Doğuma Hazırlık HANIMLAR OĞLUMA ACİLLLL 2. İSİM ARIYORUZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asram55

Evli <3 Mutlu :) Hamile :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
129
70
33
Oğlumun ilk ismi LATİF olacak inşallah...2. ismine karar veremedik.Ben latif kerem diye düşündüm ama başka isim önerilerine ihhtiyacım var :) cevaplarınızı bekliyoruım mmmm :KK66:

Kerem ismi en sevdigim erkek isimlerindendir..
Onun disinda, Arda, Kaan, Eren, Emir, Yasir, Yaman,TugrA..

Latif ismine uygun olabilecek isimleri değerlendireceğim canım teşekkür ederim :anneadayı:

Çınar,Yiğit,Uğur,Ali.Benim en begendiğim erkek isimleridir.Adıyla yaşasın inşallah canim.Allah sana bağışlasın.

Çınar,Yiğit,Uğur,Ali.Benim en begendiğim erkek isimleridir.Adıyla yaşasın inşallah canim.Allah sana bağışlasın.
allah razı olsun canım Rabbim cümle çocuklarımızı bağışlasın..Çınar ismini beğeniyorum aslında ama çınar ağacı dışında bi anlamı yok sanırım. :KK43:

Benim.ogluslarimin adlari miraç kerim ve berat kerem.. Senin kime gelince latif kerem de gayet güzel aklıma gelen diğer isimlerse latif fırat , latif tuna

Amin inşallah.Evlatlarımız iyi olsun biz iyi oluruz zaten.Çınarın anlamı tabi çinar ağacından geliyo.Ayakları yere sağlam basan,haşmetli,uzun asırlık ömrü olan.Anlamı güzel.Bide oturaklı isim.Ben öyle çok çıtır pıtlak isimleri sevmiyorum.Belki yarın öbürgün büyük makamlı işi olacak koca adam olacak.Bu sefer isim hafif kalıyo.Hep çocuk kalmayacaklar büyücekler.Bunu düşünmek lazım isim koyarken.

Benim.ogluslarimin adlari miraç kerim ve berat kerem.. Senin kime gelince latif kerem de gayet güzel aklıma gelen diğer isimlerse latif fırat , latif tuna
çok güzel canım isimleriyle yaşasınlar..benim ismim de Aslı olduğu için gönlüm latif kereme daha çok kayıyor :21::anneadayı:

Amin inşallah.Evlatlarımız iyi olsun biz iyi oluruz zaten.Çınarın anlamı tabi çinar ağacından geliyo.Ayakları yere sağlam basan,haşmetli,uzun asırlık ömrü olan.Anlamı güzel.Bide oturaklı isim.Ben öyle çok çıtır pıtlak isimleri sevmiyorum.Belki yarın öbürgün büyük makamlı işi olacak koca adam olacak.Bu sefer isim hafif kalıyo.Hep çocuk kalmayacaklar büyücekler.Bunu düşünmek lazım isim koyarken.

haklısın canım çok doğru düşünmüşsün..

Yaser degil Yasir. Anlami kolaylastiran, yardim eden. Sahabe ismi oldugu icin ben de ayri bir yeri vardir. Cok guzel bir isim..

Latif Eren
Latif Emre
Latif Emir
Latif Ali daha uyumlu gibi digerlerine gore..

X