Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım leman kız ismi gibi sankiLeman ...Latif Leman nasil?
Bilmiorum kiCanım leman kız ismi gibi sanki
Öğrencimin Adı yasin gobek adı Yaser di..YASER mi YASİR mi? anlamı ne ki acaba?
Bence güzel koyşimdi baktım yaser;zenginlik,bolluk demek miş..
allah razı olsun canım Rabbim cümle çocuklarımızı bağışlasın..Çınar ismini beğeniyorum aslında ama çınar ağacı dışında bi anlamı yok sanırım.Çınar,Yiğit,Uğur,Ali.Benim en begendiğim erkek isimleridir.Adıyla yaşasın inşallah canim.Allah sana bağışlasın.
çok güzel canım isimleriyle yaşasınlar..benim ismim de Aslı olduğu için gönlüm latif kereme daha çok kayıyorBenim.ogluslarimin adlari miraç kerim ve berat kerem.. Senin kime gelince latif kerem de gayet güzel aklıma gelen diğer isimlerse latif fırat , latif tuna
tabi olabilir neden olmasın iki isimde çocukluğa gençliğe orta yasa hayatın her zamanına gayet güzel yakışıyor bencedeçok güzel canım isimleriyle yaşasınlar..benim ismim de Aslı olduğu için gönlüm latif kereme daha çok kayıyor
Amin inşallah.Evlatlarımız iyi olsun biz iyi oluruz zaten.Çınarın anlamı tabi çinar ağacından geliyo.Ayakları yere sağlam basan,haşmetli,uzun asırlık ömrü olan.Anlamı güzel.Bide oturaklı isim.Ben öyle çok çıtır pıtlak isimleri sevmiyorum.Belki yarın öbürgün büyük makamlı işi olacak koca adam olacak.Bu sefer isim hafif kalıyo.Hep çocuk kalmayacaklar büyücekler.Bunu düşünmek lazım isim koyarken.