hanımlar ne olur bi akıl verin

enatib_yasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
69
2
48
İstanbul
Kızlar eşim ve ben evlenmeden önce 5 sene görüştük sonra evlendik aşk evliliğiydi yani ama şimdi kalmadı bitti malesef 1 bucuk yıldır evliyiz hamileliğim boyunca bana yaklaşmadı internettekı o açık saçık kadınlara bakarak benden gizli kendini tatmin ediyordu bende hamileyim ondan korkuyodur ondan yanaşmıyodur diyodum bişey söylemiyodum şimdi 6 aylık bir oğlumuz var benim daha 40'ım çıkmadan baktım bunda iyice tuhaf hareketler tlf elinden bırakmıyo sessizde tlf ben gelince tlf kapatmalar yakaladım numarayı aradım bi kadın sesi :( yıkıldım aşkla baktığım adam öldü benim için daha sonra internetten farkı isimle faceler çıktı arkadaşlık sitelerine üyelik çıktı felan felan yemediği halt kalmamış aileme bişey söyleyemiyorum üzerinden 4 5 ay geçti ama benim içim soğumadı ona bakarken bana bunu nasıl yaptığını düşünüyorum bunalımdayım akıl verin allah rızası için.....

Verilecek tek akıl boşan demek aslında.
Aldatılmışsın ve bunu biliyorsun.
1.5 yıldır evlisin 6 aylık oğlun olduğuna göre hemen hamile kaldın.
Keşke biraz bekleseydin çocuk için desek artık çok geç.
Ayrılsan maddi durumun , aile yapın , ve küçük bir bebek durumların ne olur bilemem.
Ayrılmasan yine aldatılacaksın çünkü bu kesinki yapan adam yine yapar ki daha yeni evlisiniz.
Ne fikir versek hayat senin.
Ya evli kalıp günden güne nefret edeceğin bir adama ve seni aldatmasına katlanıp yıllar sonra boşanacaksın.
Ya da boşanıp pek çok bebekli ve boşanan kadın gibi kendi hayatına bakacaksın.

Arkadaşım allah yardımcın olsun. Bu aşk evliliklerine sonradan ne oluyor anlamıyorum. Bişey söyleyecektim ama söyleyemiyorum

Kelin ilacı olsa başına sürermiş :43:

Kızlar eşim ve ben evlenmeden önce 5 sene görüştük sonra evlendik aşk evliliğiydi yani ama şimdi kalmadı bitti malesef 1 bucuk yıldır evliyiz hamileliğim boyunca bana yaklaşmadı internettekı o açık saçık kadınlara bakarak benden gizli kendini tatmin ediyordu bende hamileyim ondan korkuyodur ondan yanaşmıyodur diyodum bişey söylemiyodum şimdi 6 aylık bir oğlumuz var benim daha 40'ım çıkmadan baktım bunda iyice tuhaf hareketler tlf elinden bırakmıyo sessizde tlf ben gelince tlf kapatmalar yakaladım numarayı aradım bi kadın sesi :( yıkıldım aşkla baktığım adam öldü benim için daha sonra internetten farkı isimle faceler çıktı arkadaşlık sitelerine üyelik çıktı felan felan yemediği halt kalmamış aileme bişey söyleyemiyorum üzerinden 4 5 ay geçti ama benim içim soğumadı ona bakarken bana bunu nasıl yaptığını düşünüyorum bunalımdayım akıl verin allah rızası için.....

Aldatmış seni ş...siz..gözünün içine baka baka yalan söylemeler,kandırmalar,aptal yerine koyma... bazı erkekler gerçekten karaktersiz ve iğrenç...
Bir tane de bende var o türlerden kısmetse boşanma davasını açacağız yakında...

Dün bir psikyatr tv de bu konuda konuşuyordu.. hiçbir kadın aldatıldığını unutmaz! asla! dedi... çok doğru.affedebilirsin ama unutulmaz böyle bir şey.. öyle bir travma ki sadece acısını hafifletirsin o kadar.. :ssz:

Şu anda durum nedir?eşinin tavrı nasıl..

