golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
- Konu Sahibi milena6034
-
Ablacım git ders çalış üniveriste okuBen zaten bunu saklamadım ki hanımefendi komik olan sizsiniz orada yol gösteren olmamıştı halada aklımdan çıkaramadım geldim bir kaş defa kısa yoldan sormaya çalıştım 3 konumda da zaman ilerliyor olay da ve ayrıca 18 yaşımdayım telaşımı mazur görün…
Ama takıntı yaptı sanırım beni dün bağırdım yüzüne nasıl böyle bir şey yaparsın diye fakat bugun gördüğü yerde tekrar gelmeye çalıştı takip etti girdiğim yere kadar girdi git dedim evli iken yapmasının sebebi ne karısını mı beğenmiyor sevmiyor anlamıyorum1. Sayfadaki yorumlari okuyup yorum yazacaktim “adamin gelememesinin sebebi evli de olabilir” diye. Neyse dedim 2. Sayfayida okuyayim adam evli cikti
Zaten bekar bi adam aylarca boyle temasa gecmeden kovalamaz aklinizda bulunsun
Ailem okutmayacak çok bilmişler ben bilmiyor muyum mükemmel yerler kazanmayı diğer konularımı da okuyun anlarsınız rica ediyorumAblacım git ders çalış üniveriste oku
Kriterlerim bunlar olmadı hanımefendi kendi yaşıtlarım ile muhabbetim yok okul ortamım yok açıktan okuyorum karşıma çıkanlar hep benden büyük onları çekiyorum sanıyorum bilmiyorumDaha 18 yaşındasın. Kriterlerin arabayla seni takip eden , dükkanı olan , çapkın diye niyetelendirdigin , evli barklı senden büyük adamlar olmamalı. Kendi yasındakilerle sevgili ol önce. Dükkanına, arabasına tipine aldanıp evlenme derdinde olma lütfen. Çok küçüksün yaşının gerektirdiklerini , hayatının tadına vararak yasa.
Kötü niyetle söylemedim niye hemen saldırıya geçtin. Evlilik vs. İçin çok küçük daha yaşın ki bak adamın evli olma ihtimalini bile düşünememişsinAilem okutmayacak çok bilmişler ben bilmiyor muyum mükemmel yerler kazanmayı diğer konularımı da okuyun anlarsınız rica ediyorum
Kötü niyetle söylemedim niye hemen saldırıya geçtin. Evlilik vs. İçin çok küçük daha yaşın ki bak adamın evli olma ihtimalini bile düşünememişsin
esmerler üzgün gözleri yaşlıAhahahjaajaha gerçekten habire beyaz tenli olduğundan bahsetmiş. Sanki endemik bitki. Bu ülke kadınlarının çoğu hatta Suriyeli kadınların da geneli beyaz tenli. Noluyor beyaz tenli olunca yav ahsjahsjjajaj
Canim benim sanane karisini begenmemesinden veya sevmemesinden. Adam EVLI. Su yazdigin cumleden yola cikarak cokta net bi hayir dedigini zannetmiyorum hala evli adamin niye yaptigini merak ediyosun. Karisini begenmiyor seni begeniyor olsa ne degisecek? Adam evvvvliiiiAma takıntı yaptı sanırım beni dün bağırdım yüzüne nasıl böyle bir şey yaparsın diye fakat bugun gördüğü yerde tekrar gelmeye çalıştı takip etti girdiğim yere kadar girdi git dedim evli iken yapmasının sebebi ne karısını mı beğenmiyor sevmiyor anlamıyorum
Ne dikkat veren biri ne demek kafayı mı yediniz siz ya ben süslü ve bakımlı biriyim dikkatini çekmek için uğraşmadım ben böyle iyi hissediyorum adam kendi benim peşime takıldı bir kere yüzüne bakıpta sırıtmadım sadece bakışma evli olduğunu bilsem onuda yapmazdım karaktersiz biri değilim ben ki ilk defa biri bakmadı sadece ilk defa etkilendim birinden oda evli çıktı canı cehennemedikkat ceken biri olduguna emin misin konu sahibii.? daha cok dikkat veren birine benziosun adamı takmıssın yahu ilk defa mı biri sana baktı?
evliymiş zaten o ayrı bir konu da kendine gelllll
bence direk gelinlik giy geç , vakit kaybetmemiş olursundüğüne gider gibi giyinip elimde bir gülle oradan geçsem
Dnodnfkdmrkbence direk gelinlik giy geç , vakit kaybetmemiş olursun
teee allahımmm
Ne dikkat veren biri ne demek kafayı mı yediniz siz ya ben süslü ve bakımlı biriyim dikkatini çekmek için uğraşmadım ben böyle iyi hissediyorum adam kendi benim peşime takıldı bir kere yüzüne bakıpta sırıtmadım sadece bakışma evli olduğunu bilsem onuda yapmazdım karaktersiz biri değilim ben ki ilk defa biri bakmadı sadece ilk defa etkilendim birinden oda evli çıktı canı cehenneme
Düşünüyorum fakat güçlüleradami isyerinde rezil edin. illa calisani, esnaf arkadasi vardir. oh mis.
Gercekten hayret eyor insan bazen hahahaahahahs. Dizilerde bile yoktur bukısa geçeceğim yaklaşık 7-8 aydır semtimde benimle sürekli denk düşen karşı karşıya gelince gözlerini ayırmadan hayranlıkla bakan araba ile takip eden bir adam var ve araştırmam sonucu baya bi büyük iş yerlerinin olduğunu öğrendim bir dükkanları da burada onuda öğrenince oradan geçmeye başladım o öyle bakınca bende hoşlanmaya başladım çok karizma be birazda çapkın biri belli ki ordan geçmeyi iki haftadır kestim bugun geçtim bugun gördü sadece baktı arkamdan bende ellimi daha çok durursun konuşmadan manasında elimi alttan döndürdüm yani konuşmamasının nedeni fazla gururlu olması mı anlamadıma normalde insanlar benimle konuşamaz erkekler , çok süslü ve dikkat çekici olduğumu söylerler ego anlamayın lütfen ama öyle beyaz tenli ve kızılım herneyse yarın düğüne gider gibi giyinip elimde bir gülle oradan geçsem psikolojik olarak bilincine girebilir miyim yani ne oldu nereye gitti imajı çizmek istiyorum kafasında sizce napmalıyım ilk adımı ben atamam ve bu kişi sapık değil öyle olsa hissederdim buna göre yorum yapın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?