hanımlarrr yardımmm edinnn.bebegim iştahsız..

whatalife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
8
0
86
Karaman
bebeğim 4.5 aylık maalesef emmedi suanda mamada almıyor sadece uykuda alıyor.boyu 65cm kilosu 6100 dr boyuna göre zayıf dedi. ek gıdaya geç dedi ek gıdalarıda almıyor. en azından isyeterek . meyve suyu alıyor.yogut begenmdi. hanımlar denemediğim mama kalmadı hipp, hero beybi, bebelac similac aptamil esm hanımlar sizin tavsiye edebilecegeniz mama varmı bu arada kan tahlili e idrar tahlilimizde temiz çıktıı...

bebeğim 4.5 aylık maalesef emmedi suanda mamada almıyor sadece uykuda alıyor.boyu 65cm kilosu 6100 dr boyuna göre zayıf dedi. ek gıdaya geç dedi ek gıdalarıda almıyor. en azından isyeterek . meyve suyu alıyor.yogut begenmdi. hanımlar denemediğim mama kalmadı hipp, hero beybi, bebelac similac aptamil esm hanımlar sizin tavsiye edebilecegeniz mama varmı bu arada kan tahlili e idrar tahlilimizde temiz çıktıı...

Merhaba sıkıntını anlıyorum yemeyen bebek çok zordur biliyorum.Kızım 21 aylık ve doğduğundan beri çok iştahsız.Mamayıda zorla içiriyordum şimdi yemekleride zorla yediriyorum :((
Ama bence senin bebeğin o kadarda kötü değil hatta çok iyi bence.4,5 aylık ve 6100 gr çok iyi.
İnternetten sizde persentile bakabilirsiniz.Yani karamsar olmanı gerektirecek bi durum yok.Benim kızım şu anda 8700 :((
Pek yardımcı olamadım belki ama söyliyebileceğim tek şey var maalesef zorla yediriceksin.Doktorlar buna karşı olsada iştahsız çocuk başka türlü yemiyor ...

canıımm teşekkür ederim ama çok zorlu bir süreçç . üzülmemek elde değil gören ayy bu ne kadar zayıf bebek diyor. bu sefer daha çok üzülüyorum.miupanın milimulu varmış iştahsız bebekler için dr sorduk tavsiye etmem dedi. ama yinede bir denicemm.türkiyede yok maalesef. yurt dışından getitriliyormuşş..

Merhaba Benim kızım 20 aylık ve şuan kaç kilo biliyormusun 8.5 kg işte sana zayıf bebek..Bak senin bebeğin 4.5 aylık 6.100 dıyorsun benim kızım 2 yaşına girecek nerdeyse..Sinirlerim çok bozuk bu yüzden ama son derece hatta aşırı hareketli aktif bi kızım var sağlığı yerinde çok şükür...Demem oki ne yaparsan yap iştahsız bebek istediği zaman yemek isterse yiyor aynı durumları bende yaşadım halada yaşıyorum...Pirinç unu verme taraftarı değildim onu bile vermiştim ama yemedi..Ama isterseniz bu hero babynin pirinç unu var onu biraz sulu yaparak bebeğe verebilirsiniz tadı güzel olduğu için belki sevebilir..Birde Nutricia infatrini 0-18 ay Bebekler için yani kilosu 9 u aşmayan bebekler kullanabiliyor bizim doktorumuz tavsiye etmişti ama kullanmadım bunu doktorunuza bi danışın isterseniz....İŞtahsız bebek çok zor allah yardımcımız olsun.......

