Hanımlar 13 gün önce tüp bebek yaptırdım ilk deneyimim bugun test yaptım gebelik testi sanki ikinci cizgi silik var gıbı ama kararsız kaldım tecrubem yok daha bakarmısınız bi progesteron kullanıyorum onun etkisi degildir demi nolur yardımcı olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestronun etkisi degıldır degılmı2. Çizgi görünüyor bence hamilelik var inşallah hayırlısıyla devam eder
Hanımlar 13 gün önce tüp bebek yaptırdım ilk deneyimim bugun test yaptım gebelik testi sanki ikinci cizgi silik var gıbı ama kararsız kaldım tecrubem yok daha bakarmısınız bi progesteron kullanıyorum onun etkisi degildir demi nolur yardımcı olun
5 i adet tarihim :)Hamilesin bence canım kaç gun var normalde regline ???
5 dakika bile olmadı kan testide yaptıramıyorum salıya kadar malesefTesti yaptigiinizdan 10 dk icindeyse gebelik var hayirli olsun 10 dkyi gectiysebuhar cizgisi olabilir
Allah binlerce kez razı olsun Rabbim isteyen degerini bilen herkeze nasip etsin insallahGözünaydın tatlım maddi manevı çektiğin sıkıntıya değmiş şükğrler olsun ... inşallah rabbım kucagına da almayı nasip eder dikkat et kendıne
Gözünaydın tatlım maddi manevı çektiğin sıkıntıya değmiş şükğrler olsun ... inşallah rabbım kucagına da almayı nasip eder dikkat et kendıne
Ben hamilelik diye hissettim ama sen olumsuza da hazırla kendini en garanti kan testi. Ben de transferden sonra nasıl sabrettiysem normalde hiç sabredemem :) kan testine kadar bekledimHanımlar 13 gün önce tüp bebek yaptırdım ilk deneyimim bugun test yaptım gebelik testi sanki ikinci cizgi silik var gıbı ama kararsız kaldım tecrubem yok daha bakarmısınız bi progesteron kullanıyorum onun etkisi degildir demi nolur yardımcı olun
Allah sag saglim kucagına almayı masip etsin canım benim bakalım insallah salı günühayırlısı olsun :)Ben hamilelik diye hissettim ama sen olumsuza da hazırla kendini en garanti kan testi. Ben de transferden sonra nasıl sabrettiysem normalde hiç sabredemem :) kan testine kadar bekledim![]()
Teşekkürler canım benim inşallah, senin de olsun ... benim de tüp bebek :)Allah sag saglim kucagına almayı masip etsin canım benim bakalım insallah salı günühayırlısı olsun :)
Amin insallah progesteron kullanıyorum yumurtalıklar toplandıktan beri onun etkisiyle cıkmıs olabılır mi sence ?Teşekkürler canım benim inşallah, senin de olsun ... benim de tüp bebek :)
Bilmiyorum ki belki de olabilir, ben bi ara klomen kullandım onda demişti dr, ilaçların etkisi olabilir diye...Amin insallah progesteron kullanıyorum yumurtalıklar toplandıktan beri onun etkisiyle cıkmıs olabılır mı ?
Hayirli olsun yarin bi test daha yapin dahada koyulasir cok cokk sevindim5 dakika bile olmadı kan testide yaptıramıyorum salıya kadar malesef![]()
Cok tesekkür ederim :) Allah senınde melegını sag saglim kucagına almayı nasip etsin insallah❤Hayirli olsun yarin bi test daha yapin dahada koyulasir cok cokk sevindim![]()
Hadi hayırlı olsun :) Güle güle büyüt bebeğini.Hanımlar 13 gün önce tüp bebek yaptırdım ilk deneyimim bugun test yaptım gebelik testi sanki ikinci cizgi silik var gıbı ama kararsız kaldım tecrubem yok daha bakarmısınız bi progesteron kullanıyorum onun etkisi degildir demi nolur yardımcı olun