- Konu Sahibi incitanemm
-
öyle her doktora olunmaz bu ameliyat de, riskleri var burun çöker falan mazallah de
canım sorun o işte estetik te olcağımı bilmiyor...
nefes almamı engellediği için kemiğimin alınıp düzeltilmesi gerekiyor, kemik alınınca burun ucu çok aşağıda kalıp çirkin bi görüntü yaratacağı için mecburen ucunun da düzeltilmesi gerekiyormuş diyebilirisn bence:) bi de insanlar dünyanın başka kıtalarından geliyor Emre Bey'e.. sen en azından istanbuldasın.. sağlık mı önemli para mı de bir de:))
canım çok saol dediğin aklıma yattı canımcanım seninde resimlerine bakmak istiyorum arkadaşlık yollıcam kabul edersen sevinirim
nefes almamı engellediği için kemiğimin alınıp düzeltilmesi gerekiyor, kemik alınınca burun ucu çok aşağıda kalıp çirkin bi görüntü yaratacağı için mecburen ucunun da düzeltilmesi gerekiyormuş diyebilirisn bence:) bi de insanlar dünyanın başka kıtalarından geliyor Emre Bey'e.. sen en azından istanbuldasın.. sağlık mı önemli para mı de bir de:))
aynı sorun bende de vardı kimseye haber vermeden oldum ameliyat annem eşim hariç tabi.... zaten sağlık sorunumda çok fazlaydı...
sonra karışan laf eden olmadımı şekerim.. özelliklede eşinin tarafı
ben babama bile sölemedim estetik oldunu :) tabi sonrdan anladı ama iş işten geçti :))
nefes problemimin çok oldunu söyledim ama bu yalan değildi tabiki.. kemiği alcaklarını söyledim ve hazır olmuşkken kemik alınınca şekil kötü durur diye burnumuda düzeltecekleriini söledim canım..
ama benim burnum bariz yamuk büyük ve kemikliydi yandan bakınca koca bir tepecik vardı..
sonra karışan laf eden olmadımı şekerim.. özelliklede eşinin tarafı
aynen canım benimde öyleydi dr emre ilhana mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?