Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minyondur bence korkulacak bişey yok ölçümler zaten her gitmede ileri yada geri gider bilemezsin ki için rahat etmesi adına başka doktora görünmelisin bişey olsa zaten tarama testlerinde çıkarMerhaba hanımlar . 33 haftalık hamileyim. Haftasına göre kafası küçük dedi en son 29 haftalıkken gitmiştim böyle birşeyle karşılaşmadım. Çok canım sıkıldı haftaya birdaha çağırdı. Sorun olduğunumu gösterir Allah korusun. Yarın başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Tarama testlerinde ve ayrıntılı ultrosanda birşey çıkmadı yarın özeldeki doktoruma gideceğimMinyondur bence korkulacak bişey yok ölçümler zaten her gitmede ileri yada geri gider bilemezsin ki için rahat etmesi adına başka doktora görünmelisin bişey olsa zaten tarama testlerinde çıkar
Yarın özelde ki doktoruma gideceğim. Haftaya kadar bekliyemicemAllah korusun. Korkma hemen, yanlış görmüştür, ancak gelişir, bekle bakalim
Haftaya ne diyecek
Başka doktorlarada mutlaka git sonra
İçiniz rahat etsin bişey cikmayacak bence. Genetik faktör boyu filan iki haftaya kadar normal kabul edildiğini biliyorumTarama testlerinde ve ayrıntılı ultrosanda birşey çıkmadı yarın özeldeki doktoruma gideceğim
İnşallah birşey çıkmaz yarın gideceğim. Sizede birşey yokmuş diye yazarım inşallahİçiniz rahat etsin bişey cikmayacak bence. Genetik faktör boyu filan iki haftaya kadar normal kabul edildiğini biliyorum
İnşallah . Her şey Allah'tan diyorum ya bana başından beri çok sağlıksız filan dediler rahim damarlarinda çentik vardı bebeğimin kan akışı yavaştı son zamanlarda kilo aldırabildim yani neler neler var anlatilsa o yüzden anne karnında ne yazik ki bişey varsa da yapilamiyo işin açıkçası o testlerde sadece para ha yaptirdim hepsini ilk gebeliğim için insan içi içini yiyo ama ikinci olursa sadece 4 kuyu yaptiracagim .. bişey cikmayacak içinizi rahat tütün kasmayın kendinizi o bebeğinizi çok etkiliyorİnşallah birşey çıkmaz yarın gideceğim. Sizede birşey yokmuş diye yazarım inşallah
Cnm hiç korkma, banada 32.haftada kafası çok büyük 3hafta önden gidiyo dediler.. Saçma sapan şeyler söyleyip moralimi bozmuştular.. Ama her kontrole gittiğimde aynı muhabbeti söledi.. Bebeğim doğdu gayet normaldi kafasıMerhaba hanımlar . 33 haftalık hamileyim. Haftasına göre kafası küçük dedi en son 29 haftalıkken gitmiştim böyle birşeyle karşılaşmadım. Çok canım sıkıldı haftaya birdaha çağırdı. Sorun olduğunumu gösterir Allah korusun. Yarın başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Bir iki hafta ileriden veya geriden gelmesinde sorun yok duydum hep telaş yapmayın hemen farklı bir doktora gözümünMerhaba hanımlar . 33 haftalık hamileyim. Haftasına göre kafası küçük dedi en son 29 haftalıkken gitmiştim böyle birşeyle karşılaşmadım. Çok canım sıkıldı haftaya birdaha çağırdı. Sorun olduğunumu gösterir Allah korusun. Yarın başka doktora gitmeyi düşünüyorum
İnsanın elinde değil düşünmemek kendini üzmemek. Birde diyorum ki tarama ve detaylı testlerini yaptırdım bişey olsa o zaman belli olurdu diye. Eşimde kızıyor bana üzme kendini diye ama insanın elinde de değil malesef yarın olsa biran önceİnşallah . Her şey Allah'tan diyorum ya bana başından beri çok sağlıksız filan dediler rahim damarlarinda çentik vardı bebeğimin kan akışı yavaştı son zamanlarda kilo aldırabildim yani neler neler var anlatilsa o yüzden anne karnında ne yazik ki bişey varsa da yapilamiyo işin açıkçası o testlerde sadece para ha yaptirdim hepsini ilk gebeliğim için insan içi içini yiyo ama ikinci olursa sadece 4 kuyu yaptiracagim .. bişey cikmayacak içinizi rahat tütün kasmayın kendinizi o bebeğinizi çok etkiliyor
Sormadım kaç hafta geri diye 1 hafta falan sa bu kadar da takmicaktım kafamaBana da karnı 1hafta geri dedi eğer 2haftadan fazla olursa tekrar detaylıya yönlendiririm demişti sonradan düzeldi ama şöyle bişey var zaten bebeğim küçük doğdu zayıfta.
Niye böyle yapıyorlar. Ah bir anlasam devlete gidiyorum belki ultrosan cihazları kötü diyorum. Yarın özeldeki doktoruma gideceğim. Çünkü özelde ki doktorum bana haftası haftasına uyumlu demişti. Devletteki haftasına göre küçük demişti gelişim olarak. Şimdide böyle birşey söylüyorlar. İnşallah yarın hayırlı haberlerle gelirimCnm hiç korkma, banada 32.haftada kafası çok büyük 3hafta önden gidiyo dediler.. Saçma sapan şeyler söyleyip moralimi bozmuştular.. Ama her kontrole gittiğimde aynı muhabbeti söledi.. Bebeğim doğdu gayet normaldi kafası
Keşke söyleseydi bu kadar stres olmazdınızSormadım kaç hafta geri diye 1 hafta falan sa bu kadar da takmicaktım kafama
Yarın inşallah hayırlı haberlerle dönerimKeşke söyleseydi bu kadar stres olmazdınız
Merhaba bugün gittim doktora. Adet tarihime göre 34 haftalık olması gerekiyormuş bebeğimin kafası değil genel itibariyle 1 hafta geriden geliyor deri. Geç döllenme den dolayı olur. Dooplerde sıkıntı yoksa kafanı takacağın birşey yok. Ayrıntılı ultrason gösterdim kafası küçük falan değil bütün vücudu orantılı dedi sadece 1 hafta geriden dedi.Allah korusun. Korkma hemen, yanlış görmüştür, ancak gelişir, bekle bakalim
Haftaya ne diyecek
Başka doktorlarada mutlaka git sonra
Merhaba bugün gittim doktora. Adet tarihime göre 34 haftalık olması gerekiyormuş bebeğimin kafası değil genel itibariyle 1 hafta geriden geliyor deri. Geç döllenme den dolayı olur. Dooplerde sıkıntı yoksa kafanı yakacağın birşey yok. Ayrıntılı ultrason gösterdim kafası küçük falan değil bütün vücudu orantılı dedi sadece 1 hafta geriden dedi.Keşke söyleseydi bu kadar stres olmazdınız
1hafta çokta takacak birşey değil en fazla küçük doğar sağlıklı olsunda birşey olmaz Allahın izniyle. Hiç takmayın sağlıcakla kucağınıza alın İnşaAllahMerhaba bugün gittim doktora. Adet tarihime göre 34 haftalık olması gerekiyormuş bebeğimin kafası değil genel itibariyle 1 hafta geriden geliyor deri. Geç döllenme den dolayı olur. Dooplerde sıkıntı yoksa kafanı yakacağın birşey yok. Ayrıntılı ultrason gösterdim kafası küçük falan değil bütün vücudu orantılı dedi sadece 1 hafta geriden dedi.