hiç mi esinle konuşmadın telefonu alıp başında kırmadın ay sinirlerim bozuldu nasıl bu duruma sessiz kaldınız siz baştan kabullenmissiniz

benim ona dediklerimin haddi hesabı yok herşeyi söyledim önceden onu her gördüğümde içinde kelebekler uçuşuyodu gözlerinin içine bakıyodum mutlu oluyodum ona her baktığımda ama şimdi yüzünü her gördüğümde o kız aklıma geliyo o kızla ne konuştu hangi aşk laflarını söyledi bazen ona bakarken dalıyormuşum niye öyle bakıyosun dediğinde kendime geliyorum boşanmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum sizde biliyosunuz çevreyi kızlar küçük çocugun var bide ben karadenizliyim eşim doğulu ailem başta istemiyodu çok şeyleri aştım şimdi geri dönmek bütün laflarını yutmak bazı patavatsızalara siz haklıymışsınız demek çok zor :((((( her yönüyle zor

aldatmanın bahanesi yoktur affı da olmamalıdır :20: öyle bir adamla nasıl aynı evi paylaşıyorsunuz ki
ortada evlilik diye bir şey kalmamış siz neyi bekliyorsunuz

Aldatmış seni ş...siz..gözünün içine baka baka yalan söylemeler,kandırmalar,aptal yerine koyma... bazı erkekler gerçekten karaktersiz ve iğrenç...
Bir tane de bende var o türlerden kısmetse boşanma davasını açacağız yakında...

Dün bir psikyatr tv de bu konuda konuşuyordu.. hiçbir kadın aldatıldığını unutmaz! asla! dedi... çok doğru.affedebilirsin ama unutulmaz böyle bir şey.. öyle bir travma ki sadece acısını hafifletirsin o kadar.. :ssz:

Şu anda durum nedir?eşinin tavrı nasıl..

aynı tas aynı hamam boş kaldığı her anda pc başında yatıyo bide oğluşuma kıyamıyorum babasını görünce nasıl seviniyo atılıyo bayılıyo onunla oynamaya :((((

benim ona dediklerimin haddi hesabı yok herşeyi söyledim önceden onu her gördüğümde içinde kelebekler uçuşuyodu gözlerinin içine bakıyodum mutlu oluyodum ona her baktığımda ama şimdi yüzünü her gördüğümde o kız aklıma geliyo o kızla ne konuştu hangi aşk laflarını söyledi bazen ona bakarken dalıyormuşum niye öyle bakıyosun dediğinde kendime geliyorum boşanmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum sizde biliyosunuz çevreyi kızlar küçük çocugun var bide ben karadenizliyim eşim doğulu ailem başta istemiyodu çok şeyleri aştım şimdi geri dönmek bütün laflarını yutmak bazı patavatsızalara siz haklıymışsınız demek çok zor :((((( her yönüyle zor
lütfen başkaları için yaşamaktan vazgeçin
her insan hata yapabilir
siz ele güne laf düşmesin diye direnirken sağlıksız bir birey ve anne olacaksınız
haliyle bu ortamda sizin eliniz de yetişen çocukta sorunlu birey olacak

aldatmanın bahanesi yoktur affı da olmamalıdır :20: öyle bir adamla nasıl aynı evi paylaşıyorsunuz ki
ortada evlilik diye bir şey kalmamış siz neyi bekliyorsunuz

cnm bende evlenmeden önce diyodum ki bi çocugamı bakamayacak boşansınlar gitsin kadın çalışsın çocuga annesi bakar yada kreşe verir kendini geçindirir diyodum ama inan yaşayınca anlıyo insan çevreye kendine boşanmayı kabullendirmek çok zor bişey

küçük çocuğun var sana boşan diyemem zaten ama bi çözüm bulun konuşun ne bileyim hiç mi çok pişmanım bir daha olmaz demedi tabi olmaz sözüne de inanilmaz ama hiç mi çaba göstermedi boşanmasan bile en azından süründür elinden ne geliyorsa artık seni gaza getirmek istemem ama ateşinizin biraz sönmesi için sessiz kalma

aynı tas aynı hamam boş kaldığı her anda pc başında yatıyo bide oğluşuma kıyamıyorum babasını görünce nasıl seviniyo atılıyo bayılıyo onunla oynamaya :((((

Canım ya.. şimdi vicdanı sızlamıyorsa.. hiç düzelmez,daha kötü olur... boşanmak çocuğu babasız bırakmak değil,babasını yine görecek.. farz et ki evlisiniz.. adam ne halt yediği belli değil, sen mutsuz ayrı dünyada.. ileride kavgalar artacak,içinde ki kin büyüyecek,küçücük şeylere bağıracaksın,her şey gözüne batacak(öyle oluyor..)

sence çocuk bu ortamda mutlu mu olacak?

