• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlarrr :)

carmen123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
41
1
36
öncelikle herkese kocaaamannn merhabaaa! yeni üye oldum ve ilk konumu açıyorummmm :16: tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar :28: boyum1.55 kilom ise 70 anlayacağınız bayağ şişko bi hatunum :2: :5: zayıflamak istiyorum bana ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz sağlıklı ve kalıcı zayıflamam için ? şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınızı merakla bekliyorummmm :34:

öncelikle herkese kocaaamannn merhabaaa! yeni üye oldum ve ilk konumu açıyorummmm :16: tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar :28: boyum1.55 kilom ise 70 anlayacağınız bayağ şişko bi hatunum :2: :5: zayıflamak istiyorum bana ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz sağlıklı ve kalıcı zayıflamam için ? şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınızı merakla bekliyorummmm :34:

sana tek tavsiyem var cancazım hemen her hastanede olan özele gitmen şart degill devlet hastanelerindede var bi diyetisyene gidiyorsun bütün testlerini yaptırıp ondan sonra diyet listeni alıp dolaba yapıştırıp diyete başlıyorsun kaytarmak yok listenin yanına birde resmini ekliyorsun kilolu olduğun bu sana her mutfağa geldikçe vermen gereken kiloları hatırlatıyor yada dolaptan abur cubur birsey alacaksan vazgeçiriyor vay be bi resmin hikmetlerine bak neyse ondan sonra hemen her mahallede bulunan sosyal tesislerin ücretsiz spor salonuna yazılıp spora başlıyorsun yada ozellerede gidebilrsin durumun müsaitse vaktim yok gibi bahaneleri duyar gibiyim gündüz gidemiyorsan gece gidersin demokraside çareler bitmezz ve eve bi tartı alıp sık sık tartılıp kılonu kontrol ediyorsun kilo verdikçe mutlu olup dahada vermek istiyorsun ha birde birsey eklıycem herkesın bunyesı aynı değildir bilmem kim bilmem ne yöntemiyle on kilo verdi diye sende vereceksin anlamına gelmez onun doğası yapısıyla seninki bir değil belki senin şeker düzeyin farklıdır belkı senin bünye yeterince yag yakmıyordur veya ter bezlerin yeterince çalışmıyordur senin doktorun ona göre sana bir liste verecektir sende boşuna uğrasmayacaksındırr mutlaka bir uzmandan destek almakta fayda var hadi bakalım kolay gelsin

peki sizlerin önerdiği diyetler var mı ya da günde 2 saat spor yürüyüş vs filan ??

Bence görünüşünde aşırı bir fazlalık yoksa da yine de diyetisyene git.Diyetisyenin tavsiye ettiği diyet listesi kişiye özel oluyor:5: O yüzden diyetisyene gidersen hızlı zayıflarsın.İlk önce işi beyinde bitirmelisin.Sen yeterki iste ve karar ver.Ben zayıflamayı o kadar çok istedim ki 65 kilodan 54-55'e düştüm (boyum 165 civarı)Diyetisyene felan da gitmedim. Uzun süreden beri devam ediyorum diyetime.Üstelik daha çok gencim çook:15: İkizimle birbirimize destek oluyoruz.Tabii evdekiler hamburgerleri ,supangleleri yerken zor oluyor ama alışıyor insan.Diyet yapmak demek yemeklere olan sevgini yok et demek değil.Ben diyetteyim ama diyeti bitirdiğimde yiyeceğim yemeklerin ve abur cuburların hayallerini kurunca tam gazla devam ediyorum diyete .Allah sabredenin yanındadır merak etme ! başarırsın :56:

malesef biz de motive edecek kimse yok ve annem tam bir boğaz delisi çeşit çeşit yemekler yapar hergün damak zevkinden pek ödün vermez e hal böyle olunca benim de az kalorili şeyler yemem imkansızlaşıyor :/

Back
X