- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
Rica ederim canim. Yani neyiniz eksik baskalarindan. :)tatlı cumleler için tesekkur ederım. Şanslıyız biz kadınlar S Saziye2306 :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canim. Yani neyiniz eksik baskalarindan. :)tatlı cumleler için tesekkur ederım. Şanslıyız biz kadınlar S Saziye2306 :)
Kesinlikle bizler guzel kadinlarizRica ederim canim. Yani neyiniz eksik baskalarindan. :)
Ama cidden ben esimi seviyorum cok sükür Allahima esim bir melek fakat sevdigim halde inanin kiskancligim cok ama cok az.Kesinlikle bizler guzel kadinlarizkiskanc olabiliriz, bu bizi guvensiz yapmaz hicbir zaman. Kiskanclik her zaman baki kalir sevdikce :) ya suan deli gibi pismanim. Keske trip atmasaydim. Yarin nasil toplicam hic bilmiyorum
Esimle biz hep boyleyiz. Bunun gibi daha neler neler :) ben eşimden raziyim , Allah'ta eşimden razi olsun. Bakalim, yarjn yine masum masum bakicam yuzune, sonra yine patateshatun'lugumu yapip kucaklicam. Sarilcam, uzatmicam daha fazla, umarim oda uzatmaz. UzatmasinÇok iyi ya buna güldüm. Güzel bir anı eşinide tebrık edıyorum ansızın böyle yapması guzel... Demekki sevgısı sana olan saygısı buyuk ınsallah hep boyle gıder.
Kendimi yargiliyorum bazen. Daha sakin olamadigim icin. Ben gercekten asiri duygusalim. Duygusallik sadece uzuntu keder anlaminda degil, gulerken katila katila gulerim, sinirlenirsem ofkemden gozum hicbirseyi gormez, mutluyken etrafimada sıçratirim mutlulugumu, eger mutsuzsam malesef yeşiller bile solar yanimda, kiskançsam gozumun gordugu hicbir kadinin şansi yok. Boyleyim iste. Ve kendimi keşfediyorum hala. Ha sorsan yasadigim bu uç noktalardan mutluyum cunku icime atmiyorum . atamitorum. Dökuluyorum hemen .. Korktugum tek sey bi gun benden bikmasievet her insanın farklıdır yapısı . Ya senin şuan oldugun duygular normal o zaman zamanla oturacaktır evlılık hep böyle duygular yasamayacaksın gun gectıkce daha cok farklılasacak. Bunu bır evlı kadın soylemıstı 30 senedır evlı bır kadın :)
Yok 3gunden fazlasi günah zaten . 4olmaz hicbir zaman. Yasim genc olsada evliligin o ince cizgilerini fark etmis durumdayim. Her ne olursa olsun, sofraya ve yataga küsülmez. Allah'im goruyor icimdeki o masum sevgiyi. O da bana yetiyor zaten :) insallah yuvalarimizda huzurla uzun yillar mutlu ve hep Aşkla yasarizGüzelim sen böyle biir ınsansın seni boyle tanımıs sevmıs bıkmaz senden abartmıyorsun ki sen mesela bazı kadınlar vardır trip atar bir hafta uzatır ama sen öyle degılsın senden bıkması düşük ıhtımal .Ki sen zaten bunun farkındasın bu güzel birşey :)
Ya sorma bi suredir bende istiyorum cocuk. Ama biraz sikintili bi donemden geciyoruz. Bebisi biraz erteleme karari aldik. Ama hala cok istiyorum :) ay basinda d.kontrol hapina baslicam. Sanirim onumuzdeki yaza kadar bebiş olmicakay canım ya inşallah evet haklısın dedıklerın çok doğru bunları yapmak gerekir kendımız ıcın soylemıyorum olması gereken bu zaten.. Huzurlu Bereketlı çocuklu inşallah :) Bir tane de afacanımız olsa guzel olur :)
İkimiz icinde en hayirlisini diliyorum :) ne zaman oldugu onemli degil, saglikli ve bahtlari acik olsun yeter :) AminnnnnAnladım tatlım hayırlısı olsun allah yardım etsın.Valla benden çok eşim ıstıyor ben nedense biraz parasal yonden bakıyorum tedırgınım zaten halımız duman ne olacagımız bellı degıl bırıkım yapmak ıstıyorum ama bu devırde de zor olmuyor elde kalmıyor . Nasıl olacak bılmıyorum bende seneye yaza 1 sene sonra dusunuyorum belkıde daha uzun bır sure![]()