- 20 Nisan 2020
- 24
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi Tatlikadin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence yok gibi adet gecikti mi onu da söyleseydinizSizce gebelik varmı hanımlar
Ben sadece bir gün regl oldum ilk defa böyle olduRegl ne zaman canım
Yok gibi ama belki yanlış zamanda yapmıssınızdırSizce gebelik varmı hanımlar
Erken gebelik testi dene ozamanSöyle söyleyim ben regl oldum ama bir gün sadece ve sürekli midem bulanıyor baş ağrım aşırı derecede resimde görünmüyor ama çizgi var silik olduğu için çıkmıyor
Hayır canım oldum ama bir gün ve baş ağrım mide bulantım çok oluyorbence yok gibi adet gecikti mi onu da söyleseydiniz
Üstüne görme olayı olmuş olabilir akıntınızın rengi nasıldı miktarı falan farklımıydıBen sadece bir gün regl oldum ilk defa böyle oldu
Merhaba ben kan testi verdim bir saat önce 0,416 çıktı ama bana pozitif dediler daha çok yeni olduğu için değer 0,10 un üzeri olunca pozitif oluyormuşÜstüne görme olayı olmuş olabilir akıntınızın rengi nasıldı miktarı falan farklımıydı
Canım malesef negatif değerin nasıl var demişler anlamadım 5 üstü değerde gebelik vardır testin yanlış ozaman çünkü sıfırken teste çıkması mümkün değil kuruma çizgisi olabilir üzülmeyin olur inşallah en kısa zamandaMerhaba ben kan testi verdim bir saat önce 0,416 çıktı ama bana pozitif dediler daha çok yeni olduğu için değer 0,10 un üzeri olunca pozitif oluyormuş
Merhaba canım 5 dakika bile geçmedi böyle çıktıCanım malesef negatif değerin nasıl var demişler anlamadım 5 üstü değerde gebelik vardır testin yanlış ozaman çünkü sıfırken teste çıkması mümkün değil kuruma çizgisi olabilir üzülmeyin olur inşallah en kısa zamanda
Canım bidaha yap istiyorsan ama kan testi negatifMerhaba canım 5 dakika bile geçmedi böyle çıktı