Başkalarını hiiç düşünme.. böyle bir adamla ömür geçireceğine, ailenin lafını çekersin..en azından onlar "gerçek" ailen.. çalışıyorsan daha kolay olur.paran olunca millet o kadar konuşamaz..

tabi sen bilirsin.. pişman olmuştur belki dedim ama... :ssz:

Siz karşınıza alıp kesin ve kararlı bir şekilde gözdağı vermezseniz
eşiniz bunlara devam eder ve üzgünüm ama çok daha fazlasıda olur.
Siz ona onsuzda ayakta kalabileceğinizi mutlu olabileceğinizi
ve hatta yeniden sevebileceğinizi göstermelisiniz.
mademki boşanmayı düşünmüyorsunuz
bence yuvanızı kurtarmak için korkutun eşinizin gözünü.
Kaybetme korkusu yaşasın biraz

Siz karşınıza alıp kesin ve kararlı bir şekilde gözdağı vermezseniz
eşiniz bunlara devam eder ve üzgünüm ama çok daha fazlasıda olur.
Siz ona onsuzda ayakta kalabileceğinizi mutlu olabileceğinizi
ve hatta yeniden sevebileceğinizi göstermelisiniz.
mademki boşanmayı düşünmüyorsunuz
bence yuvanızı kurtarmak için korkutun eşinizin gözünü.
Kaybetme korkusu yaşasın biraz

çok teşekkur ederim

çok iyi anlıyorum seni allah yardımcın olsun, gerçekten bile bile buna tahammül etmek çok zor. ama sana tavsiyem eşinin ne halt karıştırdığını bildiğini ve boşanmak istediğini söyle. inşallah yalnız başına çocuğuna bakabilecek imkanın vardır. mesela bir mesleğin varsa boşver ailem ne der diye düşünmeyi. tek başına çocuk büyütmek oldukça zor ama böyle seni aptal yerine koymasına izin verme.

çok iyi anlıyorum seni allah yardımcın olsun, gerçekten bile bile buna tahammül etmek çok zor. ama sana tavsiyem eşinin ne halt karıştırdığını bildiğini ve boşanmak istediğini söyle. inşallah yalnız başına çocuğuna bakabilecek imkanın vardır. mesela bir mesleğin varsa boşver ailem ne der diye düşünmeyi. tek başına çocuk büyütmek oldukça zor ama böyle seni aptal yerine koymasına izin verme.

ben ona içimdeki herşeyi söyledim dedim seni çok seviyodum her gördüğümde seviniyordum eve geldiğinde mutlu oluyodum ama artık bitti seni sevmiyorum içimdeki herşeyi öldürdün nefrete dönüştürdün dedim çocugum ve ailem için kalıyorum bu evde dedim sen artık benim için hiçbirşeysin dedim senden 1 iğne istemiyorum çocugumada bakarım kendimede dedim yeter ki rahat bırak beni dedim dedim dinledim duvar gibi duruyo cevap vermiyo yapma böyle diyo sadece

Öyle midesizmiş ki siz hamileyken başlamış iğrençliklere. . Evlilikte benim için aldatma kesinlikle boşanma sebebidir. . Arkadaşlık sitelerine üye olan bir adam benim çocuğumun babası olmayı haketmiyor bile.

Konu için bişey diyemeyeceğim ama profil resminizde sizin ve oğlunuzun resmi var.Büyük bir sie burası.Biri görür tanır.Siz bilirsiniz de bir sıkıntı yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum.Oğlunuzu Allah bağışlasın.Analı babalı büyüsün

bir cok seye tahammül edilebilir tabi bu kisiye göre degisir
ama ihanet
baska kadin bence bir numarali bosanma sebebidir
bunu simdi yapmazsaniz ilerde baska türlü sorunlar getirerek daha zor olacak hersey
ama sonuc yine ayni olacak

Son düzenleme:
kızlar sana aldatan bir insana karşı tavrını koy,boşan dedikçe
biz Karadenizliyiz boşanma olmaz,
çocuğumu babasız bırakamam,
aileme boşanmayı açıklayamam,
aldatılmamın üstünden aylar geçti tepki vermedim,
olmaz yapamam diyorsun.
onu seviyor musun diye sorduklarında
sevmiyorum,
içim soğudu,
bir lira parasını istemem artık diyorsun.
kafan çok karışık belli.ne yapacağını bilmiyor ve bekliyorsun.eğer başka bir üye bu konuyu açsa yani eşimle severek evlendik,ben daha hamileyken aldatmalar,uyduruk sitelere üyelik ve kadınlarla telefonda konuşmalar başladı hala da devam ediyor dese eminim sen de bitir öyle evlilik olur mu derdin.

Back
X