Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 haftalık olmuştur bile hayırlı olsun
Evet hamilesinizi
1 dk içinde çıktı canım hemen adetime 6 gün var daha ama ben geçen adetimşnde bir kaç gün sonra yumutladım hemen bilmiyorum bilen birilerine danışmak istedim5dk içinde çıktıysa evet hamilesiniz. Hayırlı olsun.
Hamile gibisiniz kan testi verin en kısa sürede
İnşallah canım çok teşekkür ederim5 haftalık olmuştur bile hayırlı olsun
Baya erken aslında ama erken yumurtlamışsınız demekki dediğiniz gibi.1 dk içinde çıktı canım hemen adetime 6 gün var daha ama ben geçen adetimşnde bir kaç gün sonra yumutladım hemen bilmiyorum bilen birilerine danışmak istedim
Pazartesi öyle yapacağım canım inşşHamile gibisiniz kan testi verin en kısa sürede![]()
İnşallah canım benimPazartesi öyle yapacağım canım inşş
Canım daha önce mesajıma cevap vermişti iz tekrar size danışmak istedim salı günü kan verdim beta HCG 330 çıktı bu salıda tekrar gideceğim tam 1 hafta geçmiş oluyor kesesi gözükür müBaya erken aslında ama erken yumurtlamışsınız demekki dediğiniz gibi.
Canım son adet tarihinin ilk günü ne zamandı? Benim 5+1de gözükmüştü öyle hesaplayabilirsin.Canım daha önce mesajıma cevap vermişti iz tekrar size danışmak istedim salı günü kan verdim beta HCG 330 çıktı bu salıda tekrar gideceğim tam 1 hafta geçmiş oluyor kesesi gözükür mü
Bende test yaptığım da bu şekilde çıkmışdı diğer gün kan verdin beta 11000 çıktı hamileydim yani büyük ihtimal sizde hamilesinizdir.
Ben salı günü gideceğim canım hastaneye o zaman 4+5 oluyorCanım son adet tarihinin ilk günü ne zamandı? Benim 5+1de gözükmüştü öyle hesaplayabilirsin.
Yok canım benimki o kadar yüksek çıkmadı ben adetimi beklemedim ama canım böyle çıktı test verdim 330 çıktı salı günü tekrar gideceğim adetimden 4 gün geçmiş oluyor bakalım yükselmişti ne kadar yükselmişBende test yaptığım da bu şekilde çıkmışdı diğer gün kan verdin beta 11000 çıktı hamileydim yani büyük ihtimal sizde hamilesinizdir.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben adetim geçtikten sonra gittmiştim o yüzden öyle yüksek çıktı büyük ihtimalYok canım benimki o kadar yüksek çıkmadı ben adetimi beklemedim ama canım böyle çıktı test verdim 330 çıktı salı günü tekrar gideceğim adetimden 4 gün geçmiş oluyor bakalım yükselmişti ne kadar yükselmiş
Amin canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben adetim geçtikten sonra gittmiştim o yüzden öyle yüksek çıktı büyük ihtimal