HAP KULLANDIM AMA HAMİLE MİYİM

sude_11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
7
1
1
26
Merhabalar ben 6-10 Ocak arası regl oldum. 12 Ocakta sevgilimle birlikte oldum hemen bir saat içinde ertesi gün hapı kullandım. Fakat 17-22Ocak arası tekrar aynı regl gibi kanamam oldu. Acaba hamile kaldım da yerleşme kanaması mı hala tekrar regl olmadım. Kafam çok karışık lütfen yardım edin

Merhabalar ben 6-10 Ocak arası regl oldum. 12 Ocakta sevgilimle birlikte oldum hemen bir saat içinde ertesi gün hapı kullandım. Fakat 17-22Ocak arası tekrar aynı regl gibi kanamam oldu. Acaba hamile kaldım da yerleşme kanaması mı hala tekrar regl olmadım. Kafam çok karışık lütfen yardım edin
Hap kullandıysanız hamile değilsinizdir. Ertesi gün hapı vücudun dengesini bozabilir. Belirli düzensizlikler yaşanabilir. Hamile kalmayı düşünmüyor bebek istemiyorsanız lütfen korunun.

Üstüne görme olayı hamilelik sürecinde her ay düzenli şekilde mi görülür kafam çok karışık yardımcı olur musunuz ? Her ay adet görüyorum ilişki üstünden 3 ay geçti

Üstüne görme olayı hamilelik sürecinde her ay düzenli şekilde mi görülür kafam çok karışık yardımcı olur musunuz ? Her ay adet görüyorum ilişki üstünden 3 ay geçti
İlişki üzerinden 3 ay geçmiş üstelik adet görmüşsünüz ve ilaçta içmişsiniz hamile değilsiniz hanımefendi merak etmeyin. Bebek istemiyorsanız lütfen biraz daha dikkatli olun.

Back
X