Hanımlar lütfen bir bakar misinizzz :(

nesli-m

78 le başlayan serüvende 52 kiloyum :)
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
474
594
35
Adetim geceli bir gun oldu. Gebelik testi yaptim ilk idrar bile degildi sonuc boyle cikti. Hastaneye gittim kan verdim hcg 3.99 cikti. Benim soracagim su. Bu gebelik testleri beta hcg 20 nin altina duyarli degil diye biliyorum yanlis miyim? Bir de gunum gecmesine ragmen bu deger cok dusuk degil mi? Sonucu boyle cikip da saglikli hamilelik geciren var mi nolur destege ihtiyacim var :KK43:

Eklentiler

• IMG_20150228_172855.jpg
    IMG_20150228_172855.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 183
Adetim geceli bir gun oldu. Gebelik testi yaptim ilk idrar bile degildi sonuc boyle cikti. Hastaneye gittim kan verdim hcg 3.99 cikti. Benim soracagim su. Bu gebelik testleri beta hcg 20 nin altina duyarli degil diye biliyorum yanlis miyim? Bir de gunum gecmesine ragmen bu deger cok dusuk degil mi? Sonucu boyle cikip da saglikli hamilelik geciren var mi nolur destege ihtiyacim var :KK43:
bence hamilesin canım... benim adetim 1 gün geçti 0.66 çıktı... 2 gün sonra bidaha yaptım 16.66 çıktı...

Dua edin bana lutfen. İki dusugum var ve korkuyorum

Eger gec dollenmeyse bole sonuc cıkabilir tabi ama degerin 5 altında oldugu için sonucun negatif gorunuyo.bunun en garanti yolu 2 gun arayla kan verip deger artısı varmı kontrol etmelisin. Peki dr gittin mi?

Doktora gittim acildeki doktordu. Gebelik var ama daha yuksek olmasini bekliyoduk dedi. Pazartesi tekrar yaptiricam insallah bu kez olur :KK43:

Doktora gittim acildeki doktordu. Gebelik var ama daha yuksek olmasini bekliyoduk dedi. Pazartesi tekrar yaptiricam insallah bu kez olur :KK43:
Evet acildeki dr pek net konusamıyo
Degerin daha yuksek cıksa bile takip için yinede kan veriyorsun artıs ne kadar acaba diye
İnsallah hayırlısı olur canım
Benim ilk gecikme günümde 69 cıkmıştı yinede acaba mı dedik her bunyede belirtide artışta farklı oluyo.

Peki siz keseyi ve kalp atisini kacinci haftalarda duydunuz?
canım bende geç döllenme oluyor... galiba sendede öyle olmuş... ama benim pıhtılaşma sorunum var diye önceden coraspine başladım... ve değerim 16ykende iğnelerime başladım... değerimin 0.66 olduğu günden itibaren 12 inci günde keseyi gördük 1 hafta sonrada bebişimi gördük ve kalp atışını duydum... yani 5 haftalık bile değilken keseyi gördük

Peki sizce hastane yanlis olcmus olabilir mi degeri? Testte cizgi belliyken 3.99 cikmasi normal mi bu testler o kadar hassas degil ki

Peki sizce hastane yanlis olcmus olabilir mi degeri? Testte cizgi belliyken 3.99 cikmasi normal mi bu testler o kadar hassas degil ki

Aslında onceden olmaz diye düşünürdüm ama burda oyle seyler Okuyoruz ki hastane hatasıda olabilir. Azıcık cıkan degerdende kaynaklana bilir çizgi
Bide tekrar idrar testi yap hatta erken gebelik testi yap onlar cok hassas

Pazartesi bekleyip gorucez artik. Yapacak birsey yok

BEN VARIMMM DEĞERİN HAMİLELİĞİN BAŞINDA OLDUĞUNU GÖSTERİYOR BÜYÜK İHTİMAL HAMİŞSİN TEBRİKLER:KK28:DEĞERİN ÇOK KRİTİK YANİ OLMASI YÜKSEK OLASILIK BENİM DEĞER 1.8 DEN 6.3 E ÇIKTI BEKLE CNM SABRET 2 GÜN SONRA ANLARSIN AMA SONUN BENİM GİBİ OLMASIN TABİKİ...HAYIRLISI ALLAH'TAN..

Dua etmekten başka çarem yok canım. Bekleyip göreceğim. İnşallah bu sefer Allah nasip eder

BEN VARIMMM DEĞERİN HAMİLELİĞİN BAŞINDA OLDUĞUNU GÖSTERİYOR BÜYÜK İHTİMAL HAMİŞSİN TEBRİKLER:KK28:DEĞERİN ÇOK KRİTİK YANİ OLMASI YÜKSEK OLASILIK BENİM DEĞER 1.8 DEN 6.3 E ÇIKTI BEKLE CNM SABRET 2 GÜN SONRA ANLARSIN AMA SONUN BENİM GİBİ OLMASIN TABİKİ...HAYIRLISI ALLAH'TAN..
Beni mgibi olmadin derken ? Gecmis olaun ne oldu sana :KK43:

Beni mgibi olmadin derken ? Gecmis olaun ne oldu sana :KK43:
2 gün sonra değer yine düştü yani önce hamile değlsin dediler sonra hamilesin dediler iğneye başladım sonrasında değilsin iğneyi bırak kimyasal olmuşun dediler yani tam bi kafa karışıklığı...

2 gün sonra değer yine düştü yani önce hamile değlsin dediler sonra hamilesin dediler iğneye başladım sonrasında değilsin iğneyi bırak kimyasal olmuşun dediler yani tam bi kafa karışıklığı...
Zor bir durum ya allah hayirlisini versin diyoruz hep ama insani. Cani sikiliyor

X