Hanımlar rica etsem bakarmısınız testime hamilemiyim sizce hata olabilirmi

Evet hamilesiniz.

5dk içinde çıktıysa evet hamilesiniz. Hayırlı olsun.

1 dk içinde çıktı canım hemen adetime 6 gün var daha ama ben geçen adetimşnde bir kaç gün sonra yumutladım hemen bilmiyorum bilen birilerine danışmak istedim
Baya erken aslında ama erken yumurtlamışsınız demekki dediğiniz gibi.

Baya erken aslında ama erken yumurtlamışsınız demekki dediğiniz gibi.
Canım daha önce mesajıma cevap vermişti iz tekrar size danışmak istedim salı günü kan verdim beta HCG 330 çıktı bu salıda tekrar gideceğim tam 1 hafta geçmiş oluyor kesesi gözükür mü

Canım daha önce mesajıma cevap vermişti iz tekrar size danışmak istedim salı günü kan verdim beta HCG 330 çıktı bu salıda tekrar gideceğim tam 1 hafta geçmiş oluyor kesesi gözükür mü
Canım son adet tarihinin ilk günü ne zamandı? Benim 5+1de gözükmüştü öyle hesaplayabilirsin.

Bende test yaptığım da bu şekilde çıkmışdı diğer gün kan verdin beta 11000 çıktı hamileydim yani büyük ihtimal sizde hamilesinizdir.
Yok canım benimki o kadar yüksek çıkmadı ben adetimi beklemedim ama canım böyle çıktı test verdim 330 çıktı salı günü tekrar gideceğim adetimden 4 gün geçmiş oluyor bakalım yükselmişti ne kadar yükselmiş

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben adetim geçtikten sonra gittmiştim o yüzden öyle yüksek çıktı büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…