HANIMLAR..

skdodkdkdkdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
57
7
36
25
Benim karnımda bir şişlik oluştu adetde gecikme olunca beta testi yaptırdım. Ve 0.01 çıktı yani negatif. Karnımdaki şişlik normal mi regl olamadığım için olabilir mi ?

Hamile olsanız bile ortalama 4. Aydan sonra karnınız şişiyor. Yani 1 aylık hamilelikte karnınız şişmez.
Kan vermişsiniz zaten gebelik imkansız. Regl kaynaklı olabilir sindirimle alakalı bir şey olabilir.

Benim karnımda bir şişlik oluştu adetde gecikme olunca beta testi yaptırdım. Ve 0.01 çıktı yani negatif. Karnımdaki şişlik normal mi regl olamadığım için olabilir mi ?
Tabi regl olmadığınız içindir. Hamilelikte göbek hemen çıkmıyor 🥺

Hamile olsanız bile ortalama 4. Aydan sonra karnınız şişiyor. Yani 1 aylık hamilelikte karnınız şişmez.
Kan vermişsiniz zaten gebelik imkansız. Regl kaynaklı olabilir sindirimle alakalı bir şey olabilir.
Teşekkür ederim 💗

Teşekkür ederim. Peki testi yanlış zamanda yapmış olma ihtimali yok dimi Ekim 6 da regl olmuştum
Adetleriniz düzenliyse ve adet gecikmesi varsa olsaydı illaki kanda çıkardı . Tabi yine bir ihtimal her zaman var biraz daha bekleyip tekrar kan testi verebilirsiniz

Teşekkür ederim. Peki yapabilecegim birşey var mı bir bilginiz varsa paylaşırsanız mutlu olurum
Ayaklarınızı sıcak tutun bide kekik çayı yapın kendinize kekik çayı gaz sancısına çok iyi geliyor adet olmanızıda rahatlatır

Son düzenleme:
Back
X