- 16 Ekim 2021
- 57
- 7
- 36
- 25
- Konu Sahibi skdodkdkdkdk
Benim karnımda bir şişlik oluştu adetde gecikme olunca beta testi yaptırdım. Ve 0.01 çıktı yani negatif. Karnımdaki şişlik normal mi regl olamadığım için olabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir tabi. Gaz şişliğide olabilir havalar soğudu ne de olsaBenim karnımda bir şişlik oluştu adetde gecikme olunca beta testi yaptırdım. Ve 0.01 çıktı yani negatif. Karnımdaki şişlik normal mi regl olamadığım için olabilir mi ?
Tabi regl olmadığınız içindir. Hamilelikte göbek hemen çıkmıyorBenim karnımda bir şişlik oluştu adetde gecikme olunca beta testi yaptırdım. Ve 0.01 çıktı yani negatif. Karnımdaki şişlik normal mi regl olamadığım için olabilir mi ?
Benim karnımda bir şişlik oluştu adetde gecikme olunca beta testi yaptırdım. Ve 0.01 çıktı yani negatif. Karnımdaki şişlik normal mi regl olamadığım için olabilir mi ?
Teşekkür ederimHamile olsanız bile ortalama 4. Aydan sonra karnınız şişiyor. Yani 1 aylık hamilelikte karnınız şişmez.
Kan vermişsiniz zaten gebelik imkansız. Regl kaynaklı olabilir sindirimle alakalı bir şey olabilir.![]()
Teşekkür ederim. Peki testi yanlış zamanda yapmış olma ihtimali yok dimi Ekim 6 da regl olmuştumTabi regl olmadığınız içindir. Hamilelikte göbek hemen çıkmıyor![]()
Teşekkür ederim. Peki yapabilecegim birşey var mı bir bilginiz varsa paylaşırsanız mutlu olurumOlabilir tabi. Gaz şişliğide olabilir havalar soğudu ne de olsa
Adetleriniz düzenliyse ve adet gecikmesi varsa olsaydı illaki kanda çıkardı . Tabi yine bir ihtimal her zaman var biraz daha bekleyip tekrar kan testi verebilirsinizTeşekkür ederim. Peki testi yanlış zamanda yapmış olma ihtimali yok dimi Ekim 6 da regl olmuştum
Ayaklarınızı sıcak tutun bide kekik çayı yapın kendinize kekik çayı gaz sancısına çok iyi geliyor adet olmanızıda rahatlatırTeşekkür ederim. Peki yapabilecegim birşey var mı bir bilginiz varsa paylaşırsanız mutlu olurum
Adetim düzenli değil fakat yine de biraz daha yüksek çıkmaz miydi. Sonuçta Eylül'de bir birliktelik oldu ama Ekim'de regl oldumAdetleriniz düzenliyse ve adet gecikmesi varsa olsaydı illaki kanda çıkardı . Tabi yine bir ihtimal her zaman var biraz daha bekleyip tekrar kan testi verebilirsiniz
TeşekkürlerAyajlarınızı sıcak tutun bide kekik çayı yapın kendinize kekik çayı gaz sancısına çok iyi geliyor adetinizi bile rahatlatır