- 8 Mayıs 2016
- 45
- 14
- 8
- Konu Sahibi Madame jolie
-
Niye 2 yaş, ne alaka ki? Avrupa ülkesindesiniz çocuklar için imkanlar sınırsınız. Yaş sınırlamasına gerek yok. 2 yıl evde mi oturucaksınız çocuk var diye, 2-3 saatliğine bırakırsınız öyle güzel bakarlar ki Türkiye'deki gibi sanmayın oranın bakıcılarını kreşleri. Bakıcıların eğitim diplomaları var.Eşimde öyle diyo, ama oğlum 2 yasına gelene kadar kursa gidemem film izlerken bi kaç kelimeyi anlıyorum ama yeterli deil tabiki
Niye 2 yaş, ne alaka ki? Avrupa ülkesindesiniz çocuklar için imkanlar sınırsınız. Yaş sınırlamasına gerek yok. 2 yıl evde mi oturucaksınız çocuk var diye, 2-3 saatliğine bırakırsınız öyle güzel bakarlar ki Türkiye'deki gibi sanmayın oranın bakıcılarını kreşleri. Bakıcıların eğitim diplomaları var.
Day care diye günlük bakım evleri var, istediğiniz zaman bırakıyorsunuz, kreş olmasa da olur.Bebekler için 2 yastan başlıyor dıye biliyorum kreş oyuzden
Ya Fransa da TV programlarini yine Fransizca alt yazili seyredebiliyorsun. Bunu dene, cok faydasi olacak.
Neredesin?
Day care diye günlük bakım evleri var, istediğiniz zaman bırakıyorsunuz, kreş olmasa da olur.
Yok canim, ama seviyorum, bu siralar yine gelesim var. :)evet bazen acıyorum Fransızca altyazılı çizgi film izliyorum ara sıra bıraz aceleci davranıyorum aslında bi an önce öğrenip bülbül gibi knusmak için
Ben Toulouse'tayım sendemi Fransa'da yasiyosun !?
Orada yaşayacaksan mutlaka öğreneceksin merak etme, çatır çatır konuşuyor olcaksın.Öylemi eşime sorayım buluveresin olmadı belki deneriz
C est un peu difficile madame. İl faut aller courseMerhaba hanımlar
2015 te Fransa'ya gelin geldim.
Ve gelir gelmezde hamile kaldım
Şuan 6,5 aylık bir oğluşum var
Acilen dil öğrenmem lazım hamileyken 2 ay boyunca dil kursuna gittim devam etmek istiyorum
Ama bebeğimden dolayı gidemiyorumöğrenen varmı aranizda ...
(Şimdi den yorumlar icin tesekkur ederim)
Önermek istediğin bi kaç tane film söylermısin Can'ım bide yarından itibaren kendimi Fransızca filmlere verecem söylediklerinle gaza geldim şimdiden doğru diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?