Hanımlar merhabalar; sizce gebe miyim test çizgime göre ?

İnsallah test yanıltmaz ve vardır yarın mutlaka haberlerini bekliyoruz canım insallah mujdeli haberi yarın alırsın
İnşaAllah ama miratech ile yapmıştım sonucumu ve güvenilir olmadığını söyledi buradaki bazı hanımlar çok da ümitlenmeyim kan testi vereyim

İnşaAllah ama miratech ile yapmıştım sonucumu ve güvenilir olmadığını söyledi buradaki bazı hanımlar çok da ümitlenmeyim kan testi vereyim
Aynen canım çoğu yanıltıyor ama sen n yaptıgın markayla bn gebelik testi yaptıgım da sonuc pozitif cıkmıs tı ama kimyasal gebelik oldugunu ogrendım snradında

Yok çektirmedim sadece gebelik öncesi muayene gittim çok şükür doktor bi sorun yok dedi zaten ondan önce 1 kimyasal gebelik gecirdim yani söyle söyleyim 1 yıldır eşimle birlikte yaşamıyoruz görev için başka sehirde ben annemlerle kalıyorum Allahın izniyle yazın bende gidicem inşaallah o zaman daha çok deneme fırsatımız olur Allahım inşallah bizede nasip eder

Çok şükür kardeşim. Bizde de doktorlar sorun yok dediler ama 1 yıl tamamlanınca rahim filmi çektirmek istedim.

Çok şükür kardeşim. Bizde de doktorlar sorun yok dediler ama 1 yıl tamamlanınca rahim filmi çektirmek istedim.
İyi yapmışsın inşaallah sağlıklı bi şekilde gecer hamileliğin yani ben tam bilmiyorum doğru düzgün denemediğimiz için zatn 2 yıl vajinismus illetiyle gitti 1 yılda öyle ayrı kaldık bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek bizede

Canım umudunu kırmak istemem asla ama sanırım bu test miratech marka bana 4 kere yalancı,hatta bundan daha kırmızı çizgi göstermişti her seferinde kan verince sonuç hüsrandı.O yüzden beklemeden yarın gidip kan ver bence inşallah hamilesindir

Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip eylesin en kısa zamanda
Miratech gebelik testi güvenilir değil diyen hanımlar oldu yorumlarda ben de bu marka ile yaptım testimi. O nedenle çok da ümitlenmek istemiyorum İnşaAllah hepimize güzel hayırlı kolay ve hemen nasip olur sağlıklıca

İnşallah canımm inşallah mübarek Ramazan ayı hürmetine Rabbim dualarımızı geri çevirmesin sende hiç umudunu kaybetme olurmu Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıklı olur bebeğin yarın kan vermeye git inşaallah düzenli şekilde değerlerinde artış olur

İnşaAllah canım ama test hiç güvenilir bi test değil demek ki. Boşa ümitlenmeyim. Eğer negatif çıkarsa sıkıntı nedir çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…