Hap kullanirken hamile kalan oldu mu kizlar ?

Kalbimiz

Bebisimi Sen Koru Allahim
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
888
0
46
Hollanda
selam kizlar, 5 aylik bebegim var ve hapla korunuyodum ama hapi birakali 3 gun oldu ve hala olmadim :( icim icimi yiyor hamilemiyim acaba diye :( daha kizim cok kucuk istiyodum ama bu kadar erken degil. gecen gecede ruyamda gormustum zaten hamile oldugumu. Herseyde vardir bi hayir derler ama cok erken :( daha test yapmadim hamile degilimdir umarim ama neden olmadim ki daha. hapi biraktiktan kac gun sonra gelebilir ? ertesi gun mu ? yada test alsam yapsam sonuc cikar mi ?

ben 2 yıla yakın hap kullandım hamile kalmadım.bırakınca birkaç ay düzensizlik olabilir.tabi hamile de olabilirsin.ama daha 3 gün olmus stres yaparsan daha da gecikir.düşünmemeye çalış.1 hafta gelmezse testi öyle yaparsın :34:

ayrıca adetin hapı bıraktıktan bir hafta sonra gelir.mesela bugun hapa başlarsın.21 gün kullanırsın.hapı bir hafta bırakırsın.28. günde regl olursun ve yeni kutuya başlarsın :34: en azından benim böyleydi.26 gündü başlamadan önce hapa başlayınca 28 günde geliyordu.bıraktım 26-27 günde geliyor şimdi.senin sorunu tam anlamadım anladıgım her iki anlamda da yazdım bende :9:

Back
X