- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
- Konu Sahibi cherrylady26
-
Aa bibii oldun mu ameliyat gecmiş olsun, nasilsin nasil gidiyor?Diyet için şükür sebebi verebilirim mesela :) mide küçûltme ameliyatı oldum 1 ay sıvı besleniyorum yemek yemek çok güzel bir duygu ve çok özledim bunu bil şükret sağlıklıda olsa yiyebiliyorsun en azından öyke düşün hafta 1 de kendine ödül verirsin
Bence birşeyi çok fazla istemiyorsun eğer gerçekten çok istesen motivasyon kaynağın bu olur zaten. Mesela zayıflamayı gerçekten isteseydin aksini düşünmezdin bile demekki önemsemiyorsun sadece bazen kilolarına moralin bozuluyor
Bencede yeterince istemiyosun
Diyetse tek dorun.. burda zayiflayan kisilerin topicleri var onlara bak mesela.. motive eder. Hepimizin isin ucunu kacirdiginiz oluyoyeterince istemiyor değilim ama kafama da takıyorum , belki yeterince istemiyorum ama kafamda sürekli aynı konu. çok tembelim ya
Diyetse tek dorun.. burda zayiflayan kisilerin topicleri var onlara bak mesela.. motive eder. Hepimizin isin ucunu kacirdiginiz oluyo
Iraden zayif demekki: (sadece diyet değil mesela farklı konularda , mesela iş konusunda ya da en basitinden günlük aldıgım kararlar da bile
cnm nacizane durum tespitim şudur.sadece diyet değil mesela farklı konularda , mesela iş konusunda ya da en basitinden günlük aldıgım kararlar da bile
Hayatın sırrını sormuşsunuz aslında:) Çünkü yapılan araştırmalar gösteriyor ki ne zeka ne başka bir yeterlilik, kararlı ve iradeli olmak kadar mutluluk ve başarı getirmiyor. O yüzden son yıllarda irade geliştirilebilir mi diye üzerine çok sık çalışılıyor. Öncelikle herhangi bi psikolojik probleminize bağlı bir durum mu onu bilmeniz gerekiyor. Çünkü bazı psikolojik problemlere bağlı olarak iradeli ve kararlı olma yetisi azalabiliyor. Eğer bir problem yoksa da küçük yapılabilir hedefler koyacaksınız. Bir anda birkaç hedef değil tek bir odak noktası belirleyeceksiniz. Eğer planda bir bozulma olursa, örneğin 3.günde bozdunuz diyeti, 4.gün hiçbir şey olmamış gibi devam edeceksiniz. O bozulan 3.günü tolere etmeyi öğreneceksiniz. Daha fazlası için kendine yardım kitaplarından ve kişisel gelişim kitaplarından faydalanabilirsiniz..
Diyet icin konusuyorum kendinize bedeninize olmayan ama ayılıp bayıldıgınız bi kıyafet alın ve dolabınızın ön tarafına asın her gün ona bakın
Dilek tablosu yapabilirsiniz hayalinizde olan seyleri mantar bi panoya istediginiz seylerin fotograflarını civileyip her gün mutlaka göreceğiniz bi yere asabilirsiniz
peki hangi psikolojik durumlar iradeyi etkileyebiliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?