Sağ ve Sol Kanat, Delik Eşitsizliği!!

Bence eder şurdan anlıyorum devamlı taktıgım yüzzük bile parmak kemiğimin şeklini değiştirdi hafif ve devamlı masajlar bunu başarabilir çökme kemikte kanamama gibi sorunlar değilse tabi

Toparlamış halini atma şansınız varmı acaba :)

4 aydan sonra masaj çok ise yaramıyor demişti görüştüğüm bir doktor youtube gir burun estetiği sonrası burun masajı yaz çok güzel videolar var salih emre üregen in videosu var mesela ben masajla sağa doğru tamamen yamulmuş bir burnun düzeldiğini gördüm revizyonluk korkunç yamuk demistim düzeldi yoksa masaja inanmazdım açıkçası doktor videolarina bak ve nazikce tabi ki

Teşekkür ederim bi bakayım videolara.İnşallah öyle değildir 3.ayımdayım 1 ayda burnum ne kadar toparlayabilir bilmiyorum

16662069-9849-412C-BCB1-5F799D88F5E5.webp
Toparlamış halini atma şansınız varmı acaba :)
işte bu canım masajdan önce ve sonra

Merhabalar, ameliyat olalı üç ay oldu. Hem estetik oldum hem de nefes problemim düzeltildi. Fakat şuan burnumun sol ve sağ deliği eşit değil. Burnum alttan bakınca yamuk görünüyor. Karşıdan bakıncada burnum sola doğru bakıyor çünkü sağ taraf daha düz sol tarafım bombeli. Bu arada ameliyattan önce de burnum sola bakıyordu.Sağ burun deliğim daha küçük şuan. Ameliyattan önce kıkırdağım sağ burun deliğimden çıkıktı. Doktor kıkırdağımı aldığını söyledi, orası şiş zamanla inicek dedi ama dokununca şiş gibi değil hala kıkırdak var sanki. Doktorum 6 aya oturur dedi ve yamukluk yok diyip durdu görüleni devamlı reddetti. Ve sağ burnumu silerken burnumun ucundaki kemik oynuyo sanki 'kıt kıt' ses çıkıyor. Burun sırtımda üste doğru sivilce şeklinde çıkıntı var ama pek belli değil. Solda burnumun yanında gözümün altına doğru kemik çıkıntım mevcut ve ödem indikçe belirginleşiyo sanki. Başka bi doktora yeni göründüm revizyon ameliyatı önerdi. Burun sırtımdaki çıkıntıya çok takıldı kendisi.Sağ deliğimden hala nefes alamıyorum. Fotoğraflarımı ekliyorum. Fikirlerinizi yazın nolur, çok ihtiyacım var ameliyat olanların yorumlarına. Eki Görüntüle 2239349 Eki Görüntüle 2239350
3. Ayım aynı sizinle aynı durumdayım malesef:(

Konuyu açtığımdan beri düzenli masaj yapıyorum. 3 buçuk ay oldu ortalama benim. 3.aydan sonra masaja başladım. Burnumda belirgin bi düzelme mevcut şuan. Deliklerim hariç :) zaten nefes alamadığım, burun sırtımda mercimek büyüklüğünde bi çıkıntı olduğu ve burun sırtımın solunda göz altıma doğru kemik çıkıntısı git gide belirginleştiği için tekrar ameliyat olmam gerekicek gibi duruyor. O zaman deliklerimi ve eğer burun eğriliğim komple geçmezse onu toparlatıcam.

Son düzenleme:
Konuyu açtığımdan beri düzenli masaj yapıyorum. 3 buçuk ay oldu ortalama benim. 3.aydan sonra masaja başladım. Burnumda belirgin bi düzelme mevcut şuan. Deliklerim hariç :) zaten nefes alamadığım, burun sırtımda mercimek büyüklüğünde bi çıkıntı olduğu ve burun sırtımın solunda göz altıma doğru kemik çıkıntısı git gide belirginleştiği için tekrar ameliyat olmam gerekicek gibi duruyor. O zaman deliklerimi ve eğer burun eğriliğim komple geçmezse onu toparlatıcam.
Merhaba ne yaptınız acaba ameliyat oldunuz mu düzeldi mi ne aşamalardan geçtiniz. Bende 15. Günümdeyim aynı durumu yaşamışız aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

Merhabalar,hangi masajı yaptınız.İnternetten yaptıysanız link atabilir misiniz?Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Lütfen cevap verin😔

Herkese merhaba, uzun bir aradan sonra güncellemek istedim. 2.ameliyatımı olmak zorunda kaldım ama burnum tekrar yamuldu :) Burun deliklerim hala eşit değil. Öncekine göre daha iyi ama buna da şükür. Dolguyla yamuklukları düzelttirmeyi planlıyorum. En azından artık nefesim iyi.
Merhabalar,hangi masajı yaptınız.İnternetten yaptıysanız link atabilir misiniz?Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Lütfen cevap verin😔
Her sorun için ayrı masaj var, en doğrusunu doktorunuz bilir. Bir şey demem doğru olmaz. Ben istediğim kadar verim alamadım o yüzden tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım.

Merhabalar, ameliyat olalı üç ay oldu. Hem estetik oldum hem de nefes problemim düzeltildi. Fakat şuan burnumun sol ve sağ deliği eşit değil. Burnum alttan bakınca yamuk görünüyor. Karşıdan bakıncada burnum sola doğru bakıyor çünkü sağ taraf daha düz sol tarafım bombeli. Bu arada ameliyattan önce de burnum sola bakıyordu.Sağ burun deliğim daha küçük şuan. Ameliyattan önce kıkırdağım sağ burun deliğimden çıkıktı. Doktor kıkırdağımı aldığını söyledi, orası şiş zamanla inicek dedi ama dokununca şiş gibi değil hala kıkırdak var sanki. Doktorum 6 aya oturur dedi ve yamukluk yok diyip durdu görüleni devamlı reddetti. Ve sağ burnumu silerken burnumun ucundaki kemik oynuyo sanki 'kıt kıt' ses çıkıyor. Burun sırtımda üste doğru sivilce şeklinde çıkıntı var ama pek belli değil. Solda burnumun yanında gözümün altına doğru kemik çıkıntım mevcut ve ödem indikçe belirginleşiyo sanki. Başka bi doktora yeni göründüm revizyon ameliyatı önerdi. Burun sırtımdaki çıkıntıya çok takıldı kendisi.Sağ deliğimden hala nefes alamıyorum. Fotoğraflarımı ekliyorum. Fikirlerinizi yazın nolur, çok ihtiyacım var ameliyat olanların yorumlarına. Eki Görüntüle 2239349 Eki Görüntüle 2239350
Merhaba iyi günler, yıllar sonra yazınızı gördüm, bende burun estetiği oldum ve aynı durum bende de mevcut acaba iyileştiniz mi düzeldi mi burnunuz?

Ay canim.ya benimde ayni boyleydi doktor dedi gecer odemdir 1 bucuk yil bwkledim gecmedi simdi 1 bucuk ay oldu revize oldum tekrar istersen resim atabilirim

Back
X