hanımlar yardıma ihtiyacım var..

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
31
Merhaba kk hanımları 7 haftalık hamileyim şuanda fakat kilom 80 üzeri 94 den bu kiloya indim net kilomu bilmiyorum şuan fakat kilom basen kalça bölgesinde göbek ve göğüslerim normal fakat kalçam büyük 46 benden alt 42 beden üst vücudum hamilelikte kullanılan korseler var katın bölgesi ipli genişletilebiliyor kalçayı sıklaştırıp büyümesini önlüyor hatta düzenli kullanımda incelme gözle görülüyor evlenmeden önce bu korse sayesinde 46 42 bedene düştüm doğum sonrası olan korseyi giymiştim ozaman onda ip kısmı yok. ama evlenince işten çıkınca kilolar geri geldi iki ay sporla verdim 9 kilo kadar ama şuan yapamıyorum daha fazla kalçamın büyümesini istemiyorum bir sakıncası olurmu korse giymenin lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Konunu gebelik bölümüne taşımazsanız sevi irim çünkü kilo sorunu daha çok. Şimdiden çokk teşekkürler hepinize.

Bence giymeyin. Ben de sormuştur doktoruna o köşeyi onermemisri. Ben bir e kısa süreliğine giyinecektim abiye elbise giyinebilmek için bir düğünde.

Kan dolaşımınızı etkileyen dar kıyafetlerin bile giyilmemesi öneriliyor. Korse hiç uygun olmaz, bence de giymeyin.

Sakın giymeyin.kesinlikle hiç bir dr önermez zaten böylr bir şeyi. Dengeli beslenin, abur cubur yemeyin zaten çok fazla kg almazsınız

Kesinlikle giyinmeyin bebeginize zarar verirsiniz anne karnında yeri dar olan bebekler tam gelişimlerini tamamlayamayabilirler.bebeginizden daha onemli değil ya .anne karnında sıkışan bebeklerde doğuştan kalça çıkığı bile olabiliyor. Lütfen dar kıyafetler giyinmeyin.

karbonhidrati fazla tuketmeyin
meyva sebze et agirlikli beslenin
ekmegin makrnanin kime faydasi olmuski bebege olsun

Hamileyken korse giyilmez, kan dolaşımınızı engeller.

Hamileyken de spor yapabilirsiniz. Günde bir saatlik hafif tempolu yürüyüş bile yeter. Hamile yogaso, hamile platesi yaptıran spor merkezleri de var.

Bencede giymeyin bebege zarari olabilir fazla abur cubur yemeyin bebege faydasi olan seyler yeyin ceviz keci boynuzu uzum falan

Mesela kullandığım düşük tehlikem için bi ilaç vardı ben onu ağız yoluyla kullandım iki haftada mahvetti ve 3 kilo verdim en son artık acillik olunca doktor vajinal yoldan alabileceğimi mide bulantısı yapmayacağını söyledi 4 gündür öyle yapıyorum iştahım biraz normale döndü hamile kaldığımdan beri uç çikolata ve daha dun az biraz ekmek yiyebildim bi tek yoğurt lu pirinç pilavı midemi yatıştırıyor oda bir kaç kaşık böyle giderse almam kilo fakat iştahımın açılmasından korkuyorum çünkü büyüdükçe karnım popom aşırı kaba dururum bide eşimle aynı boydayız ben kilo aldıkça daha iri duruyorum :KK43:

Şuanda bulunduğumuz ilçe epeyi karışık bu yüzden şuan tek çıkıp yürüyemiyorum eşimde akşam geliyor oda yorgun oluyor onada birşey diyemiyorum

Evde hareket yapabilirsiniz hem daha cok var doguma kilolar zaten son ayda alınıyor 36 haftaya kdar fzla kilo almazsnz

X