Doğuma Hazırlık HANIMLAR MEMNUN KALDIĞINIZ KADIN DOĞUM DOKTORU ÖNERİR MİSİNİZ? (İSTANBUL AVRUPA YAKASI)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

duygucivelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
24
19
3
Merhaba hanımlar. Hamile olduğumu yeni öğrendim. ilgili güler yüzlü beni rahatlatıcak bi doktor istiyorum yani baştan güzel bi doktorla başlayıp hep onunla devam etmek istiyorum. sizin gittiğiniz ve memnun kaldığınız doktorlar var mı? yazarsanız çok memnun olurum.

Merhaba canım.. Ben özel çapa hastanesinde Dr şifa hanıma gidiyorum.. Aşırı ilgili tatlı dilli güler yüzlü. Oldukça memnunum.. Bende tavsiye üzerine gittim ve şimdilik memnunum ..

Merhaba , ben daha önce otajinemed hastanesi alparslan bey ve barış bey gittim. şehir değişikliğinden dolayı bırakmak zorunda kaldım. son derece ilgili ve hamile nazı çekiyorlar

Beylikdüzünde medihaus tıp merkezınde aynur baysoy cemaloglu cok kişiden duydum iyi die

Bir lokasyon belirtseydiniz keske yani ben doktorumdan cok memnunum ama fulya tarafinda, size yakin olur mu?

Gaziosmanpaşa da Dr Mine Gül Hatipoğlu. Özel kliniği var aynı zamanda riskli gebelik uzmanı. Aşırı tecrübeli hiçbişey gözünden kaçmıyo. Çok ilgili çok güleryüzlü ve doğumumda beni aşırı rahatlattı. Eğer yakınsanız kesinlikle öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…