hanımlar lutfen yardımm...

nrgs4

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
13
0
Merhaba. En son adetimi 2.5 ay once falan gordum. En son adetimden bir gun sonra erkek arkadasimla biraz yakinlasmistik. Ama yakinlasma derken surtunmeyle iliski bile degil. 2 3 hafta once hamilelik testi yaptim. Negatif cikti. Tarlusal kullandim. Biteli 5 gun oldu hala adet gormedim. Sizce hamile olabilir miyim. Veya neden gecikiyorumdur ?

Stress yaptığın için regl olamıyorsun canım. Nasıl desem, bilemiyorum ama çocuk yapmak o kadar da kolay değil. Spermlerin önce senin içine girip hedefe ulaşması lazım. Sürtünmeyle hiç bişe olmaz. İçini ferah tut :KK70:

Ama kist falan olabilir .Bir düzensizlik var. Malesef bunun için doktora görünmen gerek .Hamilelik tarzı bişeyin yoktur emin ol.

Ama kist falan olabilir .Bir düzensizlik var. Malesef bunun için doktora görünmen gerek .Hamilelik tarzı bişeyin yoktur emin ol.
Cok ama cok tesekkur ederim. Zaten su an sehirdisindayim istanbula gidince gidecegim doktora ama insan yinede korkuyor.

Cok ama cok tesekkur ederim. Zaten su an sehirdisindayim istanbula gidince gidecegim doktora ama insan yinede korkuyor.
Korkma :-) Hedefe giden yola giriş olmadıysa, orda sperm bırakılmadıysa bişey olmaz :))) Hem doktor da sana muhtemelen doğum kontrol hapı verir düzenlenmesi için. Artık hiç korkmana gerek kalmaz :)))

X