan olur sadece ben orantılıyorum . Ona her zaman bu kıskanç oldugumu aşılamıyorum çünkü hem kendn için hem eşin için özgüvensizlik bir durumu olur. Mesela şunu diyebişriim sana tatlı trip at bu nasıl olur cilve yapmıs gıbı yapmacık olma içinden gelerek yaparsan kendını de kötü hissetmezsin. Tabikide tek ailen o oluyor senin ama kendin için şunu demen gerekiyor 1. kendi mutlulugum 2. ise eşimi mutlu etmek guzel bir evlılık ilk kendini mutlu edeceksin 2. ise kocanı cunku bir insan kendını edemezse eşinide edemez

Ben esime ve kendime güveniyorum. Yapi herhalde. Ama esim eskiden daha beter kiskanirdi. Cok konustum onunkla yapma dedim kendine ilkönce yaparsin dedim. Cok kavga ediyorduk buyüzden. Ama artik kiskaniyor fakat eski si gibi ileri gitmiyor. Asiri kiskanclik bir hastalik bence. Bende esimi sevyiorum. Asiri kiskanclik evliligi tehlikeye sokuyor arkadaslar. Esim kendinde cok calisti hergün konustum. Ise yaradi
Bak benim gönlümde güven olayı tamam. Benim sorunum
*BAŞKA KADINLARIN KOCAMIN GÖZBEBEKLERİNE BAKMA İHTİMALİ*
tamam kiskanmak guzel iyi hos amabende biliyorum evliligi sarsabilecegini.
Ama yinede olmuyor.
Belkide zamanla durgunlasir deli kanim.
Ben olgunlastikca kiskancligimda olgunlasir,

Olgunlaşırmı kiskanclik?

@papateshatun O kadınlar hep hayatımızda olacaklar onlar hiç gitmeyecekler. Çok kötu bir durum bu gerçekten kötü haklısın... Dediğin gibi Sen eğer bunu atabılırsen evet kıskanclıgın olgunlasır , ama bu bızım ıcımızdekı kıskanclık hiiç gıtmeyecek :))) Tamamen yok etme sakın o bıraz da olsa kalsın lazım oluyor :))))

Evet asiri duygusalim. Fazlasiyla. Allah'in bana verdigi duygulari en uc noktalarda yasiyorum. Ama mesela sonra cok uzuluyorum. Kiskandigim icin degil, yine olsa yine kiskanirim, kiskanacagimda. O ayri da, tartisiyoruz ya, bazen sesler yükselebiliyor, bu cok uzuyor beni. Ozguven eksikligi gibi gorunsede aslinda tamamen içsel bir duygu yogunlugu.
Cunku bence cok hos tatli patates gibi bi hatunum. Bedenen ve ruhen guzelim. Yani kendimi seviyorum. Ama bi kırılma noktam var ve bu noktayi disardaki kadinlar aşıyor. Daha dün bi tanesine harbi kufur edecektim. Resmen gözleriyle yedi bitirdi kocami -_-

Bak benim gönlümde güven olayı tamam. Benim sorunum
*BAŞKA KADINLARIN KOCAMIN GÖZBEBEKLERİNE BAKMA İHTİMALİ*
tamam kiskanmak guzel iyi hos amabende biliyorum evliligi sarsabilecegini.
Ama yinede olmuyor.
Belkide zamanla durgunlasir deli kanim.
Ben olgunlastikca kiskancligimda olgunlasir,

Olgunlaşırmı kiskanclik?
Ben esim dpzelmez dedigin zamanlar olmustu. Resmen buyuzden ayri düsecektik. Ama cok cabaladi. Baska kadinlar hicbirsey yapamaz. Hersey kocanda biter üstelik baska kadinlar degil kocan herzamaan senin muhattabin.

Back
X