• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar şu duruma bi el atalım

yok ya nerde beklıcem sabah 7de işe gidiyorum
devirip yatıyom kendımı :))
telefonu titreşime alıyom sessizde duyuyorum biraz çok çaldırıyo napalım :))

Ay ben olsam doğru mu söylüyor diye içim içimi yerdi. Güven Sorunu tavan bende.
Ya bence işten sonra arkadaşlarınla (kız) dışarı çık sinema tiyatro yada daha da eğlenceli şeyler yap ve bu mutlu anı 32 dişinle, varsa tabi, fotoğrafla yolla. Ailenle ilgilen.onlara çok değer verdiğini hissettirmeye çalış. Bu evliliğe yatırımdır bence. Sen nasıl anlatırsan öyle görür aileni.
İşinle ilgili bi şeyler anlat. Çok daha önemliymiş gibi davran. O şu an bunu yapıyor mesela. İşi her şeyden önemli mesajı aldın Trip bile atamıyorsun:)

Ay ben olsam doğru mu söylüyor diye içim içimi yerdi. Güven Sorunu tavan bende.
Ya bence işten sonra arkadaşlarınla (kız) dışarı çık sinema tiyatro yada daha da eğlenceli şeyler yap ve bu mutlu anı 32 dişinle, varsa tabi, fotoğrafla yolla. Ailenle ilgilen.onlara çok değer verdiğini hissettirmeye çalış. Bu evliliğe yatırımdır bence. Sen nasıl anlatırsan öyle görür aileni.
İşinle ilgili bi şeyler anlat. Çok daha önemliymiş gibi davran. O şu an bunu yapıyor mesela. İşi her şeyden önemli mesajı aldın Trip bile atamıyorum:)

hımmm güzel fikirler bendede güven problemi, tavandır
işinde olduguna emınım çunku ya arada makinelerin resmını atar
işçileri var onlar facede falan hala çalışıyoz diye şikayet edıyolar
bide aile şirketi kardesler yengeler falan bi gun acık vermeseler bıgun verirler konusmalarında
bende kendı ısımle ılgılı yapıyorum ama daha ilginç fikirlere ihtiyacım var
muhasebecıyım arkadas ne kadar yoğun olcam 2-3 saat abartıyorumda abartıyorum napım :))

yok ya nerde beklıcem sabah 7de işe gidiyorum
devirip yatıyom kendımı :))
telefonu titreşime alıyom sessizde duyuyorum biraz çok çaldırıyo napalım :))
Hep mi sabah 8 gece 2-3 e kadar çalışacakmış ?
Ne işi bu

yok hep degıl bünyemı dayanır
tasındıkları ıcın şuan makınelerı falan sorunlu yenıler geliyo işçi egıtıyolar varda var :))
normalde 7 -8 gıbı cıkıyolar
kendı atolyelerı var ayakkabı üretımı
gittim gordum gercekten yenı yenı anca yerleşirler
anlayabılıyorum o kadar yoğun olmasını

Tadında bırakırdım yerinde olsam, fazla bunaltmadan beklemeyi tercih ederdim ama tavsiye bu ben yapamazdım :KK53::oops:

yok hep degıl bünyemı dayanır
tasındıkları ıcın şuan makınelerı falan sorunlu yenıler geliyo işçi egıtıyolar varda var :))
normalde 7 -8 gıbı cıkıyolar
kendı atolyelerı var ayakkabı üretımı
gittim gordum gercekten yenı yenı anca yerleşirler
anlayabılıyorum o kadar yoğun olmasını
Ooo iyiymiş
Sana da bi ayakkabı yapar artık :KK53:

""ama ben benimle ilgilenilmesine cok alışmısım bundan önceki ilişkilerde ama bu kırocan :)) ""

Allah iyiliğinizi versin. Ben bu yazdığınıza çok güldüm..

:)) napım ya
sinir ediyo beni
benim hayatta en agır kulandıgım kelıme kırocan dır sevdiklerime :))
azcık ilgi alaka arada diyom bana böyle ilgi alaka göstermezsen boşarım senı evrakları gönderıyom dıyom
hemen alah korusun diyo
napalım bızde kendı capımızda böyle eğleniyoz
yoksa alah korusun bu yastan sonra bosanmak için evlenmeyelim allah hayırlısını versın

:)) napım ya
sinir ediyo beni
benim hayatta en agır kulandıgım kelıme kırocan dır sevdiklerime :))
azcık ilgi alaka arada diyom bana böyle ilgi alaka göstermezsen boşarım senı evrakları gönderıyom dıyom
hemen alah korusun diyo
napalım bızde kendı capımızda böyle eğleniyoz
yoksa alah korusun bu yastan sonra bosanmak için evlenmeyelim allah hayırlısını versın
Daha dur tanışmadan
Evlendin boşanıyosun
Çok hızlısın :KK53:

Aceleye gerek yok

Geç kalmak diye bir şey yok

Görümcem 37 sinde evlendi mesela o mutlu ama ben o adamla yapamam

Yaş değil kişilik önemli

Beğen tuşunun yanında bir kaç kere beğen, çok beğen butonları olmalı.

