Hanımlar mesleğiniz nedir:)

Alevbuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
1.400
1.257
29
merhabalar.. Biraz birbirimizi tanıyalım:) meslekleriniz nedir? Ev Hanımı, Öğretmen,doktor,Kuaför..? Ben kendimden bahsedeyim güzellik uzmanıyım lazer agda makyaj cilt bakımı türü Şeyler yapıyorum.. Ya siz:)

Şu an sadece annelik işiyle uğraşıyorum.. Daha sonra evden çevirmenlik hizmeti düşünüyorum.:KK51::KK14:

Çocuk gelişimi . Öğrtmnlk yaptım bekar iken sözleşmeli olark .şimdi ev hanımı oğlumun öğrymniym KPSS olmadı .kısaca .işiniz güzelmiş güzellik adına hemde .

Çocuk gelişimi . Öğrtmnlk yaptım bekar iken sözleşmeli olark .şimdi ev hanımı oğlumun öğrymniym KPSS olmadı .kısaca .işiniz güzelmiş güzellik adına hemde .
Evet işimi seviyorum:) fakat Öğretmenlere her zaman büyük saygım olmuştur kutsal meslek derler ya öyle düşünüyorum :)

merhabalar.. Biraz birbirimizi tanıyalım:) meslekleriniz nedir? Ev Hanımı, Öğretmen,doktor,Kuaför..? Ben kendimden bahsedeyim güzellik uzmanıyım lazer agda makyaj cilt bakımı türü Şeyler yapıyorum.. Ya siz:)
Meraba bnde takı tasarım işleri ile uğraşıyrm :)

Ben cok fonksiyonlu çalışıyorum. Ahci yim aynı zamanda bulaşıkta yıkıyorum. Ütü çamaşır ev temizliği hepsi bana ait. Doktorumda aynı zamanda öğretmenim. Yani bildigin iki çocuklu ev hanimiyim :KK66:

X