Hanımlar merhaba hiçbir belirti yaşamadan hamile kalan var mı?

Arveda

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
229
107
23
32
Bugün 4 gün geciktim arkadaşlar ama ne adetten ne gebelikten yana hiç bir belirti yok. Pkos hastasiyim hic adet gecikmesi yasamiyorum cok nadir gecikme olurdu... Tedavi goruyorum bu ay ara verdim, adetim gelmemesi tabiki hamilemiyim diye dusundurdu ama hic bir belirti hic bir farklilik yok hamilelikten yana bende aranızda boyle olupta hamile kalan varmı?

Test yaptınız mı eğer negatifse tedaviye ara verdiğiniz için hormonlardan kaynaklı gecikme yaşıyorsunuzdur

Canımm ben de aynı durumdayım her ikisi için de hiç belirtim yok 4 gün gecikti idrar testi yaptım negatif sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun ben de bi kaç gün daha bekleyeyim olmazsa direk kan vereyim diye düşünüyorum

Valla canim geçen sene 39.gun gelmis bi kere olmus 39. Gunu beklicem yani sende 10 gun gecikmis olması bekle garanti olsun belki geç döllenme olmustur bilemeyiz insallah hamileyizdir canm cok hafif bazen sağıma bazen soluma hafif tatli kramplar giriyo benim artk adet olcam heralde diyorum bakalm yasayip gorucez hayirla sonuclansın hepimiz icin

Picoslusun bu güne kadar reglin gecikmemiş olabilir. Ama bilirsin en büyük belirtisi regli gecikmesi arada bir olabilir yani. Kilo aldıysan o da yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…