Çokkkkkkk haklısınız. Size katılıyorum

Konu sahibi, aceleye getirmeniz ileride telafisi mümkün olmayan bedeller ödetebilir size.
Sakin olun, içinize sinsin her şey.

bu sadece aramızda bi şakadır sınırınıda asla asmaz
ben mantıklı bı bayanım evlilik meraklısıda degılım
olsaydım bu yasıma kadar bekar kalmazdım
sevdıgım sevıldıgım ınsanla mutlu olmak amacım
sadece bu kadar bayandan ince tüyolar alabilirim diye düşündüm
eleştirilcek bişey yok ortada

yazma üslubum cok ağır dramatik olmayabılır çünkü ortada da bi dram yada üzüntü verici bi konu yok
zaten bu benım ıcın bı sorun degıl
olursa olur olmazsa hayat devam eder
sadece amacım biraz tüyo almaktı

merhabalar hanımlar
uzun zamandır girmemiştim siteye
uzun bı yas döneminden sonra yeni biriyle tanıstım 1 ay once
gayet duzgun olgun bırı yas 36 olunca ıkımızınde olgun hatta çürümek üzer olmamız normal tabı :))
ıkımızınde amacı bir süre birbirimizi tanıyıp 2-3ay sonra evlenmek baştan konustuk herseyı
tabı benım gıbı sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yemek amacım :))
erkek akadasım kendı işi olan biri ve tanıstıgımız hafta yeni bi yere tasıdıgı için şirketini gerçek anlamda çok yoğun sabah 8de gıdıp gece 2-3 lere kadar calsıyor
ama gece kaç olursa olsun arar evdeyım der gunduzlerıde watsaptan konusuruz gunaydın falan
ben arada tribal enfeksiyon geçirsemde iyi anlaşırız
seviyormuyum derseniz bilmiorum ama cokta aman aşkından öleyim birini çok seveyım derdınde degılım ama ıkımızde birbirimizi önemsiyoruz
işyerine gittim gel gör hayatım hakkında fikrin olsun der
ama bizim sorunumuz 1 saatlik uzaklıktayız ve yoğunluktan yuz yuze görüşemiyoruz ben hafta içi çalısıyorum o 7/24 çalısıyo
benden 15-20 gun işlerini yoluna koyması ıcın bu kopuklugumuzu telafi edecegını söyledi süre bu hafta bitiyo ama uzarsada sorun degıl
ama ben benimle ilgilenilmesine cok alışmısım bundan önceki ilişkilerde ama bu kırocan :)) yok arkadas odun
arar sorar seviyom der özledimder
şimdi bi akıl bu süreci iyi yönetmeliyim gercekten hoş biri düzgün biri onu kaybetmekte istemiyorum degerli, biri
kendimi tribal enfeksiyona sokmadan, sinir olmadan,birbirimizi boğmadan
az birazda benim kıymetımı anlayarak şu birkaç haftayı gecırmek istiyorum
umaraım düzgun anlatabılmısımdır
napım sizce azcık akıl almalıyım benim beyın azcık durdu:)) çenemi tumam gerektıgını biliyom onu gectık :))

36 yasinda mantikli bir kadin gibi davranin, daha yeni tanistiginiz adama neyin tribini yapiyorsunuz hem, birakin adam isini gucunu yoluna soksun. Ben hep sunu dusunurum birine nazinizin gecmesini istiyorsaniz, kiymet gormek istiyorsaniz oncelikle biraz emeginiz gececek o iliskiye, daha olmus 1 neye dayanarak naz yapacaksiniz ki ? Valla fazla naz asik usandirabilir , sonra eliniz bosa cikmasin. Adamda isimin gucumun arasinda senin nazinlami ugrasacam git basimdan demesin. Elbetteki hayati onem tasiyan isi gibi onemli bir konu oncelikli olacaktir, simdi anlayisli ve olgun bir kadin gibi dediginiz gibi ``triplere`` girmeden yonetin surecinizi. Sonra normal sartlar altinda yaklasimina tavrina bakarsiniz sevip sevmediginize karar verirsiniz.

36 yasinda mantikli bir kadin gibi davranin, daha yeni tanistiginiz adama neyin tribini yapiyorsunuz hem, birakin adam isini gucunu yoluna soksun. Ben hep sunu dusunurum birine nazinizin gecmesini istiyorsaniz, kiymet gormek istiyorsaniz oncelikle biraz emeginiz gececek o iliskiye, daha olmus 1 neye dayanarak naz yapacaksiniz ki ? Valla fazla naz asik usandirabilir , sonra eliniz bosa cikmasin. Adamda isimin gucumun arasinda senin nazinlami ugrasacam git basimdan demesin. Elbetteki hayati onem tasiyan isi gibi onemli bir konu oncelikli olacaktir, simdi anlayisli ve olgun bir kadin gibi dediginiz gibi ``triplere`` girmeden yonetin surecinizi. Sonra normal sartlar altinda yaklasimina tavrina bakarsiniz sevip sevmediginize karar verirsiniz.

tesekur ederım yorumunuz ıcın
siz oyle davranırsınız

Back
X