hanımlar ne olur bi akıl verin

Kızlar eşim ve ben evlenmeden önce 5 sene görüştük sonra evlendik aşk evliliğiydi yani ama şimdi kalmadı bitti malesef 1 bucuk yıldır evliyiz hamileliğim boyunca bana yaklaşmadı internettekı o açık saçık kadınlara bakarak benden gizli kendini tatmin ediyordu bende hamileyim ondan korkuyodur ondan yanaşmıyodur diyodum bişey söylemiyodum şimdi 6 aylık bir oğlumuz var benim daha 40'ım çıkmadan baktım bunda iyice tuhaf hareketler tlf elinden bırakmıyo sessizde tlf ben gelince tlf kapatmalar yakaladım numarayı aradım bi kadın sesi :( yıkıldım aşkla baktığım adam öldü benim için daha sonra internetten farkı isimle faceler çıktı arkadaşlık sitelerine üyelik çıktı felan felan yemediği halt kalmamış aileme bişey söyleyemiyorum üzerinden 4 5 ay geçti ama benim içim soğumadı ona bakarken bana bunu nasıl yaptığını düşünüyorum bunalımdayım akıl verin allah rızası için.....

merhaba canım böyle evlilikler eninde sonunda boşanmayla sonuçlanıyor,ya eşinin aldatma vs yaptıklarını görmeyecek (kabulleneceksin )yada boşanacaksın,ama öfkeyle kalkıp zararla oturma sakın kendine ve çocuğuna boşanmadan bir gelecek hazırlamaya ,ayakların üzerinde nasıl durabilirsin planlar yapmaya başla bence ,ama tazminat ,nafaka vs almadan kızgınlıklada boşama sakın,herşeyi yoluna koyunca sende onu yüz üstü bırak derim.sevgiler.(eden bulur hesabı)

eşin sanırım pişman değil af dilemiyor hatalarına devam ediyor eğer durum buysa bu evliliği sürdürmek senin için sadece azap olur canım eğer senden özür dilemiş kendine çeki düzen vermiş olsaydı çocuğun için bir şans daha ver derdim ama ortada pişman bir adam yok maalesef:50:hayat senin tabi karar da senin ama bu adamdan baba da koca da olmaz Allah yardımcın olsun canım

Back