Hanımlar oruçla ilgili lütfen bakın

Tamam işte.
Ben de bu kadar net konuşan biri olunca sormak, öğrenmek istedim.
Neye dayanak diye.
Ben ancak bildiğim konularda kesin konuşurum.
Bilmediğim için size dedim ki ben hiç duymadım.
Siz de bu kadar kesin konuştuğunuza göre kaynağınız nedir diye sordum.
Bir konuda net konuştuysam dayanağım vardır.
Biri sorarsa da budur derim.
Çıkışınız sertti.
Herneyse.
Sağlıkla alın bebelerinizi kucağınıza.
Hayırlı, güzel ömürleri olsun inşallah...

:) teşekkür ederim bu hamilelikten sanırım biraz gerginim kusuruma bakmayın lütfen

Rabbim günah yazmasın ama oruç benim için çok zor bir ibadet hele yaz günlerinde

yani hep yazın değilde kışın tutsam diye sordum ordan aşinayım konuya

siz de sağlıcakla kalın iyi günler..

Tutulur mu tutulmaz mi diye zihnini yormak yerine sen tut, keyfi bir nedenden oturu tutmadigin icin de tovbeni et. Yapabilecegin baska hicbir sey yok. Zamani geri alacak degiliz oyle degil mi? :) En iyisi boyle yapmak. Hic tutmamaktan iyidir. Allah kabul eder insallah.

böyle konulara böyle konulara gelen keyfi yorumlara diyecek söz bulmaıyorum. KK fetva merkezi oldu . önünüzde sizin sorunuz direk cevap verecek fetva makamı , diyanet gibi bir kurum varken, niye her kafadan bir ses çıkmasına müsaade ediyorsunuz.

ya kimse ramazanda tutmayip kaza yapin demiyor, olmus bitmis bir seyi konusuyoruz, tutmaktam zarar felmez, hadi kaza olarak kabul olmadi diyelim nafile yerine gecer. hic tutmamaktan evladir.

:) teşekkür ederim bu hamilelikten sanırım biraz gerginim kusuruma bakmayın lütfen

Rabbim günah yazmasın ama oruç benim için çok zor bir ibadet hele yaz günlerinde

yani hep yazın değilde kışın tutsam diye sordum ordan aşinayım konuya

siz de sağlıcakla kalın iyi günler..

Bende o bebelerin hakkına girmeyi göze alamam doğrusu sizi üzüp de.
Benim için de namaz ve oruç çok önemlidir.
Böyle katılıklar olunca insanlar soğurlar diye çok üzülüyorum.
Ama mutlaka işin doğrusunu sağlam ve sahih olacak şekilde öğrenmek taraftarıyım.

böyle konulara böyle konulara gelen keyfi yorumlara diyecek söz bulmaıyorum. KK fetva merkezi oldu . önünüzde sizin sorunuz direk cevap verecek fetva makamı , diyanet gibi bir kurum varken, niye her kafadan bir ses çıkmasına müsaade ediyorsunuz.

Arkadaşımızında dediği gibi, bu sitede dini konularda ehil biri bulunmadığından, yorumlar kişisel bilgiler dışına çıkmamaktadır ve dini konular açmak yasaktır.

Lütfen yakınınızda bulunan bir din görevlisiyle irtibata geçiniz...

Back
X