hanımlarr ya bu toz ve houçuktan bıktımmm ben yardımmm :(

çalışıyorum bazen haftasonuna kalmasın diye mesela perşembe günü akşamından felan süpürge açıyorum siliyorum ve toz alıyorum

o hafta pazartesi günü geldiğinde heryer toz toprak sanki.. inan eğer o pzt temizlik yapmazsam o hafta bana geçmek bilmiyor sanki bastığım heryer toz :S

evleri temiz olanlara gelince evde olanlar haftada bir yapmıyorlar bizim gibi haftada 2-3 ü buluyor gözlemlediğim kadarıyla.. bende evde olsam 2 günde bir kesin temizlik yaparım

heralde..

ben bekarım ama evdeyken her gün rutin temizlikleri yapıyorduk anca öyle temiz oluyordu :9:

bu konuda yapcak bısey yok
bılıyorsun mutfak dolabnımdan banyo dolabıma yatak odamdan cocugumun odasına salonuma herseyım beyaz mobılya
engellenemıyor
ortalıkta cok gezmeyın olur bıter :)
tozsavarlar var ama onlarında beyaz ıcın uygun oldugunu dusunmem ben kapılarımıda mobılyalarımıda
asprinle sılıyorum suda sulandırarak
houucuk nedır ayrıca :52:

Süpürge ne kadar kuvvetliyse o kadar etkili oluyor ama yaz geldi cam kapı açık.
Tozlar dans ediyor evde.
Muhtemelen Google amcanın bilmediği şeylerde eşlik ediyorlar tozlara:))

Son düzenleme:
bu konuda yapcak bısey yok
bılıyorsun mutfak dolabnımdan banyo dolabıma yatak odamdan cocugumun odasına salonuma herseyım beyaz mobılya
engellenemıyor
ortalıkta cok gezmeyın olur bıter :)
tozsavarlar var ama onlarında beyaz ıcın uygun oldugunu dusunmem ben kapılarımıda mobılyalarımıda
asprinle sılıyorum suda sulandırarak
houucuk nedır ayrıca :52:

şekerim biliyorum ama bir çözüm olması lazım yaa...bu akşam temizlik yapcam...ama yarın akşam yine görcem toz halinde cinler tepeme kalkcakkk :36::36::36:
hoçukun açıklamasını yaptım şekerim yukarda :1::1:

Şimdi ben mesela temizliğe girişicem, gazam mübarek ola:27:
ama yarın güneşle beraber tozları görmeye başlıyacam, bana gelenler gelecek:50:
Loc kullanıyorum ben biraz daha az tozlanıyor sanki, bide süpürgeyi değiştirdim ondanda çok farketti:31:

ya ona yapcak bısey yok ne yapcan jelatın koy madem uzerlerıne ben kapı cam acık durmuyorum valla duramam bellı yerlerden acıktır cam balkonalrım
o kadar ama bugun sıl yaırna olurmu bazen olur evde hareket bereket coksa ama benım halılarımda eve gore az
senın baya halın var
ben suanda yatak odasında kı peluslarıda kaldırdım yazın sıcagımızda ayagımızda post olmasın dıye :27:

Loc kullanıyorum ben biraz daha az tozlanıyor sanki, bide süpürgeyi değiştirdim ondanda çok farketti:31:

nerden buluyorsunuz canım bu locu benım mobılyam venge krem koyu renklerde mevcut ve cilalı olmadığından ıyıce toz gösterıyor pronto kullanıyorum ama oda böle acayıp bı kalıntı bırakıyoo locu nerden alıyorsanı söleyınde bende denıyeyım

ya ona yapcak bısey yok ne yapcan jelatın koy madem uzerlerıne ben kapı cam acık durmuyorum valla duramam bellı yerlerden acıktır cam balkonalrım
o kadar ama bugun sıl yaırna olurmu bazen olur evde hareket bereket coksa ama benım halılarımda eve gore az
senın baya halın var
ben suanda yatak odasında kı peluslarıda kaldırdım yazın sıcagımızda ayagımızda post olmasın dıye :27:

kızım benim evi biliosun...halıları kaldırsam donarım herhaldee :1::1::1:
ahh o postları alan kafam var yaaa çok pişmanınmm :36::36:

süprügem iyi çok şükür..
ıyyy bende bu akşam ya Bismillah dicem başlıcam..
pazat sabah sinirlencem bir daha silcem biliyorum

vallahi bende çalışıyorum ama mobilyalarım tozlanmıyor ,nedeni ise elimde hep bezle geziyorum ,inan olsun eve geliyorum daha üstümü başımı soyunup dökünmeden gördüğüm yerleri pronto sprey ve kuru bez ile siliyorum ,bu hafta içi her akşam yaptığım normal temizlik ,hafta sonları da genel temzilik yapılıyor ,bend ehiç toz yok ,ayrıca mobilalarımda beyaz da var venge de ,her ikisi içinde geçerli bu durum ,sanırım tek kurtuluşunuz sürekli bezle dolaşmak gibi .:9:

o pronto spreyin kokusu nasıl peki

ben daha önce yer silme deterjanından almıştım kokusunu hiç sevemedim

Canım locu ben en son sosyete pazarından almıştım, şimdilerde pek ortada yok.
Benimde venge salonum, adını yaz iki günde masaya yani.
Birde marc ı dene loc bulamazsan, ahşap için olanı oda fena değil:31:

bende alcam loc deneyeceğim...
hiç temizlik yapasımda yok :33::33:

o pronto spreyin kokusu nasıl peki

ben daha önce yer silme deterjanından almıştım kokusunu hiç sevemedim

sprey olanın kokusu biraz daha iyi gibi ,ama yinede öyle mis çiçek kokuları değil elbet ama yinede temizlik kokuyor yani ,hoşlanmassan oda spreyi sıkabilrisn için bitinc e..

Back
X