hanımlar yardım edin psikolojim bozuldu sanırım

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
hanımlar erkek arkadaşım polis iki üç aya kadar nişanımız var geçen bir arkadaşını kaybetti ( şehit oldu gencecik çocuk ( erkek arkadaşımın face ine girdiğimde nişanlısının yazdıklarını görüyorum içim yanıyo resmen boğazım düğüm düğüm oluyo kaskatı kesiliyorum. korkuyorum hem de çok korkuyorum ya diyorum ya bende tadarsam bu acıyı allah korusun kimseye tattırmasın rabbim. her gece aklım çıkıyo yanında olmadığım her an onu kaybetmekten korkuyorum. napacağım ben yardım edin alt üst oldum resmen bu korku beni çok korktuyo

korkular insanı yaşamdan soğutuyor ama olması gerekenden başkası da olmuyor arkadaşım dua et bol bol Allah birlikte uzun ömür versin

Korkuların için bolca dua et Allah dualarını kabul eder inşaallah..

Hayatta en büyük korkum sevdiğim insanlara bir zarar gelmesidir, aklım çıkar. İnsan ister istemez "ya bir şey olursa?" diye düşünüyor bazen. Siz çok yakından şahit olmuşsunuz, Allah kalanlara sabır versin.

Ben çözümü kötü durumlardan mümkün mertebe uzak kalmakta buldum. Şu anki durumda bunu pek yapamazsınız ama en azından her yazılanı okumayın. Gazetede televizyonda kötü haberlere mümkünse pek bakmayın. Ben haber okuduğumda bile ağlayabilen biriyim, çok etkileniyorum. Etki alanım dışında kalan olaylardan uzak kalmak beni koruyan en büyük etken.

insanın mesleğinin ne olduğu önemli değil,kaderinde ne varsa onu yaşar.Dünya kadar polis,asker,ya da tehlikeli işlerde çalışan insanlarımız var.Herkes işi gereği ölmüyor.Nişanlının arkadaşının kaderi oymuş.Takdir-i ilahi.Buna takılma.Bir de sana tavsiyem,nişanlının polis olduğunu bu site de dahil her yerde belirtme.

canım ben gazeteciyim bir bilsen ne zor oluyo bi şehit haberini yazmak, trafik kazası geçiren birinin haberini yapmak....

bunun için bir sebep görmüyorum

Benim eşimde emniyet personeli, terörün en yoğun olduğu dönemlerde yani geçen sene ve önceki sene 2 yıl Hakkari deydi, eşiminde en sevdiği samimi arkadaşları şehit oldu.

Bende bunlara birebir şahit oldum, endişelerini anlayabiliyorum.

Ama bak benim eşim sağ sağlim geldi ve her gün oradaki arkadaşlarına ve şehit olan arkadaşlarına dua eder.

Sende fazla kafana takma, olacak olan orada da olur burada da.

canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sehidimizin seni anlıyorum ama korkma kaderde varsa öönüne gecemezsin benim esimde polis aynı korkuları bende yaşıyorum senin gibi rabbim esirgesin askerimizi polisimizi eşim hep inşallah rabbim bana sehitlik mertebesini nasip eder der ben kızarım böyle konuşma diye bol bol dua et rabbim o kızada sabirlar versinn

aynı lafı bizimki de ediyor bir de durur durur söz ver ağlamayacaksın der iyice dibe vurdurur beni... tabi bir de meşhur isteği var benden allah esirgesin ona bişi olursa şehit haberini ben yazacakmışım (gazeteciyim bu arada) o böyle deyince alt üst oluyorum daha çok

canım ben gazeteciyim bir bilsen ne zor oluyo bi şehit haberini yazmak, trafik kazası geçiren birinin haberini yapmak....

Diğer mesajlarını da okudum, nişanlın da çok etkileniyor mutlaka, onun da aklından neler geçiyordur. Mesleğin de zor, Allah kolaylık versin. Benim en çok sakındığım konu senin işin. O zaman bol bol dua edeceksin, hiçbirimizin vadesi belli değil. İçini ferah tut, kötü şeyler düşünmeye başladığın anda o düşünceleri kov ve güzel hayaller kur. Nişanlınla da depresif konuşmalar yapma, ona cesaret ver. Allah bize de sevdiklerimize de sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…