Hanımlar merhaba ben 12+3 günlük hamileyim bebegimin ense kalınlığı 2.1 cıktı nasıl sizce

Br skntı yok gayet iyi korkunuz nedr ?

Ultrason esnasında zaten doktor ölçüm yaparken bir yorumda bulunuyor. Eğer riski bir durum olsaydı zaten size gerekli açıklama yapilirdi.

Ya korku degil de merak ediyorum cogu kişinin 2 den asagı cünkü
Önemli olan 3 ve üstü olmaması gayet iyi bir sıkıntı yok.. ve doktorun iyi dediğine inan ve bak bizlerin iyi veya kötü demesine değil.. Bizler eğitim almadk canım.. Doktorun iyi dediyse demek ki bir sıkıntı yok.. sağlıkla bebeğini kucağına al inşaALLAH.. 🤗🤗

Önemli olan 3 ve üstü olmaması gayet iyi bir sıkıntı yok.. ve doktorun iyi dediğine inan ve bak bizlerin iyi veya kötü demesine değil.. Bizler eğitim almadk canım.. Doktorun iyi dediyse demek ki bir sıkıntı yok.. sağlıkla bebeğini kucağına al inşaALLAH.. 🤗🤗
Amin inşallah canım cok sagol 🤗

2 tane bebegimin karnımda kaybettim ondan en ufak seyde panik yapıyorm doktor cok sükür iyi dedi ama işte bi türlü içim rahatlamıyor
İyide böyle yapma bebek için kötü stress seni anlıyorum ama korkma bak 12. Haftadasın ne güzel bebeğinin değeri de güzel iyi düşün

Back
X