hanımlar lütfen bi akıl verin...

incitanemm

oyunu sen bozuyosunnn
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
257
0
116
Diğer
bende burnumdan şikayetçi olanlardanım kocaman bi kemerim ve geniş bir burnum var ve de yattım mı nefes alamama şikayetim ... ben bu sayfayı kaç aydır takip ediyorum ve sizin bilgilerinizle bende Emre İlhan'a ameltay olmaya karar verdim vede p.tesi günü için randevu aldım.. Ama bu burun estetik olcağımı bir tek eşim ve benim ailem biliyor öyle herkese söylemek istemedim soranlarada burnumda nefes problemi vardı ameleyat olmuşken hafif görüntsünü de değiştirdim diyecektim. konu buraya kadar normal beni düşndüren tarafı ise şu;
biz kayın validemle karşı dairelerdeyiz ve eşimin akrabaları ile aynı apartmandayız onlara ne dicem önceliklede kayınvalideme demin onun yanından geliyorum ona dedim ki ben randevu aldım nefes problemimi olduğu için eşim le doktora gitcez oda bana dediki ne gerek var taaa karşıya gitceniz burda doktormu yok o kadar yol parası v.s işinden geri kalcak babası kızar falan bende dediimki amelayat olcağım zaman zaten 1-2 gün yanımda olcak off ya nolur sizsöyleyin napmalıyım beynim durdu mideme ağrılar girdi.. :2: estetik ameliyatı olcam desem acaba ne tepki verir ne konuşur bilmiyorum problemde doktorun uzak olması nolurdu avrupa yakasında olsa...:43:

canım sorun o işte estetik te olcağımı bilmiyor... :50:

nefes almamı engellediği için kemiğimin alınıp düzeltilmesi gerekiyor, kemik alınınca burun ucu çok aşağıda kalıp çirkin bi görüntü yaratacağı için mecburen ucunun da düzeltilmesi gerekiyormuş diyebilirisn bence:) bi de insanlar dünyanın başka kıtalarından geliyor Emre Bey'e.. sen en azından istanbuldasın.. sağlık mı önemli para mı de bir de:))

nefes almamı engellediği için kemiğimin alınıp düzeltilmesi gerekiyor, kemik alınınca burun ucu çok aşağıda kalıp çirkin bi görüntü yaratacağı için mecburen ucunun da düzeltilmesi gerekiyormuş diyebilirisn bence:) bi de insanlar dünyanın başka kıtalarından geliyor Emre Bey'e.. sen en azından istanbuldasın.. sağlık mı önemli para mı de bir de:))

canım çok saol dediğin aklıma yattı canım :71: canım seninde resimlerine bakmak istiyorum arkadaşlık yollıcam kabul edersen sevinirim

Bence de çok güzel bir açıklama olmuş :) Ben bu forumda Emre Bey'in yaptığı tüm burunları gördüm tam benim tarzım kibar hoş burunlar yapıyor. Bence güvenilir bir doktor. Benim de eski burnum önden topluydu sanırım sen de ince kibar bir burun hayali kuruyorsundur. Ben kendiminkinden çok memnunum her ne kdr bir çok problem yaşsamda önceki ameliyatlarımda bence denemeye değer.. Kimseye aldırış etme!! Hayat senin hayatın! Geç kalmadan yeni burnuna sahip ol :) Her şeyin hayırlısı

aynı sorun bende de vardı kimseye haber vermeden oldum ameliyat annem eşim hariç tabi.... zaten sağlık sorunumda çok fazlaydı...

sonra karışan laf eden olmadımı şekerim.. özelliklede eşinin tarafı

ben babama bile sölemedim estetik oldunu :) tabi sonrdan anladı ama iş işten geçti :))
nefes problemimin çok oldunu söyledim ama bu yalan değildi tabiki.. kemiği alcaklarını söyledim ve hazır olmuşkken kemik alınınca şekil kötü durur diye burnumuda düzeltecekleriini söledim canım..
ama benim burnum bariz yamuk büyük ve kemikliydi yandan bakınca koca bir tepecik vardı..

ben babama bile sölemedim estetik oldunu :) tabi sonrdan anladı ama iş işten geçti :))
nefes problemimin çok oldunu söyledim ama bu yalan değildi tabiki.. kemiği alcaklarını söyledim ve hazır olmuşkken kemik alınınca şekil kötü durur diye burnumuda düzeltecekleriini söledim canım..
ama benim burnum bariz yamuk büyük ve kemikliydi yandan bakınca koca bir tepecik vardı..

aynen canım benimde öyleydi dr emre ilhana mı oldu

Sadece nefes alma problemi ile olsanız bile yine bandajlarınız olacak. Hiç çekinmeyin bence burnumda septum sağa deviasyonluymuş deyin:9: Yani burun içindeki kemik sağa doğru yamukmuş demek. E onun düzeltilmesi lazım nefes almanız için. e bunun için de kemikle oynanması lazım:34:Ben amelyat olduğumda aile büyüklerine teyzelere halalara vs böyle demiştim:9:

Back
X