Hanımlar yardımcı olur musunuz

Revizyon 2134

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
154
104
18
28
Merhaba arkadaşlar ben sezeryanla doğum yapalı 6 ay oldu 3 gün önce test yaptım hamileyim .1ayliktan fazladır çünkü kusma ve adet çoktan gecikti zaten bulantidan anladım sorum şu başına gelen varmı sezeryan yeni oldum sorun olurmu bilmiyorum birde süt koruyor falan sacmaliginada inanmıştım

Bu sorulari doktora soracaksınız. Bedeniniz ne durumda biz bilemeyiz. Süt koruyor zırvasına hala inananların olması çok ilginç.

Sutun korumadigini bu devirde bilmeyen mi kaldi? Hayatiniz bu kadar ucuz mu ya daha dikisleriniz kaynamadan baya korunmadan sevisiyorsunuz falan

Süt korumaz ki. Eskiden öyle derlermiş ama o regl olmadığınız süre için geçerli derlerdi, doktora gitmelisiniz sezeryanınız çok yeni o siiz yönlendirme yapabilir. Vücut yapınız ile alakalı bir durum çünkü

Sutun korumadigini bu devirde bilmeyen mi kaldi? Hayatiniz bu kadar ucuz mu ya daha dikisleriniz kaynamadan baya korunmadan sevisiyorsunuz falan
Evet sütun korudugunu saniyordum ama bebek ona güvenerek yaptigim bir yanlış değildi prezervatif in azizligine uğradık sadece ya olmaz emziriyorum da zaten diye düşündüm ama yanıldım

Evet zaten sezeryandan korkuyorum doğumum Çok zordu son care sezeryan oldum Allah kadınların yardımcısı olsun

Evet zaten sezeryandan korkuyorum doğumum Çok zordu son care sezeryan oldum Allah kadınların yardımcısı olsun
Amin sezeryanın korkulacak bir tarafı yok. Bu sefer planlı olduğu için sancı da çekmeyeceksiniz. Tek sıkıntı yaranızın iyileşme durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…