Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende anne olunca mecburen bırakıcam işi:) umarım senin evladın büyüyünce biraz hayalimdeki mesleği yaparsın canım :)Şu an sadece annelik işiyle uğraşıyorum.. Daha sonra evden çevirmenlik hizmeti düşünüyorum.
Meslek Tanışma bahanesi olsun:)Meslekle mi tanışcaz:s
Eleştirmenim hadi buyrun :)))))
Asıl şu an hayalimde ki işi yapıyorum.Bende anne olunca mecburen bırakıcam işi:) umarım senin evladın büyüyünce biraz hayalimdeki mesleği yaparsın canım :)
Evet işimi seviyorum:) fakat Öğretmenlere her zaman büyük saygım olmuştur kutsal meslek derler ya öyle düşünüyorum :)Çocuk gelişimi . Öğrtmnlk yaptım bekar iken sözleşmeli olark .şimdi ev hanımı oğlumun öğrymniym KPSS olmadı .kısaca .işiniz güzelmiş güzellik adına hemde .
Meraba bnde takı tasarım işleri ile uğraşıyrm :)merhabalar.. Biraz birbirimizi tanıyalım:) meslekleriniz nedir? Ev Hanımı, Öğretmen,doktor,Kuaför..? Ben kendimden bahsedeyim güzellik uzmanıyım lazer agda makyaj cilt bakımı türü Şeyler yapıyorum.. Ya siz:)
Mimarimm...merhabalar.. Biraz birbirimizi tanıyalım:) meslekleriniz nedir? Ev Hanımı, Öğretmen,doktor,Kuaför..? Ben kendimden bahsedeyim güzellik uzmanıyım lazer agda makyaj cilt bakımı türü Şeyler yapıyorum.. Ya siz:)