Hanımlar konu yırtık prezervatif hakkında yardımcı olur musunuz?

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
48
Merhaba hanımlar
Adetimden sonra 11. 12 ve 13. günlerinde eşimle ilişki yaşadım.
Ancak her seferinde prezervatifi çıkarttıktan sonra yırtık olduğunu fark ettik ve çok çok özür dilerim baktığımda giriş ve iç kısmına doğru meni gördüm.
Normalde hiç böyle bir şey yaşamamıştık ben çocuk düşünen bir insan değilim eşim istiyordu sadece ve ilk defa bu yırtılma ile karşılaştık.
Özellikle kontrol etmeme rağmen ilişki bittiğinde yırtık bir şekilde bulduk.
Belli bir markanın prezervatifini de kullanıyoruz anlamadım neden olduğunu.
Düzenli olarak regl olan biriyim.
Bugün 14. günüm adetten sonra.
Hamile kalma ihtimali olabilir mi? Yoksa illa 14. günde ilişki olursa mı hamilelik olur?

Canım hamile kalmak keşke o kadar kolay olsa. Inşallah korktuğun başına gelmemistir. Ama korunmamasiz kaç kere birlikte olunca bile olmuyor bazen. Olacağı varsada tek seferde oluyor. Yanı bilmek imkansiz

Canım hamile kalmak keşke o kadar kolay olsa. Inşallah korktuğun başına gelmemistir. Ama korunmamasiz kaç kere birlikte olunca bile olmuyor bazen. Olacağı varsada tek seferde oluyor. Yanı bilmek imkansiz
Öyle mi dersin canım ya
Ne bilim gözüm bir korktu. Benim annem teyzem filan üstüne ceket atsan hamile kalanlardan.
Ondan acaba olur mu hemen diye kafama takıldı.

Benim başıma geldi prezervatif in patladığını gördük. Bir kereden bir şey olmaz diye düşündük eşim ertesi günü hapı alalım mı demişti için rahat değilse ki çok rahattım sonra hamile olduğumu öğrendim.

Evet ya olabiliyor
Pakedi komple attım zaten ben de
Hap almadım yan etkilerinden dolayı
Sizde bir kere mi ilişki oldu acaba

Evet ya olabiliyor
Pakedi komple attım zaten ben de
Hap almadım yan etkilerinden dolayı
Sizde bir kere mi ilişki oldu acaba
Bir kere de hamile kaldım evet. Bir arkadaşımın başına gelmişti çok şaşırmıştım kınamışım demek ki başıma geldi. Ben daha sonra doğum kontrol hapına başladım korkudan.

Bir kere de hamile kaldım evet. Bir arkadaşımın başına gelmişti çok şaşırmıştım kınamışım demek ki başıma geldi. Ben daha sonra doğum kontrol hapına başladım korkudan.
Ben yumurtlama dönemimde birkaç kez aynı şekilde ilişki yaşadım.
Belirtiler psikolojik mi çözemiyorum henüz
Ama aşırı gaz ve gurul dama var karnımda
Kasıklarım yumurtalıklarımda ağrı ve gerginlik var
Patlayacakmış gibi
Sol bacağım ağrıyor
Çok çok afedersiniz beyaz kesik kesik akıntı var

Psikolojik de olabilir ben hamile olduğumu hissediyordum. Uykuya meyilden gerginlikten. Adete daha çok varmı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…