ya şefkat duygusundan ziyade günümüzdeki erkeklerin tek derdini bilen bilir. bu adamda böyle bişey yok görmüş geçirmiş benim istediğim manevi herşey mevcut anlaşmada hiç bir problemde yok fakat el eleykende ay şunlara bak babası yaşındakki adamla yanyana diyende yokk ama kimsenin bilmediği bizim bildiğimiz yaş farkı kafamı çok kurcalıyorbence sizin hoşunuza giden aşktan ziyade şefkat duygusu. aynı adam beş parasız olsa bakarmıydınz ,severmiydiniz,
kimseni sizden faydalanmasına izin vermeyin.17 yaş çok büyük bi rakam. ayrıca neden lükx yerlere gidince utanıyorsunuz anlayamadım ! parasız olmak ayıp bir şey değil yeter ki oturup kalmayı,konuşup susabilmeyi,görgüyü kuralı bilsin insan.
10-15 yil sonra cinsel hayatiniz yerlerde olur..adam simdiden nerdeyse 40 yasinda..
7-8 yasa kadar normal de fark 17 cok ama cok fazla..
insanın konuşmasıyla dawranışlarıyla bunlarıda geçtim bir analiz yapyıorsun söylediklerini icraata döküyormu dökmüyormu laftamı kalıyor beklentileri ne az buçuk anlıyabiliyorsun tabi dewamlı görüşmede cabası evet babam yaşında dğru diyorsunuzBende uzun süredir çıkıyorsunuz sandım ilk okuduğumda 2 hafta nedir ya? Hemen ilerisinin hayaline kapılmışsınız kendi kendinize. 15 günde ne ara kişiliğini, karakterini çözdünüz ki? Zaten babanız yaşında adam! 20 yaşında bir kızın 40'na merdiven dayamış adamla ne işi olur anlayamıyorum.
ne yapmamı önerirsiniz pekii onun niyetini anlamam için2 hafta olmuş nasıl yatıyım kaşkıyım işine giricek hiç olgunum deme değilsin annen nerde bilmiyor mu onun yaşı kadar adamla gezdiğini adam seni suya goturur susuz getirir ruhun duymaz
bunun sizin dediğiniz gibi olduğunu anlamak için ne yapmam lazım pekiCanım adam sana aşık değil, sandığın gibi seni düşündüğü falan da yok, adam sadece tecrübeli, hepsi bu.
evet bekar ailesiyle tanıştırmak istedi beni ben istemedim erken dedimbekar olduguna emin misin
ne yapmamı önerirsiniz pekii onun niyetini anlamam için
hayır bekar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?