Merhaba sıkıntını anlıyorum yemeyen bebek çok zordur biliyorum.Kızım 21 aylık ve doğduğundan beri çok iştahsız.Mamayıda zorla içiriyordum şimdi yemekleride zorla yediriyorum :((
Ama bence senin bebeğin o kadarda kötü değil hatta çok iyi bence.4,5 aylık ve 6100 gr çok iyi.
İnternetten sizde persentile bakabilirsiniz.Yani karamsar olmanı gerektirecek bi durum yok.Benim kızım şu anda 8700 :((
Pek yardımcı olamadım belki ama söyliyebileceğim tek şey var maalesef zorla yediriceksin.Doktorlar buna karşı olsada iştahsız çocuk başka türlü yemiyor ...

caponbaliği sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz malesef ..Yani kızımla ayı denk olan ama aynı kiloda olan başka biriyle karşılaşmamıştım..Yani ayı denk olan anneler benim bebeğimde zayıf dediğinden bile en az 3 kilo fark oluyor arada...Zorla yedirincede ters tepiyor bizde doktor aç bırakın dedi vermeyin kendisi isticek dedi ama nerde 3 gün bişi yemese banamısın demicek çok üzülüyorum ve psikolojim bozuldu..Asla karşılaştırma yağmak için sormuyorum ama bebeğinizin boyu kaç acaba yani kiloları ve ayları hemen hemen aynı benim kızım 20 aylık bundan bikaç ay once boyu 84 cm falandı sanırım tam hatırlamıyorum

Bende yalnız olmadığıma sevindim :) kızımın boyu 85 cm. Maşallah sizinki daha uzun boylu. Bu arada kızım 18 Eylül doğumlu sizinkinin doğum tarihi nedir? Tabi kıyaslamak doğru değil ama iştahlı bebekleri görünce özenmiyor değilim. Gerçi bizim bi takım sıkıntılarımız vardı doğar doğmaz ameliyat oldu yoğun bakımda filan kaldı... Doktorlar yaşadıklarından sonra kızımın kilosunun normal olduğunu söyleselerde bazı doktorlar kalorili mamalar verince moralim bozuluyor. Neyse çok uzattım galiba :)) artık sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar demekten başka bişey kalmıyor bize...

Bende yalnız olmadığıma sevindim :) kızımın boyu 85 cm. Maşallah sizinki daha uzun boylu. Bu arada kızım 18 Eylül doğumlu sizinkinin doğum tarihi nedir? Tabi kıyaslamak doğru değil ama iştahlı bebekleri görünce özenmiyor değilim. Gerçi bizim bi takım sıkıntılarımız vardı doğar doğmaz ameliyat oldu yoğun bakımda filan kaldı... Doktorlar yaşadıklarından sonra kızımın kilosunun normal olduğunu söyleselerde bazı doktorlar kalorili mamalar verince moralim bozuluyor. Neyse çok uzattım galiba :)) artık sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar demekten başka bişey kalmıyor bize...

Valla bende sevindim :) benim kızım Ekim 15 doğumlu hemen hemen 1 ay var aralarında...Bizimde oldu sıkıntılarımız malesef uzayan sarılık yaşadık karaciğer enzimlerimiz yükseldi falan ama şimdi iyiyiz şükürler olsun..Geçen parka gitmiştim kadının biri ( böyle hitap etmek istiyorum) kızımı zayıf görünce bu çocuk hastamı diye sordu yani o an sinir üzüntü bi arada yaşadım ve uzaklaştım ordan sonradanda düşündüm kafasına çantamı geçirseydim diye :1: patavatsız insanlara sinir oluyorum ..Ne yaşadığımızı biz biliyoruz sonuçta..Ben şimdi arı mama veriyorum bebek gibi günde 2 kere falan birazda olsa yiyor belki kilo yapar .... Aynen sağlıklı olsunlarda napalım şükür tabiki..Ama bende bebekken minyon değilmişim ama çok zayıfmışım genetikte olabiiliyor

whatalife merhaba. Benim bebeğimde çok iştahsız:( sen postu açalı iki yıl olmuş bi çare bulabilmişmiydin? Çözüm bulduysan bana da yazar mısın?

Canim pirinc unu falan denedinmi yogurda pekz kat hafif bnm oglumda oleydi zinobest die bir surup yazdi vitamin surubuymus doktoruna sor sende dene bir

Back
X